../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifהנפילה היחידה שלי:
פפ.. אז לא הוצאתי לסוס מרץ.. וזה סוס לחוץץ! [קופר המושלם שלי
] והוא התחיל קאנטר, הורדתי אותו לטרוט, ופתאום הוא התחיל להגביר מהירות.. וכנראה פגעתי בו בטעות עם הדורבנה, והוא התחיל גאלופ..ממש מהיר
ואז הרגל שלי בחצי של הסיבוב הראשון נתקעה בארכובה [
].. וידעתי את זה.. ולא הצלחתי להוציא. ואז הדורבנה שלי פגעה בקופר עוד פעם.. כי לא הייתה לי עליה שליטה. וגם אני נלחצתי, והסוס הרגיש את זה. =הוא עוד יותר לחוץ! וככה הייתי עליו יותר מחמישה סיבובי גאלופ מהירריםםם! ואז הוא לקח סיבוב חד[!!] ועפתי, וכבר לא היה לי כוח להחזיק ת'צמי. כי בסיבובים, יד אחת הייתה על המושכות, ויד שניה הייתה על המשענת של האוכף.. כי פחדתי ליפול- בגלל הרגל
. [וזה הלחיץ אותי עוד יותר.] ואז הייתי ממש קרובה לגדר- ובמזל, לא נתקעתי בה.. ואני זוכרת כאלו שני בומים של הראש שלי באדמה- ממש חזק. ופשוט עצמתי עיניים ורציתי שזה ייגמר. הוא גרר אותי דיי הרבה..אבל זה היה ממש ממש מהיר. ואז אני רק זוכרת שהמדריכה שלי, בעלה ועוד כמה אנשים, תמכו לי בגב.. ושאלו אותי מה כואב לי וכו', וכו'.. הקיצר.. נפילה רצינית
כואבת...! ואחרי עשר דק' בערך עליתי לרכב עליו בחזרה, אבל עם חבל לונג'. כי פחדתי
. ועדיין אני קצת מפחדת.. על כל סוס יש לי פחד שהוא ירוץ לי, והרגל שלי תתקע בארכובה.. ואז הוא יידרוך עליי
[חס וחלילה!] אבל בסוף זה יעבור, אני מקווה לפחות! כי הנפילה הזו הייתה לפני פפ.. כמה שיעורים.. שניים..נראה לי.