תשמע.. אני לא מת עליו.. בלשון המעטה
הוא חתרן.. הוא מאוס.. הוא גרם וגורם לפילוג ולקרע בעם.. הוא מטייל לו באירופה (ובעולם בכלל) ורוקם כל מיני עסקאות אפלות שאחר כך מתנפצות לכולנו בפרצוף. הוא אף פעם לא מודה בטעויות ותמיד ממשיך בשלו למרות שהוא יודע שהוא גורם לנזקים.. אבל אין לו את הביצים לקום ולהגיד "רבותי, טעיתי.. קורה.. אני רק בנאדם". אבל כל זה מתגמד לעומת מה שהוא ורבין בישלו לנו בהסכם אוסלו.. הם הביאו לכאן את רב המרצחים ערפאת, שדמם של אלפי יהודים על ידיו. הקימו מדינה בתוך מדינה, חימשו את הכנופיות השונות.. ואת הפירות קיבלנו באוקטובר 2000 והלאה.. מעל 1000 קורבנות יהודים וישראלים היו באינתיפאדה.. אני בספק אם החבר'ה מהדולפינריום שחלקם עדיין נכים (אלה ששרדו), וגם אלה שאיבדו קרובים וחברים שם, יחשבו שהערבים הם כאלה מלאכים טהורים.. מאוד בספק. והוא (פרס) פשוט לא לומד מטעויות וממשיך לחזור עליהן שוב ושוב... מילא אם הטעויות שהוא היה מבצע היו קשורות רק אליו.. אם הוא היה אזרח רגיל, מצידי שירקוד על הראש ויסניף חומר כל היום.. אבל, כל עוד הוא איש ציבור, שיש לו השפעה על המדינה ותושביה, אז הוא צריך להיות הרבה יותר רציני, ולהבין שיש השלכות מאוד מאוד גדולות על מעשיו. בקשר ללחיצת היד, זה עד כדי כך חשוב? אני באמת שלא יודע.. זה תלוי במצב..