ישראל פריי ייחקר במשטרה אחרי שהביע שמחה על נפילת הלוחמים בעזה

מצב
הנושא נעול.
אינפנטילית בַּשֵׁנִית...Second Infancy...נחשפת בך שקיעה קוגניטיבית, אקס-רקדנית-חֵיק...
איך החיים בפורום 24/7? :) איזה חיים מעניינים יש לך, אולי אף תוכל להיות היורש לאינפנטיל שעבורך זה שדרוג מלהיות אינפנטיל דה-טירד |טמבל|
בוא נמדוד זמנים, תוך כמה זמן תשיב לתגובתי זו? :D

certified.woke

Well-known member
איך החיים בפורום 24/7? :) איזה חיים מעניינים יש לך, אולי אף תוכל להיות היורש לאינפנטיל שעבורך זה שדרוג מלהיות אינפנטיל דה-טירד |טמבל|
בוא נמדוד זמנים, תוך כמה זמן תשיב לתגובתי זו? :D
אינפנטילית בַּשֵׁנִית...Second Infancy...נחשפת בך שקיעה קוגניטיבית, אקס-רקדנית-חֵיק...

צדקתי, אין עליך בלי חיים, רק פורום, לרבות בלילה בשעה שנאלץ לעבוד, ככה זה שאין השכלה צריכים לעבוד גם בלילה |סיוע|
טוב, נו, מה אפשר לצפות מפועל שחור שצריך לעבוד למחייתו בלילה כי אין ל-|טמבל| השכלה, נכון מר "חכמי"? :D
מה שבטוח שאף אישה לא תפזול לכיוונך ולא אתפלא אם אתה בתול, מי תרצה אינפנטיל?

certified.woke

Well-known member
צדקתי, אין עליך בלי חיים, רק פורום, לרבות בלילה בשעה שנאלץ לעבוד, ככה זה שאין השכלה צריכים לעבוד גם בלילה |סיוע|
טוב, נו, מה אפשר לצפות מפועל שחור שצריך לעבוד למחייתו בלילה כי אין ל-|טמבל| השכלה, נכון מר "חכמי"? :D
מה שבטוח שאף אישה לא תפזול לכיוונך ולא אתפלא אם אתה בתול, מי תרצה אינפנטיל?

certified.woke

Well-known member
כלומניק,
קח דלי, מגב, סמרטוט, מטאטא, יעה ובוא שטוף לי את הבית, אתן לך יותר מאשר 35 ש"ח לשעה שאתה מרוויח כפועל שחור בלילה.
בוודאי שאני כלומניק(*) :)
מנגד, את לא-כלומניקית!

(*) כלום - משהו, דבר-מה

בוודאי שאני כלומניק(*) :)
מנגד, את לא-כלומניקית!

(*) כלום - משהו, דבר-מה
כן, אפסי, יודע מה המשמעות של אפסילון? (שאלה רטורית, לא נורא העיקר שאתה יודע להמיר שעות לשניות (תגובה #12 שלך) :) חשוב לך להראות לנו את הידע שלך |טמבל|)
הערה: דבר-מה שלך הוא כרוב :sick:

certified.woke

Well-known member
כן, אפסי, יודע מה המשמעות של אפסילון? (שאלה רטורית, לא נורא העיקר שאתה יודע להמיר שעות לשניות (תגובה #12 שלך) :) חשוב לך להראות לנו את הידע שלך |טמבל|)
הערה: דבר-מה שלך הוא כרוב :sick:
אינפנטילית בַּשֵׁנִית...Second Infancy...נחשפת בך שקיעה קוגניטיבית, אקס-רקדנית-חֵיק...נוסטלגֵיְשָׁה.

אפסילון היא אות יוונית המשמשת במשפטים רבים לסימול גודל חיובי קטן כרצוננו...אינפיניטיסימלי...במתמטיקה של המאה ה-18...

נערך לאחרונה ב:
אינפנטילית בַּשֵׁנִית...Second Infancy...נחשפת בך שקיעה קוגניטיבית, אקס-רקדנית-חֵיק...נוסטלגֵיְשָׁה.
כלומניק,
קח דלי, מגב, סמרטוט, מטאטא, יעה ובוא שטוף לי את הבית, אתן לך יותר מאשר 35 ש"ח לשעה שאתה מרוויח כפועל שחור בלילה.
אפסילון היא אות יוונית המשמשת במשפטים רבים לסימול גודל חיובי קטן כרצוננו...אינפיניטיסימלי...במתמטיקה של המאה ה-18...
וזה בדיוק גודל השכל שלך.

certified.woke

Well-known member
כלומניק,

וזה בדיוק גודל השכל שלך.

מ ש ה 53

Well-known member
נחמד לראותך "יורדת מן הפסים".
סך הכל הבאתי דבר בשם אומרו, על פי הנטען, אמנם תוך פקפוק-מה רמוז בנכונות האישום, אך לא יותר מכך.
את זריזה מאין כמוך לחשוף את ערוותך, את הרובד הנאלח שבאשיותך...
העיקר שקינדמת את ערוותך הזקורה

certified.woke

Well-known member
העיקר שקינדמת את ערוותך הזקורה
לשונך אינה חביבה עלי.

א) קינדום מגן רק מפני חלופי נוזלי-גוף, אך אינו מגן מפני חילופי כיני-ערווה(*) מעבירי חידק מחולל Relapsing fever.
ב) יש לי פת בסלי(**) ואני שומר לבבי ועיני לבל אתור אחריהם(***)
ג) עוררות מינית? במקרה דנן? הגזמת!

(*) קדחת חוזרת אנדמית (Relapsing fever), מחלת חום שנגרמת על ידי חיידק בשם Borrelia recurrentis, המועבר על ידי כינת הגוף. למעלה ממחצית צבאו של נפוליאון ב- 1812 מתה מצרוף של חורף חריג, מחלה זהומית קשורה לתנאים סניטריים גרועים, חידק המועבר על ידי כינת-גוף וטקטיקת "אדמה-חרוכה" של הצאר אלכסנדר הראשון...אלה בדיוק הגורמים שהרגו את הארמיה הששית ב- 1942/3.
(**) אינו דומה מי שיש לו פת בסלו למי שאין לו פת בסלו (יומא סז א)
(***) ולא-תתורו אחרי לבבכם, ואחרי עיניכם, אשר-אתם זנים, אחריהם (במדבר טו לט)

נערך לאחרונה ב:

certified.woke

Well-known member
להתחזות ליהודי זה מחלת-נפש...
רק בישראל, אחד כמוך המשמש כבוט איראני יכול לכתוב חופשי בפורומים ישראלים.
אינך די יהודיה כדי חלוקת ציונים ביהדות ואינך די ישראלית כדי חלוקת ציונים בישראליות.
אינך אלא שיור, בדל-אדם.
משהו אוכל אותך אך אינני די סקרן לדעת מה.
אני שומע פרסית...אך אינני מבין מלה...ואין תימה, שהרי אינני אירני...

אינך די יהודיה כדי חלוקת ציונים ביהדות ואינך די ישראלית כדי חלוקת ציונים בישראליות.
אינך אלא שיור, בדל-אדם.
משהו אוכל אותך אך אינני די סקרן לדעת מה.
אני שומע פרסית...אך אינני מבין מלה...ואין תימה, שהרי אינני אירני...
אני לא צריכה לחלק לך ציונים, יצרת מוניטין דיי מוצק בתגובותיך כנגד המדינה, דיי ברור לכל שאתה בוט איראני.
המזל הוא שאתה |טמבל| ולכן ישר עלו עליך, לא סתם אתה מקוטלג כאינפנטיל דה-טירד.

certified.woke

Well-known member
אני לא צריכה לחלק לך ציונים, יצרת מוניטין דיי מוצק בתגובותיך כנגד המדינה, דיי ברור לכל שאתה בוט איראני.
המזל הוא שאתה |טמבל| ולכן ישר עלו עליך, לא סתם אתה מקוטלג כאינפנטיל דה-טירד.

מצב
הנושא נעול.
למעלה