יו פורום

ק ר ח

New member
את זה כבר פירסמתי

אבל שיפצתי,הקטע הזה לא כל כך רציני אבל שימו לב לגימיק,יש תגובות על זה או על אחד מהקודמים? אין לי ת´צבע הנכון אבל יש לי כשרון אם אני אחליף את אריק שרון אז קודם כל הקנאביס יהיה חוקי ההמנון:"מדברים על שלום" של מוקי והדגל יישאר כחול לבן דמיינו:"ישראל הולכת עם המחומצן" כינוי:קרח,שם פרטי:עדי אז נו מי מצביע בעדי? כי בלעדי תמיד משעמם מזכיר לכם מישהו? אמינם? איך ידעתם? ניחוש ראשון נכון אני ראש ממשלה, מדינה יוצאת מדכאון סאבלימינל והצל שרי הבטחון שגרירנו בג´מייקה יהיה סילברדון פישי יהיה הנשיא! כבוד אכפת למישהו שהבירה תהיה אשדוד? אני משער שכן אבל זה לא אכפת לי! כי לי אכפת רק מראפ ישראלי כותב ולא מלחין,לא מלחין ורק כותב אני שויצר שחצן שאת עצמו אוהב אבל אחי,אם לא תאהב את עצמך אף אחד בחיים לא יאהב אותך פזמון:קרח רוצה לשלוט בישראל להיות ראש ממשלה אני מתפלל איזה כלי אני,שימו לב לפרומו מי שלא מצביע בעדי-הומו!X2 להתחשגז זה טוב,להיות דבוק,מעוך ולכן הרביעייה הם שרי החינוך לוקאץ´ יהיה אתר עלייה לרגל וכשאין "עסק" נוריד את הדגל אני יהיה ראש ממשלה פה,אני לא מתייאש כל מי שמתנגד לי יישלח לכלא שש ואם תעזו לתת לי בעיטה או בוקס תישלחו לצינוק באפרו-דה לה פוקס והשפה הרשמית תהיה היפ האפ בארועים רשמיים לירון יעשה סטנד אפ יאגא יהיו לשכת ראש הממשלה והכלי עישון הרשמי:נרגילה קרח ראש ממשלה, איזה סרט הג´י ספוט יחליף את הכנסת עד שמישהי תהפוך את הכל לגהנום היא תיקח ממני ת´שלטון בובה תום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
הכל בצחוק,סורי אם פגעתי במישהו

RotemY

New member
קרח יא חתיכת...

מלך! איזה הפגזות של ליריק´ס אתה מביא... בריאה עלייך ילד... אה ותיתן בראש מחר לנועריסטים! (הנוער העובד-הקקה הלומד) צופים שולת!!1

B-BALL

New member
אחי שמע

עד היום לא זכור לי שהגבתי על איזשהו ליריקס שפרסמת כאן, אבל הפעם (משיעמום, אני חייב להודות, אל תתלה אותי), קראתי את כל הפריסטיילים שפרסמת בשרשור הזה, ואני חייב להגיד לך שיש לך פוטנציאל ענק אחי, ענקקק. הפריסטייל האחרון פשוט שפך אותי מצחוק אחי, אתה לא מתאר לעצמך, ירדו לי דמעות כבר...."למישהו איכפת שהבירה תהיה אשדוד?" ענננקקק!!! אחי אתה גדול ואתה חייב לעשות משהו קצת יותר רציני עם עצמך כי אתה מתבזבז. באמת. תתחיל להזיז את התחת כי מלפרסם פריסטיילים לא יצא לך כלום חוץ מהרגשה טובה אחרי תגובות טובות, והרי מה זה כבר שווה? יאללה תתחיל לעשות דברים יותר רציניים (מישהו אמר להקללליייטטטטט???), שנשמע אותם כמו שצריך. כבוד אחי, כבוד

RiNaTiT

New member
ענק פשוט.... סחטיין עדי...

שיר ענק!!! פשוט גדול!!!! ומחר בפסטיבל שיהיה לך בהצלחה ואולי אני ועינבל נבוא לראות אותך אז אני מאוד מקווה שתשחק אותה, כמו תמיד!!!!
רינת.

למעלה