יוסי??..

יוסי??..

וואן אינתא? כדעין אינתא רועה בשדות זרים לא רואים אותך לא שומעים ממך

הנה אני

סאנשיין!!!!!!!!עיוני!!!!!!!!! מה שלומך יקירה אני פה . אתמול צפיתי בMBC בזמרת המועדפת שלך ננסי עגרם התרשמתי מאד מאיכות קולה מביצוע השירים .לא ידעתי שזמרת צעירה כזו גם מבצעת שירים של זמרות ותיקות כמו וורדה אלג'זאיריה, בהחלט יפה. ואני כרגיל מחכה לטריגר שיהיה בפורום כדי להגיב ואת יושנת לך שנת נעימים. יוסי

../images/Emo199.gifאנא?

מה נימת לא ינום ולא ישן שומר סאנשיין מה אתה לא מכיר את הפתגם

ישנה

אמרתי לך? זה דיבוק לא יעזור לי, זה לא יוצא ממני. ישנה ישנה ישנה ישנה ישנה ישנה........................אולי זה יעזור או שאני אעבור למלה נמה. בהערכה רבה יוסיסיסי

../images/Emo140.gifאתה צריך

לשיר הנני כן הנני כן כמו ציפורים.............. ויש לי שאלה שאיני יודעת את תשובתה רציתה אטגר לא? הנה האם יש מילה בערקית לטליה{מותן} בעדו גלבי זרייר

ל../images/Emo68.gifבנת אלראפדיין

עליך נאמר השיר כול איל בנת ביטחבק כול איל איל בנת חלוין להגיד חסר את יודעת אבל את שיר הלגלג אינתי מה טערפין???? אפילו למנס מכירה היי כני אלף- בית מל עיראקין

ב אלרפדיין

חסר --זה בערבית ספרותית, סאני מתכוונת בעיראקית בלהג'ה שלנו. יוסיסיסי

סאנשיין

מה קרה לך עם שגיאות הכתיב ? עכשיו אני בטוח שאת ישנה או נמה . אנא אש יערפני? מותן טליה לעיראקיות לא היה מותניים. הנני כאן הנני כאן כאן ימה כאן עלה אללה ותכלן. תמשיכי את מכאן....... יוסיסיסי

יוסיסיסי

שגיאות הכתיב הן מהדאגות ולא מעיפות טוב אולי קצת בעצם. ככה אתה אומר על העראקיות? שהם חסרות פיגורה חלי מרתק מה תיסמע

למעלה