כוכבית מצויה
Well-known member
בבקשה...אני מעונין בקישור טוויטרי ל"ציוץ", לא בקישור ל"מעריב".
מנסיוני, כל tweet נושא תאריך ברור בשורה ראשונה, לצד זהוי הצייצן...
לעניין התאריך, כשאתה נכנס לציוץ ספציפי לא תמיד מופיע התאריך
בבקשה...אני מעונין בקישור טוויטרי ל"ציוץ", לא בקישור ל"מעריב".
מנסיוני, כל tweet נושא תאריך ברור בשורה ראשונה, לצד זהוי הצייצן...
הוא פרסם את זה בטור זה כתוב שחור על גבי לבן ומוזר שאתה מגן על חובש כיפה גם אם הוא שמלאני, כי לדעתך היהדות ובכלל האמונה באלוהים פרימיטיבית אז צריך לשמח ששר ביטחון לאומי דתי אחראי על מעצר עוכר ישראל דתי.נטען כי צייץ "העולם טוב יותר הבוקר, ללא חמישה צעירים שהשתתפו באחד הפשעים האכזריים נגד האנושות".
זו גרסת המשטרה.
נדרשת גם גרסת ישראל פריי...
אתה מגיב לנסיון פתטי ליצור ספק ביחס לאמירת הנבלה. השיטה ידועה וכל עניינה ליצור אווירה של ספק, גם במקום בו אין כל ספק. עושים זאת על-ידי שימוש בנוסח שציטטת בתגובתך. השמאל/רל"ב נוהג כך דרך קבע בציבוריות הישראלית (ומאחר ואינני אוהב לרכל עם גולש א' על גולש ב', אמנע מלציין שהגולש לו הגבת נוהג כך דרך קבע כאן בפורום).הוא פרסם את זה בטור זה כתוב שחור על גבי לבן ומוזר שאתה מגן על חובש כיפה גם אם הוא שמלאני, כי לדעתך היהדות ובכלל האמונה באלוהים פרימיטיבית אז צריך לשמח ששר ביטחון לאומי דתי אחראי על מעצר עוכר ישראל דתי.
הוא כתב את זה ברשת האינטרנטנטען כי צייץ "העולם טוב יותר הבוקר, ללא חמישה צעירים שהשתתפו באחד הפשעים האכזריים נגד האנושות".
זו גרסת המשטרה.
נדרשת גם גרסת ישראל פריי...
כדאי להשאר בתחום ההגדרות של הדמוקרטיה שטוענות שדעה איננה בגידה.קודם כך לעצור אותו, ואז לאט לאט לחקור אותו, זבל אנושי
גם לי אין טוויטר, לא מכירה מה מוצג איפה, הגעתי לציוץ מחיפוש בגוגל.אני רואה.
אין לי חשבון x.com אך צפיתי חפשית במתרחש ב- x.com/freyisrael1 (שם זה לא מופיע) ולא הבנתי מה ההבדל בין tweet רגיל שם לבין tweet ב- x.com/freyisrael1/status
זו עדין דעה...אולם משונה...מכל מקום, תמיד אעדיף לאפשר לאדם לחשוף מה מתחולל בין שתי אזניו על פני השתקתו...
כדאי להשאר בתחום ההגדרות של הדמוקרטיה שטוענות שדעה איננה בגידה.
אז חשוב להרגיע את השיח.
(אלא אם הדעות הן של ערבי )
אז על מה חקרו את הרב דב ליאור הרי ביחס לתמיכה בספר "דרך המלך" שמעודד לכאורה רצח ערבים הוא בסך הכול הביע דעה?כדאי להשאר בתחום ההגדרות של הדמוקרטיה שטוענות שדעה איננה בגידה.
אז חשוב להרגיע את השיח.
(אלא אם הדעות הן של ערבי )
אז על מה חקרו את הרב דב ליאור הרי ביחס לתמיכה בספר "דרך המלך" שמעודד לכאורה רצח ערבים הוא בסך הכול הביע דעה?
הכניסו אותו למעצר?אז על מה חקרו את הרב דב ליאור הרי ביחס לתמיכה בספר "דרך המלך" שמעודד לכאורה רצח ערבים הוא בסך הכול הביע דעה?
הכניסו אותו למעצר?
אם עשה זאת יש לשאול ממנו את תעודת העיתונאי. גם השמאלן הגרוע ביותר לא יכול להתכחש לכך שביצע מעשה מכוער.ישראל פריי ייחקר במשטרה אחרי שהביע שמחה על נפילת הלוחמים בעזה
חבל שיש מי שלא מבין שיש הבדל בין מעשה לבין הבעת דעה.אם עשה זאת יש לשאול ממנו את תעודת העיתונאי. גם השמאלן הגרוע ביותר לא יכול להתכחש לכך שביצע מעשה מכוער.
גם בהבעת דעה צריך להיזהר מפני הסתה והמרדה שכן הם אסורים על פי חוק. הבעיה כפי שציינתי בסעיף קודם היא אכיפה סלקטיבית של גורמים במשטרה המתעלמים מסעיפים שכנים באותם חוקים המבוצעים על ידי גורמים בימין.חבל שיש מי שלא מבין שיש הבדל בין מעשה לבין הבעת דעה.
מעשה יכול להישפט אם הוא עובר על החוק. הבעת דעה של אדם פרטי היא זכות של אדם במדינה דמוקרטית.
הסתה היא נסיון שיכנוע למישהו לעשות מעשה פלילי.גם בהבעת דעה צריך להיזהר מפני הסתה והמרדה שכן הם אסורים על פי חוק. הבעיה כפי שציינתי בסעיף קודם היא אכיפה סלקטיבית של גורמים במשטרה המתעלמים מסעיפים שכנים באותם חוקים המבוצעים על ידי גורמים בימין.
סעיף 136 לחוק העונשין מתייחס לנושא המרדה, והדברים שאמר פריי בהחלט יכולים להתפרש כך.הסתה היא נסיון שיכנוע למישהו לעשות מעשה פלילי.
הבעת דעה במקרה הזה היא לא יוצרת הסתה.
אגב, אחרי רצח רבין היא לא מעט ישיבות שיצאו בהפגנות שמחה על הרצח .
איך המרדה?סעיף 136 לחוק העונשין מתייחס לנושא המרדה, והדברים שאמר פריי בהחלט יכולים להתפרש כך.
תקרא את הסעיף כפי שהוא מנוסח ותראה שכן.איך המרדה?
אין קריאה למישהו לעשות מעשה.
הרי כשאחד כאן קורא לסרב או אחד אחר משבח את הפוגרומים יש יותר המרדה מהבעת הדעה של אדם.
אז אותה "חתונת דמים" מפורסמת היא המרדה .תקרא את הסעיף כפי שהוא מנוסח ותראה שכן.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.