יוסי??..

סנשיין, אני בטוח שיש לך עיניים

מהממות, ואת גם מאפרת אותן כדי להבליט אותן: שמה אייליינר, רימל, כוחול וכד'. נכון?

לפנטומימה

הבתי את כוונתך שרוצה אתה לומר כי האיפור הוא אמצעי הבלטה אבל יש הבדל בין להתאפר לבין לבוש תראה ה לא אישי נגד מאיה בוסקילה תראה היא משווקת את עצמה בתור סמל סקס בתמונה ה1 כפי שראית רואים כבר את מבושייה בעיני זה דוחה אבל איש איש ואמונותו יחיה אם היא באמת זמרת טובה היא צריכה להתהדר באיכות קולה ולא בכמה לבוש מינמילי ללבוש ןעוד דבר היא דמות ציבורית שיש לה מערצים\ות שהולכים אחריה שווי ומחקים אותה תראה זה לא שאני צנועה וחסודה אבל לא כל דבר יש גבול וצריך לעשות דברים בטעם

מוסלמיות עירוניות מכסות ברעלה את

פניהן. לדעתן - כל אישה שלא מכוסה שחורים מראש ועד כף רגל היא מופקרת. האם את חשה עצמך מופקרת? אגב, את משתמשת בבגד ים שחור חלק אחד? ההופעה של הבנות במדינת ישראל היא דומה לזו של כל העולם המערבי. היית מעדיפה שיהיה גם לנו משטר של איאתולות? בעיניי מאיה בוסקילה מהממת. שבת שלום, יהודה כץ

לפנטומיה

תראה אני חושבת שכל אדם זכותו להביע את עצמו איך שהוא רוצה זה יפה שיש גיון ולכל אדם יש צבע משלו אנחנו במדינה דמוקרטית לא צריך להיות קיצוניים ולהתכסות מכף רגל ועד ראש ומודעת אני שיש השפעת המערב על עולמנו אני לא מתכוונת לשנות סדרי עולם תראה היום בנות הולכת עם חוטיני בשילוב מכנסיים נמוכות למען יראו כולם את ישבנים ואת החוטיני אני חושבת שאפשר להתלבש בצורה סקסית גם בלבוש מכובד. תראה אצלנו בארץ עושים כל דבר בצורה מוגזמת למשל הפלאפונים היום אפילו לילד בן4 יש פלאפון מה אי אפשר להסתדר בלי זה??????? הצריכה של הטלפונים פה בארץ היא כמ של לחמניות בחו"ל בקושי משתמשים אך זוהי דעתי האישית בלבד

סאנשיין, תחזיקי את הכיסא חזק: ידעת

שמורן אטיאס מצטלמת בעירום? פשוט כך, בעירום!! איש לא מזדעזע מכך אצלנו, פרט - אולי - לש"סניקים. גם פנינה רוזנבלום, בצעירותה, הצטלמה בעירום. גם אורלי ויינרמן. להמשיך? דעתנו, שלך ושלי, אינה קובעת. אני לא אוהב מוזיקה סינית את אני נמנע מלשמוע אותה. אינך אוהבת צילומי יפייפיות חשופות? פשוט התעלמי מהם. שבת שלום לך, אור יקרות, יהודה כץ

,תחזיק חזק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני חיה עם בני עמי אני מודעת לזה תשמע גופם זכותם הם רואים לנכון לעשות כך וזה עושה להם טוב שהיה להם לאלף בריאות. שכל בן אדם יעשה מה שנכון לו. ושהיה לכולנו שבת שלום ושלווה.

לפנטומימה

שבוע טוב ומבורך רק רציתי להוסיף בנושא העירום שאמרתי לגבי המפורסמים יצא הגורל והיני מכירה את בנה של חני נחמיאס שכידוע לך היא מנחה בתוכניות ילדים ,שחקנית ואני זוכרת ששבנה סיפר לי שהוא היה בתקופת התיכון והקרינו את סרטי הבורקס ואיני יודעת מכיר אתה אמא השתתפה בסרט " בובה" שם היא מופיעה בעירום מלא ובשבילו זה היה סבל נוראי כי כי יום הקינטו וסנטו בו על כך. עוד דוגמא : ענת עצמון שהופיעה בסרט דיזנגוף 99 לא נותנת לילדיה לצפות בסרט הזה והיא מתחרטת על שהופיעה שם מה שאני רוצה להגיד שיש לזה השפעה והילדים שלהם אח"כ משלמים על זה

לבנת אלראפדיין

אשלונק תראי כל אחד עושה את הבחירה שלו אני חושבת שלעורר פרובקציות בשביל להתפרסם זה סתמי אם אדם מוכשר הןא לא צריך את השטויות האלה וזה רק מוריד מערכו למשל עופרה חזה שקולה היה קקול פעמונים לא הלכה אף פעם בלבוש פרוברטיבי

עיוני

מה אתה ער בשעות כאלה? דרבלי יעני הבאת משפט שמסכם הכל ןעוד אוסיף ברשותך את סיפור בגדי המלך החדשים

סאנשיין

וורדת אלוורוד!! אמרתי אני אגיב בשעה אחת בלילה ואת ג'ניי מיד מגיבה. מה את לא נמה? נומת אלעיפי. יוסי

סאנילה

סאני אלחביבה חשאקי.... לש קלבק חלסן? עדונק אנשאללה. בוסה יוסיסיסי

למעלה