יש לי בקשה.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo122.gif

קודם כל, אמא שלה צריכה לסמוך עליה. דבר שני, לשים לב כשההתנהגות שלה ממש מדאיגה אותה ולדבר איתה על זה..לא לחטט לה בדברים.
ואמ. אחותי סיפרה לאמא שלי שהיא מעשנת.. וגם שהיא שכבה עם חבר שלה.
ואחותי השנייה סיפרה לאמא שלי שהיא יוצאת להשתכר.
כי היא רוצה.
משפחה מיוחדת, אה?

o0Invisible0o

New member
עכשיו הן כבר ממש גדולות.../images/Emo3.gif

אני מדברת בתור מתבגרות.^^ גם אני מספרת לה הכל..פשוט אין לי דברים מעניינים במיוחד לספר.
בכלאופן.:X כיום אחיותי בנות 23 ו-26. אה..!! ושתי אחיות שלי [אחת שבת23 ואחת שנפטרה] סיפרו לאמא שלי על כל קעקוע שהן הוסיפו. הילה, ז"ל, הגיעה לשלושה אם אני לא טועה..וכוכבית [הבת 23.] רק לשניים.
חה. ושיר. לסמוך עליך אומר- לא לחטט לך בדברים. אם היא מחטטת לך בדברים זה מראה שהיא רק אומרת שהיא סומכת עליך..ובפועל היא מרגישה צורך לבדוק אותך..
. אני לא מבינה איך אפשר לחיות ככה. אני הייתי מתחרפנת, בשיא הכנות. אני לא חושבת שבקטע הזה אנחנו נורא מוזרים..זה דווקא די בריא לספר את האמת בנושאים האלה. מה? אמא מנוסה ויכולה רק לעזור. אבא יצעק..אבל בלה.
לפחות צד אחד תומך..:X

Little Chiwawa

New member
כנראה באמת משפחה מיוחדת><

חוצמזה גם אמא שלי סומכת עליי והיא מחטטת לי בדברים..

broken winges

New member
גמאצלי זה ככה..

אני לא מראה לאמא שלי אף יצירות שלי כי היא ישר תחשוב שאני פסיכית. אבל זה בסה"כ בדיוני,פריקה בדרך טובה ואני בטוחה שהיא לא הייתה מעדיפה אם הייתי פורקת את הרגשות בסמים ואלכוהול ודברים אחרים. אז אני פורקת את זה בשקט עם עצמי. והיא לא תוכל להבין את זה. סליחה :| אני פשוט מזדהה.

Shusho

New member
תחשבי ל זה ככה-

אבא שלי הגיע לבלוג ותפוז והיה בטוח שהנה אני מתאבדת ובמשך המון זמן קרא לי בבמה חדשה בלילהגיד ועכשיו הביא לאחותי בת ה-11 את הכתובת והיא בטח חושבת שאני דפוקה בשכל
. וול אמא מחטטת לי תמיד בחדר. אז אני יכולה להבין אותך.

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gifהורים חטטנים זה כה מעיק../images/Emo7.gif../images/Emo23.gif

מתה עלייך

שאלה קטנטנה../images/Emo182.gif

אני אמורה ללכת מחר עם הגיטרה לבית ספר. ואין לי מחר ילקוט, רק גיטרה. ואני הולכת ברגל לבית ספר, בסדר, זה ממש 5 דק', זה בשכונה שלי. אבל אני מפחדת שיהיה מבול חזק בבוקר כמו שהיה לי היום, ושכל הגיטרה תיספג במים. יש לכן רעיון אין לא להרטיב אותה? :X ואין מי שיסיע אותי לבית ספר או משהו..

Blue Pencil

New member
הנחתי שיש לך תיק לגיטרהP:

אבל אין לך ג'נספורט בבית לשים בתוכו את הגיטרה עם התיק שלה?

o0Invisible0o

New member
../images/Emo3.gif

יש גיטרה, היא בתיק. את התיק של הגיטרה [עם הגיטרה בתוכו..] לשים בתוך תיק ג'נספורט..
אבל פשוט נקווה שבאמת לא ירד גשם וזהו.

למעלה