יו פורום
הנה כתבתי שיר שאני באמת אוהב ואני רוצה לשתף אתכם,הוא לא קשור לריב שלי עם ברק BIG B חבר טוב אלק,יש תגובות?...כולם חוץ מאחד....
התעוררתי,אף אחד לא היה בבית, שתיתי שוקו והדלקתי L M LIGHT, האיש שמביא ת´עיתונים שם ליד הדלת, היום לקרוא עיתון זה כמו לראות סרט, ולא קומדיה,טרגדיה,פול צרות על גבי על צרות בנות נאנסות,וויכוחים בממשלות, ואיש אחד כותב שצריך להמשיך לקוות, לאן נעלמה התקווה,האהבה, בעיתונים בנים הלכו,הלכו בצבא סליחה,לא בעיתונים,הם הלכו במציאות, לא יחזרו לעולם,זה נקרא למות, ואני לא יודע,אני פטריוט, פילוסופיה בכמויות,להיות או לא להיות, כוסאמק המצב,כשעכשיו אני מאוהב, ולא אכפת לי משום דבר אחר עכשיו, אולי קצת אנוכי,אבל עזבו,זה אני, מצב רוח משונה,ילד קיצוני, בזמן האחרון נהייתי עצבני, סרטים רעים רואים היום כל יום שני, ואני רק רוצה ללכת לישון אני רק רוצה להיות עם שרון אני רק רוצה דיו או עפרון, לרשום כי זה בשבילי פתרון לרשום,לשיר,ראפ אותי מרגיע לא ידעתי שמשם זה יגיע מוסיקה חודרת לליבי רוצח אותך מילולית ויש לי אליבי רב עם אמא,עם אייל,אולי גם עם נדב, הולך לים,מתבודד שם ושב, מלא בהשראה,מלא בחומר, מקליד על המחשב חרוזים,הלילה הופך לבוקר, ואני עדיין לא שם זין, אפילו שכבר נעצמת לי העין, כי לכתוב,אצלי זה לאהוב,לא אעזוב, תהיו בטוחים שלא אלך מפה בקרוב, ואנשים כבר מזהים ת´פוטנציאל הם מבינים מה שהבנתי מזמן יש לי כח על מייצר ראפ איכותי שעל הזמן שלך חבל, והאמת? באמת שקונה רק אורגינל אני כאן ואני לא מתכוון ללכת קרח עוד יהיה ספר וגם סרט אחי הכל נגמר תמיד על אמת אבל האהבה תנצח כי רק היא נשארת פזמון*2 בית 3: אז אל תדאגו לי,לא לא לדאוג, כי שיש פה את הווייבים אני לא צריך שום פסיכולוג, אני מטורף,דפוק,יש אומרים מוזר, אבל אני נשאר ותמיד אני שר, כי שאני שר אני מאושר, תהיו בטוחים שהק´ ר´ ח´ נשאר, ק´ בשביל להגיד קוסאמק, ר´ אני תמיד עומד בראש העסק, ובשביל מה הח´? הוא מיותר? לא חתיכת חרא,ח´ זה חזר, מי חזר?אתה?למה לאן הלכת? לניצנים,והכרתי שם ראסטה מה קשור עכשיו לספור, מנהל דו קרב עם עצמי אבל ביום כפור, אני יבקש מעצמי סליחה, תבחרו בעצמכם אם אני אגדה או בדיחה, אפשר לאהוב,אפשר לשנוא,אי אפשר להתעלם, אוהב ת´אוהבים ומה עם השונאים?זין עליהם!
הנה כתבתי שיר שאני באמת אוהב ואני רוצה לשתף אתכם,הוא לא קשור לריב שלי עם ברק BIG B חבר טוב אלק,יש תגובות?...כולם חוץ מאחד....