certified.woke
Well-known member
נטען כי צייץ "העולם טוב יותר הבוקר, ללא חמישה צעירים שהשתתפו באחד הפשעים האכזריים נגד האנושות".
זו גרסת המשטרה.
נדרשת גם גרסת ישראל פריי...
זו גרסת המשטרה.
צריכים לחקור אותך ביחד אתו.נטען כי צייץ "העולם טוב יותר הבוקר, ללא חמישה צעירים שהשתתפו באחד הפשעים האכזריים נגד האנושות".
זו גרסת המשטרה.
נחמד לראותך "יורדת מן הפסים".צריכים לחקור אותך ביחד אתו.
נחמד לראותך "יורדת מן הפסים".
סך הכל הבאתי דבר בשם אומרו, על פי הנטען, אמנם תוך פקפוק-מה רמוז בנכונות האישום, אך לא יותר מכך.
את זריזה מאין כמוך לחשוף את ערוותך, את הרובד הנאלח שבאשיותך...
הזו חתימתך?
הזו חתימתך?
הזהו משכנך?
זה מה שאתה שווה תרתי משמע בריבוע, היינו ערכיך, שווי תגובותיך, משכנך ועוד ...הזהו משכנך?
במומיך את פוסלת (קדושין ע א)...זה מה שאתה שווה תרתי משמע בריבוע, היינו ערכיך, שווי תגובותיך, משכנך ועוד ...
לא נמאס לך לנסות להראות שאתה חכם, מה שעושה את הפעולה ההפוכה כמו חברך לפורום האינפנטיל?במומיך את פוסלת (קדושין ע א)...
מה אוכל אותך, love?לא נמאס לך לנסות להראות שאתה חכם, מה שעושה את הפעולה ההפוכה כמו חברך לפורום האינפנטיל?
כפי שכתבתי הערתי לך בעבר ומסתבר שלא הפנמת זאת, נא קרא שוב את מה שכתבתי לך -
ייתכן שיש עוד, זה מה שמצאתי בשלוף וזה מספיק עבור "חכם" כמוך (חכם חנוכה?
- תגובה #12 שהפגנת יידע בהמרת יחידות:
![]()
זוכרים שהלפידונים צרחו שהמתאגרף הוא בכלל אישה?
https://www.israelhayom.co.il/sport/other-sports/article/16721083 עכשיו מסתבר כצפוי - שמדובר בגבר עם זין קטן ידרשו מהנוכל להחזיר את המדליה?www.tapuz.co.il
- תגובה #23 באותו שרשור בדף השני.
- תגובה #11 שלי מסכמת יפה את העניין, שאתה משלב אנגלית בכדי שיחשבו שאתה שולט בשפה האנגלית ועוד.
![]()
"נאה" דורש ו"נאה" מקיים - מרצה לקרימינולוגיה באוניב' העברית ירושלים - מיישם קרימינליוּת בעצמו
דר' מיכאל וולפוביץ' מואשם יחד עם אחרים בחטיפת פלסטיני שהגיע לטבול במי נחל ייטב-עוג'ה בבקעת הירדן, התעללות בו ונטישתו בשטח חבול ומדמם. העונש האינדיבידואלי לכל אחד מן המשתתפים בתקיפה חבלנית בצוותא - גבוה מענשו של תוקף יחיד...www.tapuz.co.il
כמו חברך לאותו סצנריו) -
https://www.tapuz.co.il/attachments/%D7%96%D7%90%D7%91-%D7%A8%D7%95%D7%95%D7%97-png.118384
שמחה שאינך מחשיב את עצמך לחכם מעל הממוצע (בקרב השמאלנים) ובקרב הימניים, אתה כן מחשיב את עצמך? או רוצה שיחשיבו ככה על עצמך?מה אוכל אותך, love?
אינני מחשיב עצמי לחכם מעל לממוצע (בקרב שמאלנים).
אדם הצופה בריאליטי'ז מפאת הֶעְדֵּר חיים משל עצמו, בתקווה למלא חייו הריקניים תוכן "מושאל" - אינו מעורר קנאה, love...
אענה לך בחידוד - חזרה בתשובה של אתאיסט והעשותו מאמין, מעלה את ה- .I.Q הממוצע בשני המחנות כאחד...שמחה שאינך מחשיב את עצמך לחכם מעל הממוצע (בקרב השמאלנים) ובקרב הימניים, אתה כן מחשיב את עצמך? או רוצה שיחשיבו ככה על עצמך?
בינתיים, נראה שאתה לא מבין מה שמסבירים לך, כי הסברתי לך (#10) שזאת תחרות ריקוד לכל דבר.
מסקרן אותי, האם גם תחרויות באולימפיאדה, כמו לדוג' התחרות שלימור אשרם זכתה ב-![]()
הדבר היחיד הטוב בגדעון סער זו הבת המוכשרת והחכמה שלו
https://www.mako.co.il/tvbee-tv-news/Article-655090414d0d791026.htmwww.tapuz.co.il
זהב, אתה מחשיב כריאליטי?
הבנתי, כל הימנים הם אתאיסטים חוזרים בתשובה, ממש איש מחודד אתה.אענה לך בחידוד - חזרה בתשובה של אתאיסט והעשותו מאמין, מעלה את ה- .I.Q הממוצע בשני המחנות כאחד...
לא תפשת את העוקץ, love.הבנתי, כל הימנים הם אתאיסטים חוזרים בתשובה, ממש איש מחודד אתה.
מה בנוגע לתשובה לשאלתי, האם האולימפיאדה נחשבת ריאליטי עבורך?
תישמע, איש קטן מפחד לשאול שאלות שנראות טפשיות פן יחשבו שהואלא תפשת את העוקץ, love.
רמזתי כי במשפט "חזרה בתשובה של אתאיסט והעשותו מאמין, מעלה את ה- .I.Q הממוצע בשני המחנות כאחד..." טמון חידוד, love.
אין מובנו "כל הימנים הם אתאיסטים חוזרים בתשובה", love.
אינני יודע האם לאפשר לך נסיון נוסף לזהות את החידוד, או שמא גם הוא יעלה חרס ואצטרך להסביר לך בכפית, love.
הנה, מכל מקום, ההסבר בכפית, love.
אתאיסט החוזר בתשובה ונגרע מקבוצת האתאיסטים - מעלה את ה- .I.Q הממוצע בקבוצת האתאיסטים, אך בו ברגע מעלה גם את ה- .I.Q הממוצע בקבוצת המאמינים, אליה הצטרף, love.
האם עכשיו מובן, love?
זה, מטאפורית, גם המצב במחנות השמאל והימין, love.
באשר לשאלתך, עפ"י התזה שלך, כל מה שמופיע ב-אשר לאולימפיאדה, love.
בימים אלה מתקיים ה- Tour de France 2025.
האם הוא בבחינת אולימפיאדה או שמא הוא ריאליטי?
הנסיון להסיח הדעת מכך שלא תפשת את החידוד - לא צלח. את לא העפרון החד בקלמר.תישמע, איש קטן מפחד לשאול שאלות שנראות טפשיות פן יחשבו שהוא.
אותו כנ"ל, מפחד לראות תוכניות שנחשבות רדודות פן ייחשבשרק זה מה שמעניין אותו.
מי שעשה דבר או שניים בחייו ובעל ביטחון עצמי לא מפחד מכל הדברים האלו, אתה הבנת את זה שטקר?
באשר לשאלתך, עפ"י התזה שלך, כל מה שמופיע ב-בפריים טיים הוא ריאליטי, לכן גם טור דה-פראנס ייחשב כזה, לא?
אותו דבר לגבי אירוויזיון וכל דבר שמשודר ב-בכדי לבדר אותך, למעט סדרות.
אתההנסיון להסיח הדעת מכך שלא תפשת את החידוד - לא צלח. את לא העפרון החד בקלמר.
לא ברור לי, love, לאילו שאלות כוונתך במשפט הראשון.
אינני רוחש כבוד מוגזם לצרכני ריאליטי. אני מזהה בהם מין מציצנות לחיים של אחרים, מפאת העדר חיים משל עצמם.
לא כבשתי את האוורסט, ולא פתרתי חידה מתמטית לא פתורה בת שלש מאות וחמישים שנים, אך אין בי "פחד מכל הדברים האלה". מדוע שיהיה?!
אני נחשב מומחה בתחום מסוים ומוכר היטב למומחים בתחום.
הכל אנונימיים איש לרעהו כאן, ולכן יכול כל אחד לנסות לפאר עצמו ולרומם. את האמת לא נתן לדעת.
מה הבעיה באינטראקציה (לא אינטראציה כפי שכתבת) בין סֶלֶבּ לבין מקצוען? אתה יכול להוריד את המרכאות, מדובר ברקדנים מקצועיים שהשתתפו בתחרויות בארץ ובעולם.לא הפרים טיים הוא המאפיין ריאליטי. המאפיין ריאליטי הוא אינטראציה בין סֶלֶבּ לבין "מקצוען", דוגמת "רוקדים עם כוכבים", או בין סלבס לבין עצמם.
סלבס אינם מענינים בעקרון ואין להם מה לומר, זולת לפרסם מוצרים ושרותים להם אינם מומחים ובהם אינם מבינים.
ההבנת זאת, (*)stub?
טור דה-פראנס זה דבר לא מעניין לחלוטין, מה מעניין אותי מי זוכה, הייתי יכולה להסתכל, אם היו רואים נופים מהממים ברקע, אולם מה שרק רואים זה את שביל הרכיבה ואולי חלק קטן של תחילת הר ברקע.טור דה-פראנס היא התמודדות בין מקצוענים, לא בין סלבס ואני צופה רק בקטעי סיום. כמה זמן אפשר להתבונן באנשים המדוושים שעות?
מר חכמי, קיבלת כבר את התייחסותי (סעיף 3 בתגובתי מעלה (#25)) לשילוב של האנגלית שלך כמצג שווא לחוסר שליטתך בשפה.(*) stub - בדל, קצה קטום של משהו, שיור של סיגריה...או אדם...במחשבים - קטע קוד שפתוחו נדחה ובינתיים מספק משוב קבוע ליתר המקטעים המפעילים אותו...
זו אינה תחרות רקודים בין זוגות של מקצוענים, love, אלא בין זוגות המורכבים סלב הדיוט ברקודים ובן זוג מקצוען.אתהבמובן הרחב של המילה, תחרות ריקודים היא לא ריאליטי, אף אחד לא מדבר שם על חייו, אלא יש רק ריקודים נטו. ריקודים אלו יש בהם מרבד אומנותי ולא סתם רק מעמד סוציו אקונומי גבוה נהנה מהם ולא כלומניקים כמוך.
לעתים, הריקודים הם מחווה לחטופים ודברים כאלו, אך לא יותר.
אני עובד מן הבית והעבודה מתאפיינת בשיאי לחץ ורפיון חליפות. התמיכה הטכנית מאפשרת למערכות עליהן אני משגיח להיות זמינות five nines.אתה סתם אחד ששורץ בפורומים יומם ולילה וזה תכליתך בחיים, אם אני זוכרת נכון, כתבת באחת מתגובתך שאתה איש תמיכה טכנית, לא סתם אתה מנסה לתת מצג שווא שאתה חכם בכדי להסתיר את חוסר הצלחתך בחיים.
אינני יודע מנין לקחת זאת, love.אקדמיה זאת מילה גסה עבורך?
טעות, love, אני מבקר רבות בקונצרטים ובאופרות, מעט פחות בהצגות, וגם נוסע לעתים לחו"ל לקונצרטים שאינם מגיעים ארצה.אני לא אתפלא, אם אחד כמוך לא היה אף פעם באופרה, בקונצרט ובהצגה.
נו, אז נשמטה האות "ק", love. אם זה מביא אותך למסקנה כי אינני יודע לאייתה כהלכה, אזי אינך אלא ראויה לחמלה.מה הבעיה באינטראקציה (לא אינטראציה כפי שכתבת) בין סֶלֶבּ לבין מקצוען? אתה יכול להוריד את המרכאות, מדובר ברקדנים מקצועיים שהשתתפו בתחרויות בארץ ובעולם.
הבעיה, love, לפחות ב"רוקדים עם" היא הזיווג של סלב עם מקצוען.יש לך בעיה עם אינטראקציה של זמרת עם רקדן? להפך, אני רואה בזה משהו מבורך, יש לך את האלמנט המוזיקלי ביחד עם הריקוד, דבר שיוצר כוריאוגרפיה מעניינת ולא סתם חלק הסלב מגיעים לרמות שדיי קרובות לרמת רקדנים מקצועיים.
לימור אשרם, love, היא מתעמלת אמנותית מעוטרת, ככל הידוע לי.אותו כנ"ל, לגבי אינטראקציה של שחקנית עם רקדן? להפך, אני רואה בזה משהו מבורך, יש לך את האלמנט המשחקי ביחד עם הריקוד, דבר שיוצר כוריאוגרפיה מעניינת.
הערה: אם כבר עסקננו במקצוענים, האם לימור אשרם מספיק מקצועית עבורך?
אולי, love. אינני מכיר כל כך את ה"כוכבים", אלא יותר מתענין בדקות הסיום של הקטעים היומיים...ובאופנים עצמם, פשוט מפני שאני רוכב חובב של סופי שבוע.טור דה-פראנס זה דבר לא מעניין לחלוטין, מה מעניין אותי מי זוכה, הייתי יכולה להסתכל, אם היו רואים נופים מהממים ברקע, אולם מה שרק רואים זה את שביל הרכיבה ואולי חלק קטן של תחילת הר ברקע.
לא גברת stub, לא קבלתי, love, הקישור שספקת אינו מצביע על מה שאת חושבת שהצבעת. בדקי אותו, love, לא ברור למה התכוונת.מר חכמי, קיבלת כבר את התייחסותי (סעיף 3 בתגובתי מעלה (#25)) לשילוב של האנגלית שלך כמצג שווא לחוסר שליטתך בשפה.
רק שזאת לא ההשוואה הנכונה והסברתי לך בתגובתי הקודמת (#103) שעליה הגבת עכשיו, בפסקה השנייה שלמעט בודדים, לסלב יש קשר לריקוד, כמו למשל זמרת כמו רוני דלומי, שחקנית כמו עומר נודלמן, מתעמלת אולימפית כמו לינוי אשרם.זו אינה תחרות רקודים בין זוגות של מקצוענים, love, אלא בין זוגות המורכבים סלב הדיוט ברקודים ובן זוג מקצוען.
השווי זאת עם תחרות טניס זוגות בו כל זוג מורכב מאחד מקצוען והאחר סלב שבקושי יודע לאחוז במחבט.
מה הערך של זה חוץ מספוק מציצנות של חסר-חיים משל עצמו, בחייהם של אחרים?
מרתק.אני עובד מן הבית והעבודה מתאפיינת בשיאי לחץ ורפיון חליפות. התמיכה הטכנית מאפשרת למערכות עליהן אני משגיח להיות זמינות five nines.
ברור, זאת המגננה שלך לעליבות חייך.אינני יודע מנין לקחת זאת, love.
פשוט, אינני רוחש כבוד מיוחד לחמורים נושאי ספרים, כמוך, love.
קשה לי להאמין שכלומניק כמוך מבקר רבות בקונצרטים ובאופרות.טעות, love, אני מבקר רבות בקונצרטים ובאופרות, מעט פחות בהצגות, וגם נוסע לעתים לחו"ל לקונצרטים שאינם מגיעים ארצה.
נשמטה?נו, אז נשמטה האות "ק", love. אם זה מביא אותך למסקנה כי אינני יודע לאייתה כהלכה, אזי אינך אלא ראויה לחמלה.
לא השבת על שאלתי, מה הבעיה בשילוב שני מקצוענים, האחד רקדן והשנייה זמרת?הבעיה, love, לפחות ב"רוקדים עם" היא הזיווג של סלב עם מקצוען.
ברור שהסלב והמטרה העיקרית של המקצוען הוא לעשות כוריאוגרפיה מתאימה למומחיות של הסלב כך ששניהם ייראו מקצועניים ויהיה קשה לך להבדיל מי המקצוען ביניהם.מיהו בכלל ה"כוכב" בהרכבי הזוגות, love, האם הסלב, או שמא המקצוען?
היא התחרתה בעונה הקודמת כסלב וזכתה מקום שלישי ולטעמי המקצועי, הייתה צריכה לזכות במקום הראשון, הביאה לידי ביטוי את כישוריה לרחבה.לימור אשרם, love, היא מתעמלת אמנותית מעוטרת, ככל הידוע לי.
מה הקשר שלה ל"רוקדים עם"?
אז מה אתה מתפלא שאני אוהבת לצפות בריקודים כאשר עסקתי בזה בצעירותי בצורה מקצועית, לא חובבנית כמוך?אולי, love. אינני מכיר כל כך את ה"כוכבים", אלא יותר מתענין בדקות הסיום של הקטעים היומיים...ובאופנים עצמם, פשוט מפני שאני רוכב חובב של סופי שבוע.
בקש עזרה ממישהו שמומחיותו להסביר לך בגובה העיניים, אני רגילה להסביר למי שבאקדמיה ולא לכסילים שחושבים שהם חכמים.לא גברת stub, לא קבלתי, love, הקישור שספקת אינו מצביע על מה שאת חושבת שהצבעת. בדקי אותו, love, לא ברור למה התכוונת.
מה שתגיד בכדי שתוכל לישון טוב בלילהאגב, אין זה מן ההכרח שאת אקדמאית.
כל מזכירה פשוטה באוניברסיטה, חברת הסתדרות הפקידים - "בקיאה" דיה ב- nomenclature, ז'רגון, עגה, אוניברסיטאיים, מסוגלת ללהג בהם חפשית בשיחות בטלות אגביות ולשכנע את המאזין כי מדובר בבעלת תארים...![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.