יעל דיין בחופש

oren*

New member
הודעות אלה גונו על ידי חילונים ../images/Emo70.gif

גולשי הפורום הודיעו כי אין להם חלק בהודעות המכוערות הללו שנכתבו על ידי גולש אחד בלבד ועל פי דעתו האישית.

zazaza

New member
לא גולש אחד

חלק מהציטוטים אינם שלי. ואכן זוהי דעתי ואיני מתיימר לייצג אף אחד אחר.

הפתרון הוא לא להצביע עבורם

הם אינם "צדיקים" ולא נותר שם (בכנסת)"צדיק" אחד לפליטה. קידום אינטרסים אישיים תמורת בצע כסף. אי הגנה על חיי אזרחים והטלת "חוקים" ומיסים הממררים את חיינו. לכשהיה אחד שכזה (גנדי ז"ל)- לא זכה להתייחסות המתאימה. ניפנוף בסיסמאות ואי מחיקת זכר "עמלק" הקם להשמיד אותנו. לכשקם אדם ישר ואומר את האמת - הוא מוצא מחוץ לחוק. אך לדעתי שום דבר לא ישתנה בהרכב הנ"ל של "הצדיקים" שם. ולא משנה מי יהיה בראשם "בהרכבים ובכמויות"(הנקראות מפלגות). לדעתי בכדי להיות שלמים עם עצמנו כבני אנוש ובכדי להביע את סלידתנו מהשחיתות הפתרון הנותר הוא לא להצביע כלל. בכך נביע את מחאתנו ולא נהיה שותפים לדברים הנוראיים המתרחשים. כאשר אחוז ההצבעה יהיה נמוך מאוד (אחוזים בודדים) - יוכלו להשתנות יתכן פני הדברים.

מ י ש ו

New member
המשטרה בשירות ההומופוביה

לפני כמה ימים אירע בירושלים מקרה מזעזע בו שני נערים שהתנשקו ברחוב נעצרו ע"י המשטרה על "מעשה מגונה בציבור", ונאלצו לספוג קללות וכן הוצאה כפויה מהארון של אחד מהם כלפי משפחתו. אני בטוח שאת מזועזעת כמוני מהמקרה - מה בכוונתך לעשות למיצוי הדין עם האחראים ולמניעת הישנות מקרים דומים?

תשובה

היום פניתי לשר ולמפכל בדרישה למצות חקירה מיידית ולהנהיג הוראות קבע בנושא כי ראינו כבר ימים טובים ועכשיו רגרסיה

טוען רב

New member
שלום לח"כ יעל דיין

בימים אלו גוברות ההשמצות על אביך משה דיין ז"ל. טוענים כי הוא כבש מיוזמתו את רמת הגולן, טוענים שהוא זמם את מבצע קדש במשך שנים רבות וולא כל סיבה, טוענים שהוא אחראי לחברה המיליטריסטית בישראל וכו´.. מה תגובתך לכל ההכפשות וההשמצות הללו?

תשובה

אבי התנגד לכיבוש הרמה והציע לסגת מהתעלה כך שההיפך הוא הנכון ואין לי צורך בהתנצלויות.חבל שאינו כאן לצורך דיאלוג אמין עם הפלסטינים

פלסטיק

New member
שחרור כלל הציבור מכפיה דתית

לכבוד ח"כ דיין. הייתי מעוניין לשמוע את דעתך לגבי הדרך המעשית לשחרור רוב אזרחי מדינת ישראל מכבלי הכפיה הדתית. כוונתי היא לא טיפול מקומי ומיידי בנושא "קטן" (כמו חסימת שידורי טלויזיה זרים ביום כיפור) או "גדול" (כמו תקציב המדינה) אלא תוכנית מובנית לטווח הבינוני והארוך להפרדת הדת והמדינה. באם את רואה תוכנית כזו איך נראה לך שהיא צריכה להתנהל ומי יוביל אותה.

תשובה

הטווח הארוך יהיה על ידי חינוך ומסה קריטית של אנשים שיתעקשו לחיות לפי דרכם.איני נגד היות המדינה יהודית אבל לא על חשבון הדמוקרטיה או השוויון

אנדרי ז

New member
שלום לח"כ יעל דיין

ברצוני לשאול מה מצדיק כיום את קיומה של מפלגת העבודה, כאשר מזמן מפלגה זו לא נקטה שום יוזמה רצינית לא בנושא תהליך השלום וגם לא בנושאים כלכליים/חברתיים, כמו נושא הכפייה הדתית והנטל הגובר של התמיכה באוכלוסייה חרדית הולכת וגדלה.

תשובה

בהחלט חושבת שלא צריכים להיות בממשלה,בכל זאת מקדמים מעט הידברות,עזה תחילה,נגד חוק טל ואישית-זכויות נשים.צריך להוביל או להיות באופוזיציה

אנדרי ז

New member
שאלתי לא כוונה רק לישיבה בממשלה

שאלתי לגבי עצם זכות הקיום של מפלגת העבודה במצבה הנוכחי העגום.

tipid

New member
שאלה ליעל דיין.

נוסף לישיבה באופוזיציה לא לבנות תשתית וליידע ולשתף את הקהל בנושאים אךו וא יותר קל יהיה לגבש בכנסת אעת הנושא.

מדינה יהודית?

הייתי רוצה לשאול אם את רואה במדינה הזאת מדינה יהודית, ואם כן במה זה צריך להתבטא.

EyeSeeYou

New member
דווקא לא שאלה

אלא פשוט חיבוק
ונשיקה
על המון שנים של עשייה מדהימה בתחומים הכי חשובים שיש ואשר נוגעים לכל אדם ואדם. בשביל אנשים כמוך עדיין שווה לקום (מאוחר) ביום הבחירות וללכת להצביע, למרות הייאוש. אז תודה על הכל, המשיכי כך
מכל ה

magicgirl

New member
ליעל דיין- החופש בסכנה

האם שמעת או קראת או סתם ידעת על המקרה שקרה אתמול בלילה ...עם ההומואים בירושלים? אם לא וגם אחרים לא שמעו אז ככה: זוג הומואים יצאו מבילוי בסנימטק והחליטו ללכת ברגל הביתה ולקחו דרך שהיא אומנם יותר ארוכה ,אך היא מאובטחת ע"י שוטרים ומג"ב, וכך הם הרגישו שהם יכולים לחזור לבתיהם בביטחה...אך לא כך היה כשרצו לעצור לרגע כדי להביע את אהבתם בנשיקה שוטרים ביקשו לעצור אותם.אותם בחורים בילו את הלילה במעצר מבלי שנאמר להם מה עשו רע , איפה פשעו.הפרידו אותם לא נתנו להם להרים טלפון כדי להתקשר למשהו להגיד איפה הם ובנוסף להכל השפילו אותם וצעקו עליהם. בבוקר שנתנו להם ללכת (עדיין מבלי להסביר למה הם שהו במעצר) דרשו מהם להביא את ההורים שלהם למרות שאחד מהם בארון . כשהגיעו עם ההורים הוסבר להם שהם עשו משהו חמור (מבלי להגיד מה) אבל שהפעם נסלח ונמחל להם . יעל ...אני יודעת שאת פועלת המון למען הקהילה והקהילה מודה לך ...אך הקהילה לא תוכל להתקיים במצב שבו משטרת ישראל (שבדרך כלל אני נורא גאה בה) "החוק הישראלי" מנצא נגד הקהילה? הייתי רוצה לחיות במדינה בה אני יכולה ללכת עם חברתי יד ביד מבלי לחשוש אולי לתת נשיקה קטנה מבלי לפחד. אשמח לתגובה.... magic_girl

למעלה