יש לי רעיון

יש לי רעיון

זאת רק הצעה אבל מי שרוצה יכול לספר על נפילה שהייתה לו ואם לא היה לו קשה לחזור ולרכב שוב אחרי אני מאד הייתי רוצה לשמוע סיפורים. ביי ביי לכולם

PinkHorse

New member
טוב....../images/Emo124.gif

אז פעם הייתה לי נפילה...מסוס נורא רגוע...שפשוט לא ציפיתי ממנו לקפוץ לי..ובהליכה עזבתי לו לחלוטין ת'מושכות..והוא נבהל מאחד האנשים והתחיל קאנטר....(לא מהיר) אבל בגלל שהיה כל כך רגוע וכל כך שקט ולא צפוי לא הספקתי לתפוס ת'מושכות...נתפסתי לו בצוואר..נפלתי והוא קפץ מעליי..זה לא היה מפחיד כי זה נערך 2 שניות...גם לא כאב..מוזרת אבל כשאני נופלת לא כואב לי אני פשוט נהיית צמא...
וזהו...אמא שלי חשבה שאני לא העלה על הסוס..אבל עליתי מהר..והמשכתי לרכב....+-!מסכנה!-+ לעולם לא לעזוב לגמיי ת'מושכות!!! ולא ליפול!

ניצקוש

New member
חחח....אוי לי היתה נפילה הכי ...

כואבת שיש!!! אהה....זה היה ממש מזמן! קפצתי על רינגו וזה היה עוד שפחדתי מקפיצות..חח.. אז באתי לקומבנציה של שמונים ואז את הראשון קפצנו ואת השני הייתי בטוחה שהןא יסרב אז הפנתי אותו החוצה והוא רצה לקפוץ ואז נתקענו בסטנד..! צחוקים וכמובן שאני עפתי ונתקעתי בארכובה ונגררתי אחריו חצי מנאז'!! עד שאחד מהחווה תפס את רינגו ושחרר אותי!!! וככה לא יכולתי לדרוך על הרגל חודש!!! אבל לא פחדתי אחר כך להמשיך לקפוץ...!

TauraMan

New member
או או! טופיק בשבילי!../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

אומנם נפלתי מדיזל רק איזה 8 פעמים בשנה וחצי שאני רוכבת עליו, הכל היה משהו די רציני או מאוד מפחיד.. חחחח נתחיל עם הנפילה השניה שלי ממנו, בתחרות הראשונה שלי עליו-ביגור. זה היה באוקטובר או נובמבר של שנה שעברה, עשיו את ה80 ס"מ (עשיתי עם המלך 90 באותו תחרות, סיימנו מדורגים 8 אבל בלי רוזטה). קיצור החימום היה חביב, והמסלול היה זוועה, היה לי סירוב על המכשול השלישי אבל בנסיון השני עברתי אותו, אחר כך היה לי סירוב על השישי (טריפל), ורציתי לצאת מהמנז' אבל שמעון אמר לי לנסות שוב את הטריפל, ניסיתי שוב והוא ברח הצידה ואני עפתי עם הראש בעמוד (שברתי אותו
), נפלתי על המספר (שברתי אותו
), ופשוט שכבתי שם בלי לזוז אז רצו אלי אנשים (את כל הקטע הזה והבא אני לא זוכרת, זה מה שסיפרו לי). גילגלו אותי על איזו אלנוקה ושמו אותי על הדשא, והזמינו אמבולנס, אני איבדתי את ההכרה והתחלתי לדבר שטויות ואני לא זוכרת כלום אבל המון אנשים אמרו לי שזה היה ממש מבדר.. קיצור האמבולנס הגיעה וינקו נסעה איתי לבית חולים, שם ההורים שלי חיכו לי, עשו לי רנטגן וסי.טי ואמרו שהיה לי זעזוע מוח ואני נשארת שם ללילה להשגחה. וזהו בעצם...
מצרפת תמונה של בעוד נפילה מדיזל (הנפילה האחרונה שלי).

S H I L G I

New member
תיקון:

אמרת "אני רוצה את טאורה...אני רוצה את טאורה.." או משו בסגנון לוזוכרת יעל היתה איתי ואני לא יכולתי ללכת לידך ליד האלונקה כי הייתי צריכה להתכונן

TauraMan

New member
אמרתי המון דברים../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

אמרו לי שדיברתי על גרבי פו הדב, על בגדים, על אלמוגי ועל המשקל שלי.. חחחח

S H I L G I

New member
הנפילה הכי קשה וכואבת שהיתה לי

בעצם היו 2.. הראשונה היתה בשיעור שקפצתי עם לאדה והייתי לפני התנועה והיא עצרה ועפתי על המכשול
והנפילה השניה ממש לא מזמן מקוקו כשרכבתי עליו בלי אוכף ונתפסתי בגדר והוא המשיך לרוץ וקבלתי מזה איזה שפשוף כואב

S H I L G I

New member
וחוץ מהן..

הפלתי עוד איזה 15 פעם.. כאילו נפלתי 4 פעמים מקוקו באותו שיעור (!) פעם אחת מפרדי פעם אחת משריף פעמיים מלאדה פעמיים מנורה אממ יש עוד כמה

Unreachable

New member
הנפילות שלי אף פעם לא היו יותר

טראומיות היו כמה כואבות ביותר הנפילה השניה מכפיר, הנפילה השלישית מכפיר (השתיים האחרות היו מצויינות...הראשונה קצת פחות האמת), שנפלתי מסופי אחרי עליה קשה בדרך למרעה (על התחת), שהתרסקתי על הגדר של המנז' ו...זהו כל השאר גם היו מצויינות חחח הראשונה היתה הכי מפחידה נבדה טיול ראשון היא מתחילה לי טרוט, אני בלי ארכובות, נלחצת נופלת
ואז היא נעצרה ואני עוד הייתי על הריצפה מסתבר, עם עיניים עצומות ("וייייי עפיםםם") אני פותחת ת'עיניים אני רואה מול הפרצוף שלי סוסה ענקית מסתכלת עלי מ-מ-ש מקרוב (תינוקת שליייייייי
) אני מביאה ת'צריחה של החיים שלי הסוסה מביאה סיבוב של 45 מעלות (טוב..רבע סיבוב..טוב..פשוט מסתובבת הצידה) ומתחילה גאלופ לקבוצה הקבוצה שמה לב שנפלתי חחחחחח במת תודה
אה...דיברנו על נפילות טראומתיות... זה היה מאוד טראומתי !

לא היו לי נפילות קשות אף פעם../images/Emo182.gif

חוץ מפעם אחת שכמעט שברתי ת'יד. באימון לפני הדרבי הראשון שלי גבע עשה קצת הרבה שטויות
היה נוראי... ובנסיון המיליון לקפוץ את המכשול הארור - הוא קפץ, ולא הייתי מוכנה, ונפלתי
וזה כאבבב

../images/Emo13.gifמגילת הנפילות../images/Emo8.gif

אוקיי כולה 7 נפילות, זה לא כזה מגילה, אבל לומשנה
4 נפילות- מרוזן
1 נפילות- משקל ז"ל
1 נפילות- מרוז
1 נפילות- מבוטן
אף אחת מהם לא הייתה רצינית
והיום כמעט נפלתי פעמיים מנולי
אבל לא, הצלחתי לא ליפול

אני לא יודעת ליפול....../images/Emo3.gif

נפלתי 4 או 5 פעמים ובכולם נחתתי על הרגליים.....
בעצם חוץ מפעם אחת שקפצתי מדובי הכוסון!!! שהווסטרנים למיניהם שפה יראו אותי מתחרה עליו בפלז'ר!!!! אולי אני אתחרה גם על מופסה...נראה כבר.....בנתיים צריך לפרזל אותה באחוריות והיא גם צולעת קצת ממש טיפה בשמאל אחורית....וגם היא שמאלית חרונית!!! היא לא יודעת לעבור לקאנטר ימין (שרגל ימין מובילה...)
זה נורא.......בעעעעעעע ועכשיו ניצן נזכר שהוא רוצה לטוס לארה"ב לחודש להשתלמות...בעעעעעעעעעע אני לא יהיה מוכנה איתה.......
לא נורא........אני אסתדר!!!!!

ובגלל שהיא צולעת בשמאל אחורית קשה..

לה להוציא קאנטר ימין.......... בקיצור.......בנתיים זה ממש בעייתי.......אבל אין מה לעשות עד שניצן יחזור....כי אני לא מצליחה להעביר אותה....וחבל שאני אגיע למצב שאני נדחקת לפינה ואין לי איך לצאת ממנה....כאילו....שאני לא יצליח להעביר אותה ובסופו של דבר יגמר לי הכח ואז לא תיהיה לי ברירה ואני אצתרך לוותר לה.....והיא תלמד שיש מצב שהיא לא תעשה את זה.....ותלמד לברוח מזה........

../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifהנפילה היחידה שלי:

פפ.. אז לא הוצאתי לסוס מרץ.. וזה סוס לחוץץ! [קופר המושלם שלי
] והוא התחיל קאנטר, הורדתי אותו לטרוט, ופתאום הוא התחיל להגביר מהירות.. וכנראה פגעתי בו בטעות עם הדורבנה, והוא התחיל גאלופ..ממש מהיר
ואז הרגל שלי בחצי של הסיבוב הראשון נתקעה בארכובה [
].. וידעתי את זה.. ולא הצלחתי להוציא. ואז הדורבנה שלי פגעה בקופר עוד פעם.. כי לא הייתה לי עליה שליטה. וגם אני נלחצתי, והסוס הרגיש את זה. =הוא עוד יותר לחוץ! וככה הייתי עליו יותר מחמישה סיבובי גאלופ מהירריםםם! ואז הוא לקח סיבוב חד[!!] ועפתי, וכבר לא היה לי כוח להחזיק ת'צמי. כי בסיבובים, יד אחת הייתה על המושכות, ויד שניה הייתה על המשענת של האוכף.. כי פחדתי ליפול- בגלל הרגל
. [וזה הלחיץ אותי עוד יותר.] ואז הייתי ממש קרובה לגדר- ובמזל, לא נתקעתי בה.. ואני זוכרת כאלו שני בומים של הראש שלי באדמה- ממש חזק. ופשוט עצמתי עיניים ורציתי שזה ייגמר. הוא גרר אותי דיי הרבה..אבל זה היה ממש ממש מהיר. ואז אני רק זוכרת שהמדריכה שלי, בעלה ועוד כמה אנשים, תמכו לי בגב.. ושאלו אותי מה כואב לי וכו', וכו'.. הקיצר.. נפילה רצינית
כואבת...! ואחרי עשר דק' בערך עליתי לרכב עליו בחזרה, אבל עם חבל לונג'. כי פחדתי
. ועדיין אני קצת מפחדת.. על כל סוס יש לי פחד שהוא ירוץ לי, והרגל שלי תתקע בארכובה.. ואז הוא יידרוך עליי
[חס וחלילה!] אבל בסוף זה יעבור, אני מקווה לפחות! כי הנפילה הזו הייתה לפני פפ.. כמה שיעורים.. שניים..נראה לי.

a l o n i s 1

New member
אה הנפילה..?

אה נריא לי הכירציני הייתה שרכבתי מרוצים, ונפלתי ככה בקנטר באחד האימונים כי היו סוסים על הסלוס והסוס רצה לרוץ ועשה רודיאו נפלתי וזהו... עליתי וזהו זה ניגמר, וכן פחדתי אבל הדחקתי!

למעלה