יש לי בקשה.

../images/Emo163.gifלאהוב זה דבר מעצבן ../images/Emo3.gif../images/Emo99.gif

אני רוצה שכל אחת תתן לי את העצה (ולא סתם תכתוב לי, באמת מה היא הייתה עושה) לבעיה קטנה שלי.. יש בן (לא אז זו בת
*ציניות*) אחד בכיתה שאני אוהבת, והוא אוהב/מחבב אותי ואני מחכה שהוא יציע לי והוא לא עושה זאת
אבל הרי אני יודעת את הסיבה כי לא הכמתי לחבר שלו אז הוא חושב שאני לא אסכים לו. נו אני יודעת שבנות לא מציעות
אבל זה מטריף מה לעשות?..

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifאת בכתה ה'

תציעי לו,בגיל כזה זה הדדי :] וזה לא ממש אהבה לדעתי... *בורחת*

../images/Emo163.gif../images/Emo11.gif איך שלא תקראי לזה..

אבל אני פוחדת בתגובת הכיתה שלי זו הבעיה ><

Stinki Winki

New member
אהמ

מה זה "בנות לא מציעות"? אם הבן משתפן, אז תראי לו מי לובש את המכנסיים בבית
אוף פשוט תציעי את וזהו

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifיש לי פלאפון חדש D:

אחרי שהפלאפון הקודם הומת ע"י בקבוק מים אימתני שנפתח בתיק שזרקתי ממצוק שהייתי אמורה לרדת ממנו בטיול של"ח
יש לי פלאפון חדשדיש D: סוני אריקסון :] אניאוהבתאותו D: יש לו פנאל לבן ומשעמם,אני רוצה לקנות סגול
האהאהאהאהא
אמאשלי הלכה על מבצע שהיא מקבלת עוד פלאפון מתנה שאפחד לא צריך,אולי ניתן אותו לדודה שלי.
קניתי לחברה שלי מתנת יומולדת: נר ופילון קטן ושקסי
הפילון עלה 34 ש"ח אבל היצור שווה את זה כל-כך
רציתי לקנות לה כרית מגניבה ונושית אבל היא עלתה יותר מידי.מחירים פיכס. הגידו לה להתחדש?

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifומממ

הסוני אריקסון השקסי היה בתצוגה עם םנאל ורוד פאקצה והמוכרת אומרת לי "הוא במקור לבן" כאילו שאני אמורה להתאכז.

Dandoka

New member
חזרתי מטיול שנתי!!../images/Emo3.gif

אני ב-ט' ובבצפר יש מסורת בגלל שזו שנה אחרונה אחרי 9 שנים לצאת לאילת שלושה ימים במקום יומיים שזה נחשב "ה-טיול" שכולם מחכים לו כל השנים! היה כיף מאוד, למרות שלנו קיצצו הרבה בתקציב.. המף.. "\ אז הורידו לנו סנפלינג וטיול ג'יפים ועוד.. "( בעע בכל אופןטיילנו על ההרים שם, והיינו בדיונות והייתה מסיבה בערב עם אוכל טעים מאוד!! חהחה.. אבל האוכל שהביאו לנו בימים הרגילים לצהריים (משהו..) היה נוראייייייייייי!! אכלתי במשך יומיים לצהריים שתי לחמניות ריקות, כי התופסת יום אחד היה סלאמי ישן ופעם אחת שניצל קר שכולם פחדו לאכול. חהחהח. מה לעשות? אז אכלתי הרבה ג'אנק ואני פוחדת שהשמנתי, אבל מאוד נהנתי עם השכבה שלי! ואני צרודה כמו מוות! ועייפה! הלפפפפ! ליל"ט, הלכתי לישון~

917635

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo41.gif

יומיים שלמים בלי שום דבר מתוק! [חוץ מכפית סוכר במיץ גזר] עכשיו נשארו לי עוד 1039488484848 ימים בלי מתוקים,בשר,מטוגן,חלבי,פירות הדר ומאפים. זה קשה
אני גם מפסיקה לאכול בחדר אוכל בבי"ס ואני צריכה להביא אוכל מהבית והאפשרויות שלי ממש מוגבלות.

shmeksit

New member
נאבד לי חלק :0

הרכבתי את הבובה וגיליתי שחסר חלק! איזה מעצבנים! XP

למעלה