אני יודע אני יודע! נדבון הארנבון אור נטול חוש ההומור ואסי הפרסי
D Dream within a Dream New member 19/1/04 #42 ../images/Emo41.gifאני אחסום../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif
B BravE NeW BoY New member 19/1/04 #44 ../images/Emo42.gifאיתי... אתה מזכיר לי את החניכים שלי..בני 9 שכל הזמן שרים לי: אסי פרסי לפחות תגוון בחרוזים
../images/Emo42.gifאיתי... אתה מזכיר לי את החניכים שלי..בני 9 שכל הזמן שרים לי: אסי פרסי לפחות תגוון בחרוזים
B BravE NeW BoY New member 19/1/04 #50 ../images/Emo42.gifחחחח..עושה לי חקירה../images/Emo35.gif מדכ=מדריך בכיר והייתי מדריך בתנועת נוער וזהו..כאן החקירה הסתיימה..בלי שאלות יותר
../images/Emo42.gifחחחח..עושה לי חקירה../images/Emo35.gif מדכ=מדריך בכיר והייתי מדריך בתנועת נוער וזהו..כאן החקירה הסתיימה..בלי שאלות יותר
I itay 16 New member 19/1/04 #56 בצופים??? חחח מתאים לך! ציפור קטנה לחשה לי שהיית מדריך בצופים! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם סתם ניחשתי טוב כת השטן בטוח לא חח
בצופים??? חחח מתאים לך! ציפור קטנה לחשה לי שהיית מדריך בצופים! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם סתם ניחשתי טוב כת השטן בטוח לא חח
O omerdo New member 19/1/04 #63 ../images/Emo77.gifבני עקיבא../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif חחחחחחחחחחחח..... מתנדבי בית חולים נו תגלה
../images/Emo77.gifבני עקיבא../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif חחחחחחחחחחחח..... מתנדבי בית חולים נו תגלה
B BravE NeW BoY New member 19/1/04 #74 ../images/Emo42.gifלכל החוקרים למינהם אם אנ אגיד לכם שהייתי בתנועת חצ"ב, זה יעזור לכם לא נכון יופי..אז הייתי בתנוער הנוער חצ"ב (הייתי גם בצופים אבל לא כמדריך)
../images/Emo42.gifלכל החוקרים למינהם אם אנ אגיד לכם שהייתי בתנועת חצ"ב, זה יעזור לכם לא נכון יופי..אז הייתי בתנוער הנוער חצ"ב (הייתי גם בצופים אבל לא כמדריך)
O omerdo New member 19/1/04 #77 ../images/Emo77.gifלא עוזר, אבל עכשיו אני לא במתח ואני דווקא הייתי בבני עקיבא הידעתם
B BravE NeW BoY New member 19/1/04 #78 ../images/Emo42.gifעכשיו אנחנו יודעים../images/Emo70.gif הייתי שם בכיתה א' נראה לי...או שזה היה מכבי תנועות נוער זה סתם דבר משעמם...
../images/Emo42.gifעכשיו אנחנו יודעים../images/Emo70.gif הייתי שם בכיתה א' נראה לי...או שזה היה מכבי תנועות נוער זה סתם דבר משעמם...
I itay 16 New member 19/1/04 #45 אור את מי תחסום????<?<<<???? אני צוחק טיפשון אני כלל לא עושה משו נגד מישו!