יומולדת שמח לזוהרה האחרת

limordc

New member
../images/Emo39.gifיומולדת שמח

שכל משאלות ליבך יתממשו השנה!

sigal78

New member
זוהרה יקרה ../images/Emo65.gif

בנוסף לכל האיחולים היפים שקיבלת מוסיפה גם את שלי - מאחלת לך את כל הדברים שהייתי מאחלת לעצמי א-ו-ש-ר , ב-ר-י-א-ו-ת , א-ה-ב-ה ומי יתן ונחבוק השנה תינוק/ת או 2....... באהבה סיגל

sigal78

New member
זוהרה יקרה ../images/Emo65.gif

בנוסף לכל האיחולים היפים שקיבלת מוסיפה גם את שלי - מאחלת לך את כל הדברים שהייתי מאחלת לעצמי א-ו-ש-ר , ב-ר-י-א-ו-ת , א-ה-ב-ה ומי יתן ונחבוק השנה תינוק/ת או 2....... באהבה סיגל

הגעתי גם כן כדי לאחל לך ../images/Emo49.gif

ולהחזיק לך שביומהולדת הזאת תקבלי את
האמיתית

vicol11

New member
../images/Emo141.gifמזל-טוב ויום הולדת שמח

מזל-טוב . מאחלת לך מכל הלב ששנה הבאה כבר תהיי שייכת לפורום אחר (הורים)

זקיקית

New member
מצטרפת לשורת המברכות ../images/Emo65.gif

ושולחת לך כוחות להמשיך ולעמול על פרוייקט חייך עכשיו - הריון תקין וילד בריא במהרה בימינו, אמן

בבוצי

New member
מצטרפת לברכות../images/Emo65.gif

מזל טוב ענקי ושכל משאלותיך יתגשמו במהרה...

נטאשה

New member
מזל טוב ליום הולדתך זוהרה

וקבלי המון המון חיבוקים ביום חורפי זה....

גיליה

New member
זוהרה, המון מזל-טוב../images/Emo77.gif

מאחלת לך להגשים משאלותייך במהרה. המון אושר
גיליה.

נתנאלה2

New member
שערי שמיים: הפתחו../images/Emo70.gif

כשכל כך הרבה אנשים אוהבים וכל כך הרבה מתפללים אי אפשר אחרת שיתמלאו כל תפילותייך, במהרה

iris2210

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif|בלון

המון ברכות ליום הולדתך.
המון בריאות ואושר. המון הצלחה בטיפולים
שתזכו בקרוב מאוד להיות הורים.

חמניה1

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

זוהרה היקרה, מה אאחל לך. בעצם את כל מה שאמרו חברותי. מזל-טוב, שתמשיכי להיות אישה נפלאה שכזאת. שיהיו לך את כל הכוחות שבעולם בכדי להגיע למטרה האחת. שאת יומ ההולדת הבא, תחגגי עם האיש ועם הגוזל/ת הקטנים שלכם. המון ברכות. המון

קינמוני

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo49.gif לזוהרה האחת והיחידה

זוהריקה, האמת שאחרי מה שנט'קה כתבה כבר לא נשאר לי ממש מה להוסיף. רק רוצה לאחל לך את כל מה שאת מאחלת לעצמך שתמשיכי להיות כזו בחורה מקסימה כמו שאת לעזור ולתרום לכולם כמו שרק את יודעת מאחלת לך באמת באמת מכל הלב שמשאלתך הגדולה כבר תתגשם אין מישהי שזה מגיע לה יותר ממך שיהיה לך יום הולדת הכי כיפי שיש
שמחה שיצא לי להכיר אותך (אפילו אם זה בינתיים רק באופן וירטואלי..)
קינה

זוהרה מקסימה

אני רוצה להצטרף לאיחולים האלו, לומר שבמפגש הקטן כל כך שהיה לי איתך דרך המסרים הקצרים זכיתי למשהו שאני לוקחת איתי, להבנה שאפשר לומר את שחושבים מבלי לרדד שאפשר להעביר דברים עם עומק ונפח וצבע בלי לפחוד גם כשזה מכאיב ובעיקר לאור שנתת לי, למחשבה שהצלחת להבליח בי, לחיים שהתעוררו בי כשקראתי את התגובות שלך, יש בך משהו שמחייה את מי שנמצא לצידך, ויש בך משהו שיחייה את מי שייצמח בתוכך. ואני לוקחת את האור הזה שנתת לי והוא תאורה מחממת ונעימה גם בימים פחות מוארים ואני רוצה לקוות ומתפללת שיש גם מי שנותן לך את האור הזה, שיכול להאיר גם עלייך ואני מקווה שהשרשור המאד מאד ארוך הזה הוא סוג של אור כזה והשרשור הבא שיהייה אפילו ארוך יותר יהיה בגלל אור נוסף וחדש שייכנס לחיים שלך

גוליגל

New member
יומולדת שמח זוהרה!../images/Emo140.gif

מיליוני איחולים לך, שגם מעבר לדפי הפורום תמיד מרגישים ממך את החום, והחוכמה, וההומור, והרגישות, ועוד הרבה דברים אחרים... במיוחד מאחלת לך כמובן, שהחלום הגדול יתגשם. ועוד כמה חלומות שאני לא יודעת עליהם - שגם הם!

מיכל ק-ש

New member
אהובתי זוהרה האחת והיחידה

נטע כתבה הכל כל כך יפה. מה אוסיף? את איחולי עבורך? הרי הם ברורים וידועים ואין צורך להרבות על כך במילים. אולי רק אוסיף שאני חשה שנפלה בחלקי זכות גדולה להכיר אותך ולהיות חברה שלך. הכינוי שלך כל כך הולם אותך, כי את באמת אדם שהוא כולו אור גדול וזוהר. אין ספק שההיכרות איתך היא "תופעת הלוואי" הכי מוצלחת של טיפולי הפוריות שלי. ואני בטוחה שהשנה הזו הולכת להיות השנה שלך בכל המובנים, למרות שזה ממש לא נראה כך כרגע. נשיקות וירטואליות בינתיים. אוהבת אותך מאוד מאוד מאוד ומודה לך על כל מה שאת בשבילי. מיכל

../images/Emo65.gifזוהרה - ../images/Emo77.gif ../images/Emo49.gif

גם אני רוצה להצטרף לברכות (וכן, נטע כתבה לך כל כך יפה! ואכן מגיע לך!).. מאחלת לך הרבה אושר שמחה ובריאות... שתתגשם המשאלה הכי חשובה שלך (ואולי גם עוד כמה!!
) שתצליחי לחגוג היום כראוי (או שאת כבר חוגגת) ובקיצור - יום הולדת שמח

מזל טוב זוהרה!

הבחורה שעדיין לא זכיתי להכיר מקרוב, אבל אני יודעת שההפסד כולו שלי... שתהיה זו שנה של הרבה מזל טוב והרבה אור, שתתגשם המשאלה שלך ושל האיש (ושל כל הפורום לדורותיו) כי מגיע לך כל הטוב שבעולם! באנלוגיה ל"כל המתפלל על חברו נענה הוא תחילה", אני מאמינה שהמאמצים הרבים שלך במאבק של "הזכות להורות" ישאו פרי תרתי משמע.

למעלה