יצירות בסגנון Atom heart Mother

Glcok

New member
מצאתי!

הצלחת להניח את ידי על היצירה ולשמוע. קודם כל, תודה רבה. היצירה נהדרת (למרות שהא קצת מהירה) והיא בודאי הדבר הכי קרוב כאן לAHM. נ.ב ראיתי שיש 2 גרסאות ליצירה, אחת באורך 16 ומשהו דקות והשניה באורך 24. הבדלים?

eliavtu

New member
אבל עדיין...

AHM זו ה- יצירה משהו יותר טוב מזה - עדיין לא שמעתי..

Glcok

New member
תודה!

הרוזנבאך הזה לא רע בכלל! את הרמוניום לא אהבתי בכלל. היצירה של רוזנבאך משלבת המון סגנונות ועושה את זה בלא מעט חן. וכל הכבוד לו/להם על זה. נ.ב למה המנהל השתלט לי על השרשור?

B a z a

New member
האלבום של הרמוניום נפלא לדעתי

זה האלבום שאני אוהב הכי הרבה כרגע, זאת פשוט שלמות, יש לי עור ברווז ודמעות בעיניים כשאני שומע את האלבום הזה, למרות שאני לא מבין את המילים.

מורנא007

New member
עוד כמה אלבומי פרוג 70es שאני אוהב:

Comus - First UTTERANCE Gryphon - Red Queen To Gryphon Three Banco (Del Mutuo Soccorso) - Darwin! Celeste-1 WINDCHASE -SYMPHINITY KAIPA - Inget Nytt Under Solen

B a z a

New member
אני מכיר חלק

First utterance - יצירת מופת, אחד הגדולים. גם דרווין. דווקא את האלבום של גריפון לא אהבתי. קאיפה נמצאת ברשימת ה"לשמוע" ואולי אני אגיע גם לסלסטה.

eliavtu

New member
First UTTERANCE

זו אחת היצירות הכי טובות ששמעתי- איזון מדהים בין כלים, מקוריות ופשוט הכל... אבל זה לא נראה לי ממש פרוג, זה הרבה יותר פולק מאשר פרוג לפי דעתי..

מורנא007

New member
נגיד פרוג-פולק

או מוסיקה פגאנית שבטית מחושמלת ופסיכדלית
לדעתי העיקר המוסיקה, ההגדרה היא משנית.

RamiSun

New member
אחרי 3 ימים אשכולות נדחפים למטה

ככה זה בתפוז, בשביל להשאיר אותו למעלה פתחתי הודעה חדשה ושרשרתי את שלך... כך שנתתי לשרשור שלך עוד 3 ימים של חיים.

joshua25

New member
לא יודע...

אפילו לא ידעתי שיש גרסה ארוכה יותר... שמח לשמוע ש-Salisbury מצאה חן בעיניך. היא די מורכבת, לי לקח הרבה זמן עד שהצלחתי לעשות סדר בבלגן... סדרת הסולואים המהירים של הגיטרה החשמלית בליווי התזמורת שמגיעה בסיום תמיד עושה לי את זה מחדש...

Bardogo14

New member
לא זוכר אם כתבו את זה

Renaissance - Song of scheherazade יצירה מאוד קלאסית וסימפונית, עם קולה המדהים של אנני האסלם.

Glcok

New member
לא יצא לי לשמוע עדיין

אבל היצירה הקודמת שלהם שיצא לי לשמוע - Ashes Are Burning (תקן אותי אם טעיתי בשם) היא על הפנים. מה דעתך?

למעלה