יש לי בקשה.

the queen zohar

New member
מצטערת עם פגעתי במישהי../images/Emo168.gif

תמיד פוגעים בי כאילו זה הדבר הכי נכון לעשות... אני כבר לא מבדילה בין התבדחות לפגיעה... אני רוצה חיבוק.

yaeloolik

New member
אויש נו...../images/Emo25.gif

ממש יופי של אוף >.> לפעמים זה נראה לי כאילו כולכן חבורה של בנות 11
תראו מה מיכל כתבה.. היום. זה נמצא ממש מעליכן כשאתן מגיבות ל-
. כאילו באמת זה ממש מעליכן. היא כתבה את זה ה-י-ו-ם. יש בנות שנפגעות מזה! אתן לא חייבות להבין למה הן נפגעות. אתן לא חייבות להסכים איתן. אבל זאת עובדה. זאת המציאות לכרגע. אז קשה לכן לא לדבר על זה? באסה:|. כולן פה צריכות להפסיק לחפש אשמים אצל אנשים אחרים ולהתחיל להסתכל על עצמן.

the queen zohar

New member
פגעת בי../images/Emo168.gif

אני בת 11. טוב, אני כמעט בת 12... אבל זה אותו דבר... אני תינוקית
רק לפעמים, לא כל הזמן... ויש המון בנות 11 בוגרות...

yaeloolik

New member
לא קשור...../images/Emo25.gif

קודם כל יש בנות 11 בוגרות. אבל אני לא מצפה מבת 16 להתנהג כמו בת 11 בוגרת
. וזה בלי קשר לאף אחת שהיא בת 11. ממש לא נגדך ולא התכוונתי שאת ילדותית או לא. פשוט עד כמה שבת 11 בוגרת היא לא ראתה הרבה מהחיים שלה כמו בת 16 (בעיקר בגילאים האלה כל שנה עושה הבדל עצום). ואני מצפה מאנשים שבגיל שלי או גדולים יותר להתנהג בצורה אחרת כי הם אמורים לדעת מה זה עושה לאנשים. אז אממ סורי..

yaeloolik

New member
אהה אוקיי עכשיו הבנתיD:../images/Emo25.gif

פשוט לא ריעננתי יותר מידי זמן (כשאני קראתי את זה האוף אפילו לא היה מכווץ >.>) היא כתבה את זה א-ת-מ-ו-ל XD. עזבו
.

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gifאממ. טריגר פצפוןקטןזעיר?../images/Emo122.gif

אני לא מאמינה. אני פשוט לא מאמינה שהיא חיטטה לי במחברות. בסדרבסדר, אז אני מאמינה, כי אני יודעת שהיא חטטנית מגעילה [נו, היא יכולה להיות
] |: אבלאבל זה כלכך דוחה מצידה. לא שציפיתי ממנה ליותר התחשבות בפרטיות שלי. ארררר!!!!!!!!!!111111 אני בחיים לא אעשה את זה לבת שלי
ורק אתמול היה יום זכויות הילד. מה עם הזכות שלי לפרטיות? הא? הא? הא???? :/ זה היה איזה קטע פריקה דיכאוני אומשו >> והיא *הקריאה* את זה לאבא שלי, ההיסטרית החטטנית הזו :/ ועכשיו עשו לי שיחה של - "אם-משהו-לא-בסדר-את-תמיד-יכולה-לומר-לנו-ואנחנו-תמיד-לצידך-ואנחנו-מקווים-שאת-לא-בדיכאון" איכ. אני יודעת שהם דואגים לי והכל
אבל מה עכשיו? אני צריכה להסתיר מאמא שלי כל ציור שיש בו דמות שיורד לה דם מהאצבע או שירי פריקה או לא יודעת מה שמוזכרת בהם המילה "עצב"?!?!?!1 זה הכי מעצבן אותי שהיא לא מכבדת את הפרטיות שלי. ואני אדבר על זה איתה כשהיא תחזור. יופי. בקושי יש לנו זמן לדבר אז היא מחליטה לחטט במחברות שלי?!!?!! תודה אמא. ממש תודה. >>

the queen zohar

New member
גם לי היא מחטטת../images/Emo168.gif

בשירים... ובמצב החברתי... בכלל, היא החליטה שהילדות שלי זה הילדות שלה...

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif נכון שזה מטריד? >>

ושלי עוד היסטרית פחד, אז זו גם צרה

the queen zohar

New member
ושלי לא../images/Emo35.gif../images/Emo168.gif

היא אומרת שאני צריכה חברות. אני מוצאת חברות. הן לא לטעמה. היא פועלות נסתרות(לי זה גלוי)או גלויות כדי לסלק אותן או להבהיר שהיא שונאת אותן. היא אומרת שהיא לא שופטת את החברות שלי, ואני יכולה להיות חברה של מי שאני רוצה. היא רוצה שיהיו לי רק חברות חננות...

the queen zohar

New member
חננות דוחים אותי../images/Emo168.gif

זה לא קול... יש לי ידיד מהמחוננים, אבל הוא מת על מתמטיקה...

8ar8ie

New member
../images/Emo24.gif

זה לא בסדר מצדה. אבל היא עושה את זה מתוך דאגה...:[ תנסי לספר לה שהכל בסדר או משו:0
אוו אני שונאת הורים חטטניים

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif ברור שאני אגיד לה שהכל בסדר

ככה גם אמרתי לאבא שעשה איתי עכשיו את השיחה, היא כרגיל, בטח אין לה זמן
או שהיא סתם לאיודעת. משתפנת אפשר לקרוא לזה? >< איכאיכאיכ. כל גיל ההתבגרות לפני וכבר אני מסתבכת? O; הו, ותודה מותק

Blue Pencil

New member
../images/Emo2.gif

וואו. זה פשוט.. תגידי לה, ותראי לה את החלק שמדבר על זה בזכויות הילד, ושאת לא מוכנה שהיא תעשה דברים כאלה, ואיך היא תרגיש אם זה יהיה הפוך.

למעלה