את ממש יפה
B Blue Pencil New member 21/11/05 #95 ~ נעלם לי הפס שנמצא למטה כשתופחים דף אינטרנט,זה שאפשר לראות בו את הקווים שעובדים כלוחצים על משהו.[מבינות? ] איך אני יכולה להחזיר אותו?
~ נעלם לי הפס שנמצא למטה כשתופחים דף אינטרנט,זה שאפשר לראות בו את הקווים שעובדים כלוחצים על משהו.[מבינות? ] איך אני יכולה להחזיר אותו?
R Radio Joe New member 21/11/05 #106 אני יודעת! ^^ בסרגל למעלה, View [שלישי משמאל] ואז רשום Status Bar" תלחצי עליו וזה יחזור ^^.
B BiDriL New member 21/11/05 #121 ../images/Emo185.gifXD חיררתי בייס של קנדי קלאוד יש לה:3 עגילים באוזן ימין, 2 באוזן שמאל,אינדרסטיריאל,הליקס,סייד ליפ [ ],נזם ופיטמה ולא חייבות להיות לזה תגובות או משו >>
../images/Emo185.gifXD חיררתי בייס של קנדי קלאוד יש לה:3 עגילים באוזן ימין, 2 באוזן שמאל,אינדרסטיריאל,הליקס,סייד ליפ [ ],נזם ופיטמה ולא חייבות להיות לזה תגובות או משו >>
ס סוסונת ים מגומי גאם New member 21/11/05 #129 XD מגניב../images/Emo96.gif אהבתי את הבייס, אפשר קישור?^-^. בשפה זה הכי יפה, אבל למה בפיטמה למה?? . איה נו.
XD מגניב../images/Emo96.gif אהבתי את הבייס, אפשר קישור?^-^. בשפה זה הכי יפה, אבל למה בפיטמה למה?? . איה נו.
C Cool Simsit New member 21/11/05 #137 מגניבבבב ומזה הליקס ואינדרסטיריאל? סליחה על הבורות! רעיון טוב! *רצה לחורר בייס*
B Blue Pencil New member 21/11/05 #146 . הליקס-במלמעלה של האוזן. אינרסטיריאל-שני הצדדים שבלמעלה של האוזן מחוברים בעגיל אחד.
S Snow fairy New member 22/11/05 #216 *אינדסטריאל (אני יודעת שאני כבר לא ממש קשורה לפורום מאז שנטשתי בכיתה ז' בערך אבל זה נורא הפריע לי, מצטערת )
*אינדסטריאל (אני יודעת שאני כבר לא ממש קשורה לפורום מאז שנטשתי בכיתה ז' בערך אבל זה נורא הפריע לי, מצטערת )
B BiDriL New member 21/11/05 #150 ../images/Emo185.gifהנה קישור ../images/Emo2.gif http://liquidrainbow.vanillasky.us/ פיטמה כי בא לי
O o0Invisible0o New member 21/11/05 #131 ../images/Emo122.gif כבר כואב לי הראש מלהתווכח עם כל הפורום.
M Miss Naama New member 21/11/05 #134 ../images/Emo48.gif ../images/Emo24.gif אני תמיד אצמד לך לרגל ואמצוץ את הבוהן ואצרח "איילת היא הצדק!" כשתרצי ואת יכולה לקחת הפסקה של אה יום P:
../images/Emo48.gif ../images/Emo24.gif אני תמיד אצמד לך לרגל ואמצוץ את הבוהן ואצרח "איילת היא הצדק!" כשתרצי ואת יכולה לקחת הפסקה של אה יום P: