יש לי בקשה.

o0Invisible0o

New member
"שלושלוש"../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זה הכי נמוך מבין החברות שלי.
ואני כ"כ לא חכמה. זה פשוט חרישה..ועוד ועוד..ואז גם פאשלה מטומטמת בבגרות.
וכן..סתם השתעשעתי לי עם ה100.
עזבי.:X

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאני אוהבת אותך../images/Emo23.gif

|דוחף
| את כל כך מיוחדת ומקסימה. ורואים את זה גם לפי כל התגובות באוף הקודם. אני שמחה שטוב לך
ואני סתם פה לאקשורה ולא אכפת לי בכלל ואם אפשר גם עוד קצת לא קשור, באיזו כתה את, ובאיזו חטיבה היית?|חבולמאוד|
די, שוש אופיר. :X ואממ רק שתזכרו, בנות. שאמ לכל פעולה שלכן יש תגובה. גם אם היא לא נרית לעין בסיטואציה כלשהי או אחרת. אם מישהו מתאבד *חסוחלילה חסוחלילה* אז זה לא רק שהוא קטע לו את החיים. הוא קוטע את החיים גם לכל מי שמסבבו. גם אם נראה לו שזה לא יזיז לאפחד:X תמיד תזכרו את זה. די אני באמת הולכת עכשיו להתכונן להכתבה בערבית

P N 4 E

New member
האין הוא הדבר החמוד ביותר עלי אדמות

?
*לאקשורה* *מתפגרת*

עוד 15 יום אני בת 15../images/Emo65.gif../images/Emo96.gif

ובאותו יום יש יום הורים
. ויום אחרי יש עבודה ענקית להגיש שלא התחלתי כך שסביר להניח שכלללל היום הולדת שלי אני אעבוד עליהXD
. יעלוליק אני אוהבת אותך
.

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif אוח השעווה הזו לברזלים זה כזה

איכ
לקח לי שעה לתקוע את זה במאחורה של החוט ברזל הזה שמחורר לי את הבפנוכו של הפה
ואכלתי את זה כמה פעמים
ועכשיו אנחנו בהפסקת אש >> וההורים שלי ישנים ומחר יש לי מבחן במדעים [למה כל פעם שאני מנסה לכתוב 'מדעים' יוצא לי 'מדהים'?
] ולא התכוננתי >> *מצטמררת* איכ עליי אני כזוכזו כזוכזו פדלעה >> טנהנהנהנה

חמצמצה

New member
../images/Emo26.gif לוח ציונים של יעל ../images/Emo9.gif

השוואה בין סוף שנה שעברה להשנה
סתם מאכזבה
(הסדר הוא, שנה שעברה
השנה) מת': 100
71, 84
לשון: 90
59, 69 מחשבים: 100
100
פשוט מלכה
היסטוריה: 85
70 בקטנטנה
אנגלית: 80
90
שיפורר תנ"ך 90
90
אין עליי
פיסיקה: 70
100
באיזה מקצועות מתוך המקצועות למעלה יש לי בגרות השנה? מת', לשון, היסטוריה, מחשבים (וערבית לא ברשימה) אז מחשבים מעולה, אבל השאר על הפנים
נו לא אשמתי
מת', הוא לא לימד את החומר ו84 זה מכובד ביותר (שנה שעברה היה לי מבחן אחד 84 ובכל זאת זכיתי ב100)
לשון, לאיודעת מפחידה כזאת, כל הכיתה ככה
והיסטוריה, אני פשוט צריכה ללמוד לכתוב. את החומר ידעתי
בהצלחה לי

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo187.gifXDDD

היה לי היום שלוש שעות פיזיקה;; כל כך רציתי שהמורה לא יבוא ואמרתי לחברה שלי אז היא אמרה שאני עושה לזה ג'ינקס><; אבל הוא לא באDDDDDDDDDDDDDDDD: היה כל כך מעולה.היו המון שיעורים וזה(ששליש מהם לא הצלחתי) אבל סיימתי בשעתיים בערך. בשעה השלישית לא היה מורה(
) היינו לבד בכתה(
) ומהחלון רואים את הכתה המקבילה של פיזיקה(קומה שנייה). במשך כל השיעור כולם עשו מטוסי נייר וניסו להעיף אותם לחלון של הפיזיקה השנייהXD זה היה כל כך מצחיק
אנשים מכתת פיזיקה שלישית(
אבל הם לא למדו פיזיקה)(י"א) שלמדו קומה מתחת כל הזמן הסתכלו עלינוPPP: המורה של הפיזיקה השנייה כל הזמן התקרב לחלון כדי לצעוק עלינו וכולם התכופפו ואז לא ראו אפחד מהחלון
באמצע השיעור מישהו משם בא לפתוח עוד חלון כי לא הצליחו להכניס מטוס פנימה וכולם נקרעו מצחוקXDDDDDDDD כשנשארו 3 דקות לשיעור(;[) כולם הכינו מטוס וזרקו אותם ביחד. אבל המטומטמים לא הצליחו להכניס אפילו אחד
בשנייה של הצלצול כולם לקחו את התיק ורצו מההההררר החוצה כדי שהמורה לא יבוא לצעוק
כל הגינה מתחת והגג והחלונות מלאים מטוסי נייר^^;

M o o M o o

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

אני קוראת את זה בעל פה. XDDD זה כ"כF קורע. XDDDDDDDDD |מתה| DO YOUR HOMEWORK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה