certified.woke
Well-known member
אינפנטילית בַּשֵׁנִית...Second Infancy...נחשפת בך שקיעה קוגניטיבית, אקס-רקדנית-חֵיק...אינפנטיל כבר כתבתי
על הכיסא הזה הרגיש פתאום בכוח
גבר עם ביצים אבל בלי מוח
האידיוט הכריז מלחמה...
טמבל, טמבל...
אינפנטילית בַּשֵׁנִית...Second Infancy...נחשפת בך שקיעה קוגניטיבית, אקס-רקדנית-חֵיק...אינפנטיל כבר כתבתי
גבר עם ביצים אבל בלי מוח
האידיוט הכריז מלחמה...
טמבל, טמבל...
איך החיים בפורום 24/7?אינפנטילית בַּשֵׁנִית...Second Infancy...נחשפת בך שקיעה קוגניטיבית, אקס-רקדנית-חֵיק...
אינפנטילית בַּשֵׁנִית...Second Infancy...נחשפת בך שקיעה קוגניטיבית, אקס-רקדנית-חֵיק...איך החיים בפורום 24/7?איזה חיים מעניינים יש לך, אולי אף תוכל להיות היורש לאינפנטיל שעבורך זה שדרוג מלהיות אינפנטיל דה-טירד
בוא נמדוד זמנים, תוך כמה זמן תשיב לתגובתי זו?![]()
צדקתי, אין עליך בלי חיים, רק פורום, לרבות בלילה בשעה שנאלץ לעבוד, ככה זה שאין השכלה צריכים לעבוד גם בלילהאינפנטילית בַּשֵׁנִית...Second Infancy...נחשפת בך שקיעה קוגניטיבית, אקס-רקדנית-חֵיק...
אינפנטילית בַּשֵׁנִית...Second Infancy...נחשפת בך שקיעה קוגניטיבית, אקס-רקדנית-חֵיק...צדקתי, אין עליך בלי חיים, רק פורום, לרבות בלילה בשעה שנאלץ לעבוד, ככה זה שאין השכלה צריכים לעבוד גם בלילה
טוב, נו, מה אפשר לצפות מפועל שחור שצריך לעבוד למחייתו בלילה כי אין ל-השכלה, נכון מר "חכמי"?
מה שבטוח שאף אישה לא תפזול לכיוונך ולא אתפלא אם אתה בתול, מי תרצה אינפנטיל?
כלומניק,אינפנטילית בַּשֵׁנִית...Second Infancy...נחשפת בך שקיעה קוגניטיבית, אקס-רקדנית-חֵיק...
בוודאי שאני כלומניק(*)כלומניק,
קח דלי, מגב, סמרטוט, מטאטא, יעה ובוא שטוף לי את הבית, אתן לך יותר מאשר 35 ש"ח לשעה שאתה מרוויח כפועל שחור בלילה.
כן, אפסי, יודע מה המשמעות של אפסילון? (שאלה רטורית, לא נורא העיקר שאתה יודע להמיר שעות לשניות (תגובה #12 שלך)בוודאי שאני כלומניק(*)
מנגד, את לא-כלומניקית!
אינפנטילית בַּשֵׁנִית...Second Infancy...נחשפת בך שקיעה קוגניטיבית, אקס-רקדנית-חֵיק...
(*) כלום - משהו, דבר-מה
אינפנטילית בַּשֵׁנִית...Second Infancy...נחשפת בך שקיעה קוגניטיבית, אקס-רקדנית-חֵיק...נוסטלגֵיְשָׁה.כן, אפסי, יודע מה המשמעות של אפסילון? (שאלה רטורית, לא נורא העיקר שאתה יודע להמיר שעות לשניות (תגובה #12 שלך)חשוב לך להראות לנו את הידע שלך
)
הערה: דבר-מה שלך הוא כרוב![]()
זוכרים שהלפידונים צרחו שהמתאגרף הוא בכלל אישה?
https://www.israelhayom.co.il/sport/other-sports/article/16721083 עכשיו מסתבר כצפוי - שמדובר בגבר עם זין קטן ידרשו מהנוכל להחזיר את המדליה?www.tapuz.co.il
![]()
כלומניק,אינפנטילית בַּשֵׁנִית...Second Infancy...נחשפת בך שקיעה קוגניטיבית, אקס-רקדנית-חֵיק...נוסטלגֵיְשָׁה.
וזה בדיוק גודל השכל שלך.אפסילון היא אות יוונית המשמשת במשפטים רבים לסימול גודל חיובי קטן כרצוננו...אינפיניטיסימלי...במתמטיקה של המאה ה-18...
כלומניק,
קח דלי, מגב, סמרטוט, מטאטא, יעה ובוא שטוף לי את הבית, אתן לך יותר מאשר 35 ש"ח לשעה שאתה מרוויח כפועל שחור בלילה.
וזה בדיוק גודל השכל שלך.
אינפנטיל כבר כתבתיאינפנטילית בַּשֵׁנִית...Second Infancy...נחשפת בך שקיעה קוגניטיבית, אקס-רקדנית-חֵיק...
גבר עם ביצים אבל בלי מוח
האידיוט הכריז מלחמה...
טמבל, טמבל...
העיקר שקינדמת את ערוותך הזקורהנחמד לראותך "יורדת מן הפסים".
סך הכל הבאתי דבר בשם אומרו, על פי הנטען, אמנם תוך פקפוק-מה רמוז בנכונות האישום, אך לא יותר מכך.
את זריזה מאין כמוך לחשוף את ערוותך, את הרובד הנאלח שבאשיותך...
לשונך אינה חביבה עלי.העיקר שקינדמת את ערוותך הזקורה
ימניוּת היא מחלת-נפש...צריכים לחקור אותך ביחד אתו.
להתחזות ליהודי זה מחלת-נפש...ימניוּת היא מחלת-נפש...
אינך די יהודיה כדי חלוקת ציונים ביהדות ואינך די ישראלית כדי חלוקת ציונים בישראליות.להתחזות ליהודי זה מחלת-נפש...
רק בישראל, אחד כמוך המשמש כבוט איראני יכול לכתוב חופשי בפורומים ישראלים.
אני לא צריכה לחלק לך ציונים, יצרת מוניטין דיי מוצק בתגובותיך כנגד המדינה, דיי ברור לכל שאתה בוט איראני.אינך די יהודיה כדי חלוקת ציונים ביהדות ואינך די ישראלית כדי חלוקת ציונים בישראליות.
אינך אלא שיור, בדל-אדם.
משהו אוכל אותך אך אינני די סקרן לדעת מה.
אני שומע פרסית...אך אינני מבין מלה...ואין תימה, שהרי אינני אירני...
אינפנטילית בַּשֵׁנִית...Second Infancy...נחשפת בך שקיעה קוגניטיבית, אקס-רקדנית-חֵיק...אני לא צריכה לחלק לך ציונים, יצרת מוניטין דיי מוצק בתגובותיך כנגד המדינה, דיי ברור לכל שאתה בוט איראני.
המזל הוא שאתהולכן ישר עלו עליך, לא סתם אתה מקוטלג כאינפנטיל דה-טירד.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.