יו פורום

ק ר ח

New member
יו פורום

הנה כתבתי שיר שאני באמת אוהב ואני רוצה לשתף אתכם,הוא לא קשור לריב שלי עם ברק BIG B חבר טוב אלק,יש תגובות?...כולם חוץ מאחד....
התעוררתי,אף אחד לא היה בבית, שתיתי שוקו והדלקתי L M LIGHT, האיש שמביא ת´עיתונים שם ליד הדלת, היום לקרוא עיתון זה כמו לראות סרט, ולא קומדיה,טרגדיה,פול צרות על גבי על צרות בנות נאנסות,וויכוחים בממשלות, ואיש אחד כותב שצריך להמשיך לקוות, לאן נעלמה התקווה,האהבה, בעיתונים בנים הלכו,הלכו בצבא סליחה,לא בעיתונים,הם הלכו במציאות, לא יחזרו לעולם,זה נקרא למות, ואני לא יודע,אני פטריוט, פילוסופיה בכמויות,להיות או לא להיות, כוסאמק המצב,כשעכשיו אני מאוהב, ולא אכפת לי משום דבר אחר עכשיו, אולי קצת אנוכי,אבל עזבו,זה אני, מצב רוח משונה,ילד קיצוני, בזמן האחרון נהייתי עצבני, סרטים רעים רואים היום כל יום שני, ואני רק רוצה ללכת לישון אני רק רוצה להיות עם שרון אני רק רוצה דיו או עפרון, לרשום כי זה בשבילי פתרון לרשום,לשיר,ראפ אותי מרגיע לא ידעתי שמשם זה יגיע מוסיקה חודרת לליבי רוצח אותך מילולית ויש לי אליבי רב עם אמא,עם אייל,אולי גם עם נדב, הולך לים,מתבודד שם ושב, מלא בהשראה,מלא בחומר, מקליד על המחשב חרוזים,הלילה הופך לבוקר, ואני עדיין לא שם זין, אפילו שכבר נעצמת לי העין, כי לכתוב,אצלי זה לאהוב,לא אעזוב, תהיו בטוחים שלא אלך מפה בקרוב, ואנשים כבר מזהים ת´פוטנציאל הם מבינים מה שהבנתי מזמן יש לי כח על מייצר ראפ איכותי שעל הזמן שלך חבל, והאמת? באמת שקונה רק אורגינל אני כאן ואני לא מתכוון ללכת קרח עוד יהיה ספר וגם סרט אחי הכל נגמר תמיד על אמת אבל האהבה תנצח כי רק היא נשארת פזמון*2 בית 3: אז אל תדאגו לי,לא לא לדאוג, כי שיש פה את הווייבים אני לא צריך שום פסיכולוג, אני מטורף,דפוק,יש אומרים מוזר, אבל אני נשאר ותמיד אני שר, כי שאני שר אני מאושר, תהיו בטוחים שהק´ ר´ ח´ נשאר, ק´ בשביל להגיד קוסאמק, ר´ אני תמיד עומד בראש העסק, ובשביל מה הח´? הוא מיותר? לא חתיכת חרא,ח´ זה חזר, מי חזר?אתה?למה לאן הלכת? לניצנים,והכרתי שם ראסטה מה קשור עכשיו לספור, מנהל דו קרב עם עצמי אבל ביום כפור, אני יבקש מעצמי סליחה, תבחרו בעצמכם אם אני אגדה או בדיחה, אפשר לאהוב,אפשר לשנוא,אי אפשר להתעלם, אוהב ת´אוהבים ומה עם השונאים?זין עליהם!

RotemY

New member
לדעתי...

יפה לאללה!!! ממש ממש ממש יפה!!! הכי אהבתי ת´קטע האחרון עם ה"תהיו בטוחים שהק´ ר´ ח´ נשאר, ק´ בשביל להגיד קוסאמק, ר´ אני תמיד עומד בראש העסק, ובשביל מה הח´? הוא מיותר? לא חתיכת חרא,ח´ זה חזר, מי חזר?אתה?..." אחי אתה אחד היותר טובים בפורום... ועוד משהו לכל הפורום.. תראו אנשים יושבם כתבים ליריק´ס מכל הלב, אז תגיבו להם! זה חלק מהדברים שלשמם נוצר הפורום!

RunNGun

New member
כאלה ליריקס אני אוהב

כאלה שבאים מהלב מאוד אהבתי!!! שיר חזק מהלב, לא מצועצע, ישיר אך עם זאת מתוחכם... פשוט יפה, ריספקט!!! אבישי

RiNaTiT

New member
עדי.... שיר ענק פשוט...

קרח שיחקת אותה!!!! אחלה של שיר... נורא יפה!!!! גדול פשוט!!!

חמוד...

אבל השורה האחרונה בפזמון מיותרת, תחליף אותה. אתה כותב המון - למה אתה לא מקליט גם חלק? גם הקלטות ביתות נותנות לך ניסיון.

ק ר ח

New member
רק שתדע!

שהקלטתי!!! הייתי בסינגל של פישי עם כל השאר בסוף שצעקנו: "יהיה טוב יהיה טוב...." באמת! סתם,באמת הייתי שם אבל זה לא נקרא להקליט אבל תהיו בטוחים שאני הולך להפתיע את כולכם בקרוב,כי מתבשל משהו מתחת לאף שלכם,שאני באנדרגראונד אני באמת באמת מתחת לפני השטח,ויום בהיר אחד זה יבוא לכם בהפוכה,בקרוב...בקרוב מאד...הייתי אומר... ואחי,דווקא ת´שורה האחרונה אני אהבתי כי הכי מתאימה לי: "אפשר לאהוב,אפשר לשנוא,אי אפשר להתעלם, אוהב ת´אוהבים ומה עם השונאים?זין עליהם" סלחו לי שאני מגיב על קטע שלי אבל באמת שלדעתי זה פשוט חזק,אמיתי ונכון,דעתי,מותר לי?

אני מדבר על

לרשום,לשיר,ראפ אותי מרגיע לא ידעתי שמשם זה יגיע מוסיקה חודרת לליבי רוצח אותך מילולית ויש לי אליבי שלוש הראשונות זה על רגשות ופתאום אגו טריפ... זה נשמע דפוק, תחליף למשהו כמו : לרשום,לשיר,ראפ אותי מרגיע לא ידעתי שמשם זה יגיע מוסיקה חודרת לליבי ונשמתי האהבה שלי טבעית, זה לא בשליטתי... או משהו כזה.

ק ר ח

New member
ואללה

קודם כל תודה על כל התגובות,ואם כבר קיבלתי כאלה תגובות אז זה שווה הקפצה לא? אגב,עכשיו אני יפרסם ליריקס מהשיר שהוא אחד השירים שלי שאני הכי אוהב כי הוא באמת מהלב,באמת,ולכן,קוראים לו האמת של הק´ ר´ ח´ אבל לפני זה פריסטייל קצרצר: מצטער שמציף אתכם במילים אבל אוצר המילים אצלי גדול כמו תהלים שיט אסור לדבר על דת,עוד יהיה לי טחורים, כי הרב אמר,ואחריו אני בעיניים עצומות, לא הולך לצבא,רק מתפלל בישיבות, המצב פה בארץ קשה ונמאס, אבל אנשים ממשיכים לזוז עם הבס, כי פה ספציפית,בשביל כל אחד ואחד, המוסיקה מדברת באופן שונה,ככה לבד, יושב בחדר,מאזין לקצב, חושב על חברים שהיו,הריבים והעשב, קולט שאני לא עצבני,אני יותר בעצב, שיט מה קרה לי מה איתי הולך, מפוזה של גנגסטר,לפוזה של מתרכך! אההה,ונדב הומו,הוא שם איפור בעיניים....בחחחחח...מגעיל!!!! זה היה פריסטייל שכתבתי עכשיו הנה השיר: האמת של הק´ ר´ ח´ זוהי האמת של הק´ ר´ ח´ אני קולט שאני בולט אני הק´ ר´ ח´ שם משפחה כהן שם פרטי עדי האמת של קרח ק´ ר´ ח´ זה אני כן זוהי האמת של הק´ ר´ ח´, תמיד אני הייתי ילד בולט, שבכלום לא שולט, רק בזמן האחרון,התחלתי לשלוט, ראפ,סמים,כבוד,בנות, אנשים התחילו אותי ברחוב לזהות, לא האמנתי,אולי אני בהזיות, חשבתי,אבל אני לא נוגע בכימיקלים, הבנתי,יש לי יכולות ווקאלים, אז למה לא להשתמש בהם? למה לא לעשות שהשם שלי ,יהיה בכותרות, לא שואף לכסף,לא שואף לבנות, לא שואף לת-ה-י-ל-ה, כי הקש,זונות,פרסום יגיעו בחבילה, ולא להם אני מחכה,אז בטח אתם שואלים מה אני רוצה? זה העניין,סטלן,אני לא רוצה כלום, כשאתה שומע אותי זה כאילו בום, קיבלת למח,אז עזוב ת´מכשיר אל תתמסטל מגאנג´ה,תתמסטל מהשיר פזמון*2 בית 2: האמת:מצב נפשי עדין,הרבה בדכאון, כבוד לפישי הגדול,כבוד לסילברדון, באמת שעזרתם הרבה ותודה, כבוד למומי לוי,עסק,מעבדה, אני אומר מה שאני חושב,ואני מתכוון, אנשים אומרים שאני מתחנף אבל זה נקרא לפרגן, חבל שלא מבינים תמיד את הצד של השכן, זה בטח כי כל היום הם הלכו לעשן, וכשהם מעשנים ונכנסים לסרטים, הכל נראה פתאום שונה,עננים של עשן, וגם אני הייתי סטלן,אבל זה דופק ת´צורה חבל על הזמן, אל תגזים בנאד´ם,אתה תהיה פתאום קטן, ולכל אחד שלא הבין,דיברתי על הצמח שדופק לך ת´פין, סמים קלים הם אומרים,והם משקרים, כי לדבר כזה כיף ברור שמתמכרים, וקרח לא רוצה שהצמח,ידפוק לו ת´ראש, הוא צריך אותו לנצח,צריך אותו לחיים תנסה הכל אחי אבל אל תגזים, זאת לפחות העצה שלי,קרח מקווה מהיפ הופ ישראלי להתפרנס,אבל זה לא יהיה קל אפשרי?בהחלט,הוכחה:סאבלימינל פזמון*2 בית 3: האמת,בטח שמתם לב שאני חם, למרות שאני קרח,הבנתם?מתוחכם, אוי כמה פעמים נפלתי,תמיד קם, שרדתי,נפגעתי,לא עוזב ת´עולם, והאמת?היו לי מחשבות לעזוב, אבל עם האל לא משחקים,זה לא טוב, התפקיד של האלוהים זה התפקיד של אלוהים, הוא לקח כבר מספיק,לקח את כל הטובים, את אבא,את סבא,את רבין,את אלביס, לפעמים אני מרגיש כאילו אני במאטריקס, המציאות זה סרט,והסרט הוא מציאות, אבל אחי הכל שטות,כן הכל טעות, אם באמת הכל כתוב משמיים, אז אני חושב שצריך לזרוק למים, את מי שכתב ת´תסריט לחיי, כי מה שבטוח,הוא לא הקל עליי, והאמת? את גורמת לי להמשיך, מסתכל עלייך ומבין מה אני צריך, אני,אני צריך אותך,כי האמת שבאמת אני א-ו-ה-ב-----א-ו-ת-ך, וחבל שזה לא קל,אך זה אפשרי בהחלט רק תתני צ´אנס ילדה,לק´,ר´,ח´, וזוהי האמת,האמת שלי,היפ הופ ישראלי,תמיד בלב,קרח אתכם אוהב,האמת שלי

The EmineM ShoW

New member
אחי חסרים לך איזה... 6 בתים...

שיר הוא לא שיר בלי 30,0006 בתים.... סתם גבר... 4:40 לפנות בוקר... אפילו השעון במחשב שלי הלך לישון... (הוא מתחיל לפגר בקטנות) נראה לך שמישהו יקרא את זה עכשיו???????????????? כמו שהבנת קראתי את זה (את כלללללללל זה) ויצא אחלה!

ya maaan

New member
אחי.....כבוד

ממש שיר טוב....חח, אהבתי את הקטע של הבנתם מתוחכם שולת!!

ק ר ח

New member
תודה ו......

הקפצה ותגובות לא הזיקו לאף אחד.......אז? יאללה.....

ק ר ח

New member
יו פורום?

למישהו יש עוד תגובות על אחד מהשירים או הפריסטייל??? זה לא עולה כסף $$$$$$$$$$$

Bruce L

New member
Respect

עדי כל הכבוד אחי. מישהו ראה פה אגוטריפ?...אני לא... =]

למעלה