מי נשבע?
B BravE NeW BoY New member 18/1/04 #21 ../images/Emo42.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif נדב...ברוך הבא למועדון הסינילים
../images/Emo42.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif נדב...ברוך הבא למועדון הסינילים
D Dream within a Dream New member 19/1/04 #23 ../images/Emo41.gifתו-דה../images/Emo70.gif../images/Emo4.gif
I itay 16 New member 19/1/04 #30 אני אוהב את השוק הזה!!! הוא יותר טוב לדעתי מכל הפורומים האחרים שלכל דבר יש נושא ונושא והודעה חדשה וחרטה! פה הכל ביחד בסבבה שוק שוק שוק! ובכלל אני אוהב שוק ושופינג
אני אוהב את השוק הזה!!! הוא יותר טוב לדעתי מכל הפורומים האחרים שלכל דבר יש נושא ונושא והודעה חדשה וחרטה! פה הכל ביחד בסבבה שוק שוק שוק! ובכלל אני אוהב שוק ושופינג
D Dream within a Dream New member 19/1/04 #31 ../images/Emo41.gifהלו הלו מי קונה../images/Emo35.gif חצילים לפי מונה ארטישוק בזיל הזול.. לקטן ולגדול
../images/Emo41.gifהלו הלו מי קונה../images/Emo35.gif חצילים לפי מונה ארטישוק בזיל הזול.. לקטן ולגדול
I itay 16 New member 19/1/04 #32 אני אני קונה חצילים בזול וחצי אגרול וכוכב נולד מצופה בשוקולד ואת מנהל הפורום אור שמתגלה כטיפוס חמור חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רצית חרוזים? --- קיבלת!!!
אני אני קונה חצילים בזול וחצי אגרול וכוכב נולד מצופה בשוקולד ואת מנהל הפורום אור שמתגלה כטיפוס חמור חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רצית חרוזים? --- קיבלת!!!
D Dream within a Dream New member 19/1/04 #34 ../images/Emo41.gifחמור לא בא בחשבון../images/Emo70.gif תנסה את זה ככה "אני אני קונה חצילים בזול וחצי אגרול וכוכב נולד מצופה בשוקולד ואת מנהל הפורום אור שמתגלה כטיפוס טהור, או מלא הומור.."
../images/Emo41.gifחמור לא בא בחשבון../images/Emo70.gif תנסה את זה ככה "אני אני קונה חצילים בזול וחצי אגרול וכוכב נולד מצופה בשוקולד ואת מנהל הפורום אור שמתגלה כטיפוס טהור, או מלא הומור.."
D Dream within a Dream New member 19/1/04 #35 ../images/Emo41.gifואז אני אצטרף למעגל האבטלה.. לא בא בחשבון נדבון תשתחחר קצתת לחוץ אחד
D Dream within a Dream New member 19/1/04 #37 ../images/Emo41.gifסבבה נדב..../images/Emo8.gif בחוץ פרח חצב.. (לא מצאת חרוז אחר.. )
B BravE NeW BoY New member 19/1/04 #38 ../images/Emo42.gifיאללה../images/Emo70.gif ציק פייט../images/Emo70.gif