יש לי בקשה קטנה

9mile

New member
יש לי בקשה קטנה

מישהו יכול לשים לי את הדפים מהדיסק כי אין לי אותו ואף פעם לא ראיתי אותן. אני מדבר על הדפים של המילים לשירים ( אם יש בדיסק ), הדפים של המילים של כל בתודות וכו'... יש למישהו? עם כן תשימו בבקשה תודההההההההההההההההההההההההההההההה

9mile

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

??????????????????

9mile

New member
כנסי רגע

אני לא רוצה סתם לבזבז כסף כי יש לשכן שלי את הדיסק צרוב אז אני שומע ממנו אבל מה הקטע למה את לא יכולה להביא לי את התמונות מהדיסק.

i4britney

New member
צורבת? טוב שיהיה גנבת!

באמת תקנו את האלבום זה לא כזה יקר כולה 68 ש"ח אתם יכולים לרכוש אותו דרך האתר NMC במחיר הזה , איזו קמצנות אלוהים ישמור ועוד אומרים שאתם מעריצים! איך אפשר להגדיר מעריץ כשהוא צורב את הדיסקים של האמן שהוא כל כך אוהב ומעריך...בעעעעעעעע אתם אבודים וזה עצוב :\

itay 16

New member
נדב נדב נדב כנססס....

לא לכל אחד יש 70 שקל לתת על הדיסק! לא כל הורה יתן לילד שלו לקנות את הדיסק כשהוא יכול לקנות את זה ב2 שקל עלות דיסק ריק תבין אחי היום המצב לא לכולם מאפשר ... ואם לי לא היה באותו הזמן כסף אז ההורים שלי לא היו נותנים לי לקנות כי הם יגידו לי את המשפט הזה: "על מה לזרוק 70 שקל -- יש לך אינטרנט תוריד!" הבנת אחי... אז אל תשפוט ואל תכנה גנבת כי היום זה כבר לא ענין של גנבה...זה כבר ענין של טעם אז אל תתנפל עליה בתור גנבת וכל זה.... תראה את זה בתור ביקורת ולא ויכוח חחח חברך הטוב איתי אגב שמועות מדברות שאתה תהיה באשדוד שבוע הבא ... נראה לי שמותר לך לעדכן אותי בנושא ואולי לקבוע איזה פגישה קצרה.... למקרה ששכחת 064410452

i4britney

New member
לא מסכים איתך איתי...

כי למישיש כסף לממן את חשבון האינטרנט יכול להוציא כ-70 שקל על מישהי שהוא כל כך מעריך ואוהב , זה לא שכל יום הוא מוציא את הסכום הזה ותאמין לי זה שווה את זה ואינטרנט לא נועד להוריד אלבומים מלאים מילא שיר שתיים אבל לא אלבומים! בקשר לשמועות זה לא נכון מאיפה לקחת את זה? התיקשורת אוהבת להמציא עלי שמועות הרסניות (אני מרגיש כמו בריטני)

itay 16

New member
לא ידעתי שאחותך כבר עובדת בתקשורת

אבל היא אמרה לאוראל שהיא תפגוש אותה בשבת באשדוד.... חוץ מזה הפוך תבין שיש כאלה שיגידו לילדים שבגלל שנתנו לכם אינטרנט תסתפקו במה שיש [תנסה להיכנס לראש שלי] קיצר לא משנה בא לא נתווכח על שטויות אני קניתי את המקורי רק כדי שבריטני תצליח במכירות בישראל יאלללה בייי אחי

9mile

New member
אין לי בעיות כספיות או משהו פשוט...

רק בשביל התמונות שאני רוצה לראות אני צריך לבזבז 70 שקל?

itay 16

New member
כן זה מה שתעשה הבנת???!!!!

אתה תשלם כסף וזהו חוצפן!!! חחח סתם חח צוחק אחי תראה אני לא התכוונתי דווקא אליך אבל כללית הבאתי דוגמא אגב מה שמך?

i4britney

New member
בסיידר...צטערת ...

ספיר שחכתי אנחנו באותו ביה"ס, אותם ביטויים...LOLLLLLLLLLLL

../images/Emo41.gifיצאת צדיקקק../images/Emo35.gif

מה פתאום כולם פה צדיקים..
הבן אדם לא רוצה לקנות את הדיסק, זו בעיה שלו.. (אתה מפסיד אגב.. אין כמו מקורי
) הוא לא הראשון ובטח ובטח לא האחרון שיצרוב דיסקים, בין אם של בריטני, מדונה, אוונסנס או גלי עטרי.. מצאתי רק את הכריכה האחורית..

i4britney

New member
מה הקשר בכלל?

אור וכולם פה תדעו מי שמוריד אלבומים מהאינטרנט זונחשבת גניבה, זה הכל וממש אין לי כוח שוב להסביר את עצמי! אני מצטער לומר לכם אבל למי שיש אינטרנט וסביר להניח שהוא פועל מתוך קופסה הנקראת מחשב לא חסרים 80 ש"ח אז קצת ריאליסטיות!

../images/Emo41.gifטוב.. צדיק אחד בסדום..

אני מוריד שירים.. כי אני לא מתכוון לקנות כל דיסק שיוצא ששיר אחד ממנו מוצא חן בעייני.. בריטני אני קונה מקורי כי אני צריך את זה אצלי.. וכי זה לא אותו דבר כמו הצרוב.. אבל אם מישהו רוצה לצרוב זה לא הופך אותו לפושע (אלא אם הוא מפיץ את זה למכירה) וזה גם לא הופך אותו למעריץ פחות טוב ממך..

i4britney

New member
לא נכון!

תלוי מה הוא, אם הוא מעריץ של אמן מסויים ומעריך אותו מוזיקלית כפי שצריך אז הוא חייב לקנות את האלבום ואם הוא צורב אותו זה סימן שלא אכפת לו מאותו אמן ושהוא לא מספיק מעריך אותו ודבר זה יכול להיות לא הופך אותו למעריץ פחות טוב ממני אבל בהחלט להגדרה ההפוכה ממעריץ!

itay 16

New member
אני לדוגמא רק אמן שאני מעריך אני

קונה את הסחורה שלו חחח וזה כולל את אייל גולן המלך!!!!!!!!!!! בריטני ספירס המלכה!!!!!!!!!!! אבריל לאבין הנשמה !!!!!!!!!!! וזהו אין עוד שום אמן שאני קונה מקורי לאייל יש שמונה דיסקים שקניתי מקורי... בריטני ארבעה מקוריים ואבריל הנשמההה רק אחד בינתים ואגב הבטחתי לשירי הבובההההה כן כן שירי מימון!!!!!!! נשמה שלי חולה עליך ... הבטחתי לה שאם יצא דיסק אני יקנה את המקורי שלה!!!!!!! ונינט?! נינט סתם מנומשת שמנה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם סתם לפני שיאכלו אותי פה אבל אני חולה על שירי!

למעלה