ההונגרי אבל לא כמשתתף פעיל. אני יודע הונגרית, קורא כותב ומדבר. בבישול אני לא כל כך חזק, אבל אני טוב בשטיפת כלים ועושה בבית ספונג'ה וגיהוץ אלף-אלף. לילה טוב יקירה, יהודה כץ
לגבי תגבותך לננסי ע'גרם רציתי לציין שעכשיו בכלל יש פתיחות בזמר הערבי בל כורחם כמובן וזמרות ערביות כמו ננסי וחיפה ואהבי - Haifa Wahby מופיעות בלבוש חשוף וכמו הזמרות של אמריקה
אז מה ההבדל בינן לבין הזמרות המערביות,תמיד ראיתי את ההבדל דווקא לטובה זמרת לא חייבת להתפשט אם יש לה קול.אבל בימינו הכל אפשרי גם אילם שר, כמה יפה היה לו מאיה בוסקילה היתה מתלבשת בשמלת ערב ומבצעת את שיריה. אבל כנראה אני מהדור הישן, זה לא יעזור. הדור רוצה רעש ופיצוצים עשן ובלגן. אני ממהר לפרוש מחתונות אליהם אנו מוזמנים בגלל הרעש לא סתם רעש אלה ויברציות באוויר המרעידות את הקרביים של הבנאדם. יוסיסיסי
שהצניעות יפה תראי היום צורת הלבוש שלה האנשים לא משאירה הרבה מקום לדמיון כי כבר הכל בחוץ יש יותר מידי פתיחות ומתירנות . ולגבי מאיה בוסיקלה קודם כל צורת הלבוש שלה מזעזעת עמק הסליקון משפריץ מי כל הכיונים ולגבי קולה אני גם חולקת עליך היא מאוד צווחנית בעיני ולגבי החותנות מלבד הטראנסים - זה הויברציות שאתה מרגיש שרועדות לך הקרביים ששמים באופן מוגזם..... גם השירים הים על הפנים תכנים חסרי תוכן אני לא זמין אני לא פנוי.. בלבלי אותו.. דלוק עליך אש... פשוט מזעזע היום בתכלס מה שעושה שמח בחתונות זה השירים העירקים יא חחנינה יא יומה ומברוק עלק יאריס מברוק ודומהים
סאני לעזיזי אולי כדאי לפתוח שרשור במיוחד עבורך? יוסי אלפי משכמו ומעלה הן כמחזאי מפיק ואיש תרבות.סופר הוא עדיין בשלב של התהוות. וזו דעתי נא לא להתנפל. יוסי
ואיי פארתי את שמך ברבים אש אעשוי נהיית יותר מפורסם מיוסי אלפי ולגבי יוסי אלפי הוא יודע לספר סיפורים נהדר אני לא יודעת אם יצא לך לראות בפסיבלים שהוא עושה כמדי שנה. ואינתא כתערף גם רומא לא נבנתה ביום אחד תן לו זמן זה אחרת מלספרואחרת מלהביע את הדברים על כתב ולט חף מין כיל וואחד אנא הון