יש אהבה

יש אהבה

יש האוהבים נוגים באהבתם יש אוהבים בישנים באהבתם יש המחצינים את אבהתם יש המפנימים את אהבתם יש החולמים על אהבתם ומחפשים את אהבתם יש החיים את אהבתם והחיים מלאים באהבתם

ben 911

New member
יש אהבה ויש אהבה... ../images/Emo23.gif../images/Emo13.gif

כל עוד את לא מבלבלת לו במוח ולא מזיינת לו את השכל. סימן שאת עדיין אוהבתותו. זה מתחיל (
) ברגע שהאהבה מגמרת.

ben 911

New member
לא דיברתי על תשוקה נסיכה. ../images/Emo13.gif

כשאמרתי זיון שכל..התכוונתי לאקט המנטאלי.. את יודעת כשמישהו מבלבל לך במוח בלי סוף..קוראים לזה זיון שכל. לא התכוונתי שהאיש ממש מפשיל מכנסיים מוציא את המשמו ודוחף אותו לשכל.

ואולי, כאשר אתה עדיין אוהב אותה

הדיבורים שלה נשמעים כמו שיחה וכשזה "נגמר לך" - אז זה נשמע כמו "בלבולי מח וזיוני שכל....".?!?!?!?!?!? או שאולי לא הבנתי ואתה בעצם מחפש אילמת?

ben 911

New member
יש משהו נכון במה שאת אומרת, כייף, אבל... ../images/Emo13.gif

אבל אני התכוונתי למשהו שונה. התכוונתי לזה שאתן מרשות לעצמכן קצת יותר מידי.. קצת יותר מידי למשל כשאתן יודעות שהבן זוג מונח אצלכן בכיס. בעיקר כשהקשר מתקדם, או לכאורה יציב. מדוע בתחילת הקשר אתן נופת צופים?
בתחילת הקשר אתן בונבוניירות של ממש.
אני מעלה כאן הנחה התנהגותית כללית. אני לא מתכוון למישהי ספציצית.

סימפתי

New member
כשהתחתנתי הייתי אלוהים, כשהתגרשתי הפכתי לשמוק

BEN מלין ובצדק, על בונבוניירות ונופת צופים. בתחילתו של הקשר הזוגי. על ההשקעה העצומה בבן הזוג המיועד והפוטנציאלי. כאשר הטבעת נענדת והכוס נשברת בחופה וקידושים. חל פיחות ודיפלציה בערכו של הכספומט הזכר והתורן. להלן סיפור אמיתי מארה"ב. שבעבר, העליתי אותו בפורום: שופט בבית משפט בניויורק, מטפל בגירושין של זוג יהודי כשנגמר כל התהליך , אמרה האישה לשופט שאין ברירה והיא צריכה גם גט שאל השופט "מה זה גט?" ענתה האישה "זה סוג של טקס יהודי" השופט "טקס דתי למשל כמו ברית מילה ?" האישה "כן , משהו כזה אבל יש הבדל בין גט לבין ברית מילה " "מה ההבדל ?" שואל השופט עונה לו האישה "בגט אתה נפטר מכל השמוק...."

הספור שלך..../images/Emo13.gif

מזכיר את הבדיחות שמספרים בדרנים יהודים אמריקאים כאשר שפת היידיש בוקעת מגרונם, סוג של הומור שהכירו בבית אבא, דאחקות שמלוות אותם עד הקבר וגם שם הבכי מהול בצחוק...
אכן ההשקעה בבן הזוג היא אדירה, תמיד קיימת תחושה שאחד משקיע יותר מהאחר, כך שזה מקור לתלונות והמענות, החיים מנתבים כל אחד מאיתנו לפי ערכיו והשקפתו, אז נכון שנופת הצופים לא ניגרת מאיתנו בכל רגע נתון, והעיסוק היום יומי שלנו בצרכי החיים גוזל מאיתנו נתח אנרגיות עצום, כך שהמתח שנשאר כמעט לא מותיר רגעים של שלווה...
למי מאיתנו יש את הכוחות לאחר יום עבודה, לרוץ לקניות, לסדר את הבית, לבשל, לנקות, לכבס, להכין שעורים עם הילדודס, כל זה מלווה בהוראות, תעשה כך ולא אחרת, וכשהכל כבר נמים, רק אז אתה יכול להיות עם עצמך מתחת לזרם של מים פושרים במקרה הטוב במקלחת, מתפלל שהזרם לא יגמר כדי שלא תרעד לך התחת...אפילו השפן של אנרג'ייזר מזמן היה שובק חיים, אבל מה כל פוציניו ומוציניו אין סיכוי שנוותר... תגידו אתם שפויים?...בקצב הזה אין סיכוי שנגיע לפורום 70 פלוס...
אממה...מה אכפת לכם לעצור כעת בצד הדרך, בטח תפגשו באותו שופט/מטפל בגירושין שצבר ניסיון ונפטר מלא מעט שמוקים דחויים במסגרת עבודתו, ופשוט...
ת נ ו - ל ו - ב ר א ש
... למה לא שומעים ממנו עצה להפטר מהשמוק בגיל צעיר? תודו שיש לזה רק תשובה אחת...
כנראה שהגודל אכן קובע

ben 911

New member
אחרת? הכל בסדר אצלך מאמי? ../images/Emo193.gif

את לוקחת את התרופות בזמן?

סליחה אבל התמונה מגעילה

לא הייתי רוצה לראות אותה בשרשרת שמדברת על אהבה זו סתם הגזמה של נשים שעשו בגופם שינוי שהפך אותם לתצוגה לפורנוגרפיה אני יודעת כמה זה כואב בגב שהחזה גדול, השכנה שלי הלכה לניתוח כדי להקל על הגב ומבקשת להבא בשרשרות שלי לא להביא תמונות מגיעולות שכאילו

ben 911

New member
נסיכה הכל בעיני המתבוננ/ת בעיני התמונה חמודה.

רואים שם שש נשים חינניות. על מה המהומה? בגלל שיש להן חזה טיפה גדול? בכלל אני חושב שהחזיות שם אינן ממש גדולות כפי שמתיימרים להציג אני חושד שעשו להן "מתיחה" עם תוכנת פוטושופ.

אז מה? האתר שלנו הופך לאתר פורנו?

לא תעדכנו אותי קודם....שאצא לחפש את אתר הכריות 50+ שהלך לאיבוד....איפוא שהוא בדרך...

ben 911

New member
בזמנו כש-שושה אמרה משהו באותו סגנון

התנפלו עליה בחמת זעם וצעקו לה "מתחסדת". אז כדי למנוע התנפלות דומה כלפייך ערד'. בואי נאמר שהפורום חופשי וליברלי לכל אחד תמונה של שש נשים המכסות את פטמותיהן אינה פורנו בעיני.

נו...איך נחשתי שאתה תהיה הראשון...

וחוץ מזה לא רק אני מוחה על תמונות פונוגרפיות....בבת עינך/פייבוריטית שלך...כתבה חמס על סיפור סקסיסטי שהושחל לפורום במסגרת תחרות הסיפורים...[השחלה חד פעמית] ודרשה בתוקף להפסיק זאת. [ בשם "חופש הביטוי" ]..אני לא דרשתי שום דבר בתוקף ...זכותכם להכניס לפורום כל מה שבא לכם[ חופש הביטוי] ..פשוט ניסיתי לרמוז" שלא לילד הזה פיללתי"ולאחרונה זה צובר תאוצה...ואני שואלת האם זו הדרך לנער /לעורר את הפורום ואנו החברים שכותבים בגנות שימוש במוטיבים סקסיסטים על מנת למכור, לקדם ,[פרסומות] חלקנו עושים זאת כאן..... ובנימה יותר וורודה, נעימה, אאחל לכל בני הבית בוקר נהדר ,קסום, וחמים, ..מחר ט"ו בשבט....

s h o o s h a

New member
את פשוט פתאטית

פייבוריטית של בן... כתבה חמס... תרדי מהעץ הגבוה שטיפסת עליו. הנה, אני נותנת לך סולם. ותתחילי לחשוב היטב מדוע הפורום הזה כל כך מקרטע... ולמה הרבה מאד אנשים טובים כבר לא כותבים בפורום, ולמה הרבה אחרים וטובים כלל אינם שוקלים להצטרף אליו. אם יש לך עם מה לחשוב, תחשבי. אולי תצליחי להגיע למסקנה ולתשובות.

פורטו יקר /יקרה!

הכל מסביב כל כך מהיר..מהר..לאף אחד אין זמן' לא בכבישים, לא בתור לסופר,אפילו לא בקופת חולים, הכל מסביב כל כך רציני...החדשות, הקסאמים, ההתעלליות בפעוטחם , זקנים, רק מוציאים את האף מהבית הכל כמו במיקסר אחד גדול ורעשני...אז כאן {אני בכל אופן ] תופסים קצת פסק זמן מכל המרקחה....צוחקים. מסתלבטים, משתפים,אני לפחות גם לעיתים פאטתית] כי כאן אני מורידה את השריון ..וסתם...סתם..סתם...[האמן לי יש המון לא סתם בחיים]

למעלה