יותר מעשרים אלף

את באמת נאיבית

בגלל התגובות שלי הם לא רוצים לקבל סיוע מישראל? חחחח נו באמת...... הם שונאים אותנו
אנחנו אפילו לא מדינת ישראל בשבילם . אנחנו היישות הציונית או השטן הקטן. הם מוכנים למות ולא לקבל עזרה מיהודי טמא (בעיניהם). תפתחי כבר את העיניים ותראי איפה את חייה. אני לא האוייב. הם האוייב. ואנשים כמוך עושים עבורם את מלאכת השמדתנו לקצת יותר קלה. אנשים כמוך משולים בעיניי לרומאים ששתו וסבאו בעוד רומא עולה באש, או לתזמורת על הטיטניק שניגנה בעוד הספינה טובעת. השם ישמור אותנו מאנשים כאלה.

תודה ../images/Emo13.gif כאמור, אני

עדיין לא בטוחה אם לא טעיתי כשפתחתי את הדלת הזאת (לפורומתרבות..)

המוזרה

New member
לא לא לא טעית

אני שמחה לראות אותך כאן
נכון שהשרשור הזה יכול להתחרות בתחרות השרשורים המכוערים של הפורום, אבל הוא חריג בנוף. הפורום שלנו ברמה הרבה יותר גבוהה מזה. אנא הישארי.

כיף לקבל welcome כזה ../images/Emo98.gif

ו-כן, אני מקווה להישאר, אבל זה יהיה חייב להיות לאט לאט ובזהירות, כי יש לפורומים האלה כושר שאיבה לא מבוטל, ואחרי הכל, יש גם החיים האמיתיים...

shellyland

New member
החיים האמיתיים יכולים להיות

מאוד ממכרים. שמעתי על אנשים שנסחפו אליהם לגמרי והזניחו את כל החובות הוירטואליות שלהם בגללם. ת'אמת? גם הייתי שם פעם. זה לא כזה שוס.

תלוי עבור מי יקירתי ../images/Emo24.gif

אני הגעתי, בגילי המופלג, למקום שבו טוב לי, יצרתי לי את הבועה שלי, עם הדברים שלי, ואני סופסוף, יותר מאי-פעם, שמחה איתה. שרק לא ישתנה כלום! (טוב, לטובה אני מרשה...)

אני שמח שבאת

יחד נסאב ברומא ונטביע את הטיטאניק, מזל שהעכברים כבר לא עליה. יקירתי, אני נהג חדש בפורום הזה ולמרות שגם לי יצא קצת החשק, אני בטוח שיחד יהיה לנו יותר כיף כי כבר אמרו חז"ל: שתיים זה תמיד ביחד. אלה היו חז"ל? לא?

../images/Emo42.gif כפות התמרים והאשכולות

הנשפכים של ענבים - עלי
אנחנו נהיה אחראים לנפילת האימפריה

למעלה