יו פורום

Igeezy

New member
כל הכבוד...

כמעט ללא פגם, לא קל למצא שיר שבו אין שימוש לרעה בפנצ´נצליינים ומטפורות שלכותב עצמו אחרי כן יש בעיה לקשר אותן להמשך השיר,לשמחתי זה לא המקרה. יש אחלה מבנה ומספיק פוקוס....תמשיך לכתוב.

RotemY

New member
אחי היקר

נכון, אני הגבתי ראשון (גאווה!) אבל אני יכתוב לך שוב (תמיד נחמד לקרוא דברים כאלה
) אז אתה נותן בראש לכולם ויש לך ליריק´ס סוף הדרך בכללי וזה באיחוד אחד הטובים...

ק ר ח

New member
מר לירון תאני!!!!

הנה,תקרא ותגיב! ואל תתייחס לשורות שדיברתי על סאב
סתם אחי,אחותי,אחיי ואחיותייי יש עוד תגובות???
ק-ר-ח

ק ר ח

New member
אני ימשיך להקפיץ

למרות שנמאס ממני הא? טוב תנו לזה לרדת....

היי זה ממש נחמד

אין שמייחד כל כך את השיר אבל רואים שהשיר בא מהלב ויש בו השקעה ובכלל זה שיר יפה דווקא מזכיר לי גם משהו שאני רשמתי רק שבמקום אהבה אני מדבר על שנאה עצמית

2PAC4EVER

New member
אההה מזל שאמרת, זה באמת עיניין אותי

עכשיו אני יכול לחזור לשגרת חיי!!!

DoubleD

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

סלעית c

New member
זה בדיוק מה שאני תהיתי

אבל הוא כותב מילים נחמדות. יחסית. לישראלי...

ק ר ח

New member
קרח זה אני!!!!

אחי וכל מי שרוצה ליצור קשר איתי: איסיקיו:154360881 ודרך אגב,בקרוב,כלומר מחר,אני מופיע בפסטיבל סוף הקיץ של הנוער העובד והלומד אז תאחלו לי בהצלחה,טוב?
אהה,והיום תחכו למנת הליריקס היומית שלי בפורום,זה היה פרומו,דרך אגב,שימו לב,החלפתי ת´חתימה!

ק ר ח

New member
תודה ועכשיו למנת הליריקס היומית!

טעון אני טעון ברגשות,טעון בחרוזים, טעון בצרות עם בנות,טעון בחישגוזים, אני כל כך טעון,בדיוק כמו אקדח, טעון,נותן ראפ נקי עם סטייל מלוכלך, כדי להבין אותי לא צריך שום דבר מיוחד, מדבר אליכם ברבים וגם כאחד, קרח כאן ואני לא לבד, מביא את כל החבר´ה,אחד ואחד, טעון בחברים,טעון בניקוטין, ק´ ר´ ח´ נהיה טעון במוניטין, טעון כמו רובה,אבל מקווה, לא להתנפץ,הטעון עומד להתפוצץ, לפעמים אני מרגיש שאני לא יכול יותר, כותב כתיבה עם רגש,לרגע לא עוצר, אני זריז,מהיר,חכם,כמו מחשב מתוחכם, כמו השב"ק תמיד נופל וקם, מאז ותמיד,ככה זה היה, ועכשיו,מצב רוח קרבי,מלחמה, שורר בציון,אני פותח ת´עיתון, ואני נהיה טעון בדכאון! ט-ע-ו-ן ק´ ר´ ח´ אני כל כך טעון טעון כמו אקדח והכדור עומד לצאת, אני טעון,אני ה-ק´-ר´-ח´ חרוז ועוד חרוז,ועוד חרוז, כתבתי לבד,לא בהשפעת החישגוז, היום זה מפורסם בפורום בתפוז, מחר במועדון בנות מנענעות את העכוז, העתיד יותר טוב מרגע לרגע, מתרכז בטוב,מתעלם מהפשע, אבל להתעלם זה לא הפתרון, אין לי פתרון,אז בורח מהדכאון, מתעלם,כי שאני קולט מה קורה, המצב רוח מתחרבן,ואני לא רוצה, עברתי מספיק,ונמאס לי אין כח, אז תדליק ת´ג´וינט ויאללה לברוח, מהמציאות המגעילה הזאת, נמאס לברוח,לעשן במערות, טעון במלא מלא צרות, אבל עדיין-לא תוכלו לשבור אותנו אלף ניידות!!!! פזמון*2: ט-ע-ו-ן ק´ ר´ ח´ אני כל כך טעון טעון כמו אקדח והכדור עומד לצאת, אני טעון,אני ה-ק´-ר´-ח´ אז עכשיו כל כך טעון,שעומד להשתחרר, רק חסר,שמפגר,ת´נצרה ישחרר, כי אני לא רוצה לירות כך סתם, תמיד דם שנשפך לחינם,הוא לא סתם דם, אז למה בכלל לשפוך,למה מתחרים למעוך, למה המשחק חייב להיות כזה ארוך, לא בשום משחק,ואם הייתי יצאתי, לכן אין לי מתחרים,אני לבד הגעתי, באתי,ניסיתי,עשיתי,הצלחתי, נפלתי וקמתי,תמיד שרדתי, טעון במחשבות,מחשבות מבלבלות, טעון בחשק לצחוק,טעון בחשק לבכות, טעון בתגובות,כלפי כל שטות, הטעון רוצה לחיות,הטעון רוצה למות, טעון בחיוכים,חיוכים מזויפים, טעון באשליות על החיים היפים, מסיבות,תמונות,זיונים,דוגמניות, אקדחים,גאנג´ה,מדורי רכילויות, אבל בסוף קולט שהכל זה לא סתם, אני סתם,לא באתי לעולם, תשע חודשים אצל אמא בבטן, לא היו לחינם,אני עוד יעשה כאן גן-עדן אתם תראו , זוהי הבטחה, החלטה שלכם:אגדה או בדיחה!

למעלה