יומולדת שמח לזוהרה האחרת

שרון גל

New member
זוהרה יום הולדת שמח

מאחלת לך יום הולדת שמח. כל שתבקשי לו יהי
בריאות,סיפוק,והגשמה עצמית

הוביטית

New member
מזל טוב זוהרה

מי יתן וכל משאלותייך יתגשמו, שהטוב שאת מקרינה כלפי כולנו יקרין גם לתוכך. מי יתן ותזכי לחבוק עולל , ולהעניק לו מכל האוצרות שאצורים בך.

תמי ס

New member
../images/Emo26.gifמברכת גם כאן ../images/Emo24.gif

למרות שכבר בירכתי אותך אמש במסר.. ראי זוהרה יקרה את השרשור הזה, ראי כמה ארוך הוא, כמה מרגש ועמוס אהבה. וכל האהבה הזו ממוענת אלייך, מנסה להחזיר לך את מה שנתת ואת עדיין נותנת לכולנו. זוהרה זוהרינה יקרה, לעיתים נדמה לי שזהו שמך האמיתי, כל כך הרבה אור וזוהר מפיצה את סביבך (שקלת החלפת שם רשמית??) אוהבתותך יקרה, ומאחלת לך בדיוק את מה שאת מאחלת לעצמך (ועוד קצת). לפני זמן רב כתבתי לך שבדמיוני אני רואה את שתינו מטיילות ודוחפות עגלות תינוקות לפנינו, היום הזה יגיע יקירה, אני בטוחה. הוא כבר ממש מעבר לפינה. ובינתיים אני יושבת כאן בשקט וממתינה. מזל טוב

Mרוצה

New member
מזל טוב מזל טוב מזל טוב

עם כל כך הרבה איחולים, וכל כך הרבה אהבה, זה פשוט חייב כבר להיות!!!! יום הולדת שמח זוהרה ותודה גם מאתנו, על ההשקעה הענקית ועל ההצלחה המדהימה.

../images/Emo65.gifזוהרה יקרה

מזל טוב גדול ביום גשום כזה ששערי השמים נפתחו בטוח שכל הברכות ישמעו ויתגשמו ומאחלת לך מכל הלב אושר ושמחה גדולה ושנשמע ממך רק בשורות טובות והגשמת כל המשאלות שנה טובה ומאושרת

נועם@בת

New member
יומולדת שמח זוהרה ../images/Emo23.gif

את הדובדבן שבקצפת שמרתי לסוף. יומולדת שמח אשה יקרה, יומולדת של אהבה. כמו בערב ראש השנה של כל היהודים כך גם בראש השנה הפרטי שלך אני מאחלת שתכלה שנה וקללותיה, תחל שנה וברכותיה". אוהבתותך נועם ~שעורגת שזו-הרה תהפוך לזו-אמא~

הרמוניה

New member
אפשר לברך גם יום אחרי?

מאחלת בדיעבד-ובכלל את כל שתרצי עבורך- ועוד קצת שאת לא מעיזה לרצות... הרבה אהבה הרמוניה

צוקה1

New member
לזוהרה מי ייתן שכל הברכות שזכית להן

כאן יתגשמו בקרוב -צוקה

לי מ ו ר

New member
אמנם באיחור היסטרי

פשוט הייתי מנותקת מהמחשב כמה ימים. שתיהיה לך שנה נפלאה, שנה שהמסע הארוך הזה יגמר סוף סוף, שנה של חדשות טובות, ומשאלות כמוסות המתגשמות.

פיצקית

New member
מזל טוב../images/Emo24.gif ממני

אמנם באיחור אבל מאחלת לך המון אושר ואהבה והגשמה עצמית בכל התחומים ותודה מקרב
על פעילותך הרבה בשביל כולנו! מי יתן ובקרוב תרווי נחת ותחבקי ילד/ מקסים...

למעלה