זו לא דבקות יתרה
זה מקרה פשוט של "If it ain't broke - don't fix it". אני מבין שיש לך סלידה ממו"ד. אני גם מבין שזה נובע מחשיפה לשיטות "כביכול" טובות יותר, או פשוטות יותר, או מתקדמות יותר - Whatever. אני אומר דבר כזה - אני נהנה ממו"ד, אני מכיר מו"ד מספיק בשביל להימנע ממה שבעיניך נראה כתקלות, ומה שבעיני נראה כמידע מיותר (למשל, לא תתפוס אותי מחשב אחוזי פגיעה להתקפות הזדמנות. למי יש סבלנות לדקדוק שכזה בקרב?). ושיטות אחרות שניסיתי לא שכנעו אותי לנטוש את מו"ד. אז עד שיגיע המדריך שיצרף אותי לקבוצה שמשחקת בשיטה ש"תאיר את עיניי" (כי אין לי זמן להדריך בעצמי, ואני גם לא מכיר מספיק אנשים שירצו להתנסות איתי בשיטה שאפילו אני לא מכיר) אני אמשיך לשחק מו"ד ולהינות מזה, ולא אכפת לי כמה זה חורה לך. אבל אני אגיד לך מה. אח שלי (שהוא השה"מ בקבוצה שלנו) כרגע עובד על משחק חדש, עם דמויות חדשות, עולם חדש וכו'. אני אציע לו לנסות שיטה אחרת. אבל בוא נראה מה אתה באמת יודע - תמליץ לי על שיטה שמתאימה לעולם מו"די (כלומר כולל בני-אדם, אלפים, חציונים, גנומים, אורקים, גובלינים, לוחמים, קוסמים, כוהנים, גנבים, נזירים, דרואידים, סיירים, ברברים, לחשי כישוף, לחשי כהונה, חפצים קסומים, כלי נשק ארכאיים, חרבות, פגיונות, חניתות, קשתות, רובי-קשת, מלכים, מלכות, נסיכים, נסיכות, סוחרים, קראוונים, שודדי-דרכים, רוצחים, מתנקשים, גבירות, אדונים, נשפים, ארמונות, טירות, מרחבים, ערפדים, אנשי-זאב, רוחות, שלדים, זומבים, חרקים ענקיים, יסודונים, שדים, מומיות, דרקונים, נחשים, בוהים, חצאי-אדם למיניהם, בתולות-ים, חיות רגילות, חיות יוצאות-דופן, חיות מפלצתיות, קובולדים, גנולים, |נושם| וכל דבר אחר ששכחתי), שקל ללמוד אותה, שקל לבנות איתה דמויות חדשות, וטובה יותר באופן כללי משיטת מו"ד. אני כבר יכול להגיד לך שלא תמצא כזו. למה? כי זה תלוי בדיעה האישית של כל אחד ואחד. קשה לי להאמין שתוכל למצוא שיטה כזו. אתה תוכל להמליץ לי על מה שאתה אוהב, אבל סביר להניח שלא תוכל לקלוע לטעם שלי, או שלו, או של כל אחד אחר.