יומולדת שמח לזוהרה האחרת

שיר5520

New member
מזל טוב, זוהרה!

שיהיה לך כל מה שחלמת, שתגשימי סוף סוף את החלום ותחגגי יום הולדת בשנה הבאה עם תינוק מקסים בידיים. שיהיה לך הכי טוב בעולם כי באמת מגיע לך.

תודה רבה שיר

והיה כייף להכירך גם באופן אישי, למרות שלא יצא לנו כל כך לדבר. אני מאחלת גם לך, להגשים בקרוב מאוד את החלום, ואני בטוחה שעם נחישות כמו שלך, עוצמות וכח רצון, תגיעי לשם מהר מאוד.

יעליק27

New member
זוהרה מוסיפה ברכות ../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif

זוהרה מאחלת לך שכל משאלות ליבך יתגשמו שהשנה תקבלי את ה
שאת מצפה לה
שהאהבה
תמשיך לפרוח
ואת כל הברכות הנדושות אבל הכי חשובות בריאות אושר ועושר
רוצה להוסיף את תודתי על העבודה המדהימה שאת עושה!
חזקי ואמצי
יומולדת שמח

תודה רבה יעליק

איזה כייף לקבל כל כך הרבה ברכות ואיחולים. מאחלת לך גם אושר ושמחה, כי גם את יודעת לאחרונה לא מעט אכזבות. אני עושה בשמחה את העבודה במטה, ומקווה שכולנו נישא פירות בקרוב מאוד.

sher72

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

ומאחלת לך להגשים את כל משאלות ליבך

חברה יקרה ../images/Emo49.gif מכל ה../images/Emo23.gif

מאחלת שזה יהיה יום נפלא , יום גשום
שישטוף את כל הרע והסבל שהיה , שבעקבותיו ילבלבו חיים חדשים .שזה יהיה יום עם בשורות טובות והישגים ויתן לך סיפוק והנאה ביום חגך . מאחלת לך שביום ההולדת הבא תיהי עסוקה עד מעל הראש בהחלפת חיתולים ומוצצים , שתיהי מאושרת ומסופקת. ותודה רבה רבה לך על המאמצים שאת משקיעה , את באמת אדם מיוחד ומגיע לך כל הטוב שבעולם .
מכל הלב דנדוש ודנדושון

E נס

New member
מזל טוב../images/Emo140.gif

כל שתבקשי לו יהי! שיבוא תינוק מהר ושתוכלי להעביר לו את הערכים הכל כך יפים וטהורים שלך. המון מזל טוב ליומהולדת חורפי ורומנטי. איחולי הצלחה לכל התחומים כולם. אינס

venus13

New member
יומולדת שמח ../images/Emo24.gif../images/Emo141.gif../images/Emo42.gif

קיבלת כבר המון איחולים ומחמאות - וכולם מגיעים לך ! מצרפת את איחולי ותודתי לתרומתך - הן בפורום והן בפעילות הזכות להורות ומאחלת לך מכל ה
שבקרוב יתגשם חלומך - להיות אמא אמן ונוס

תודה אינס

אכן כייף להיות ילדת חורף. מקווה שבסתיו הבא (תשעה חודשים בדיוק?) אחזיק אוצר ביד. מאחלת גם לך להגדיל את משפחתך ולהגשים את כל החלומות והמאווים.

תודה יקירתי

מאחלת גם לך, שהשנה תשטוף את הרע, ותתחיל את הטוב. היום אכן, היה בסוף יום חג
ואני גאה במאבק של כולנו למען עתיד מלא אור, שמחה וצחוק של ילדים. בהצלחה בטיפול!

נועה 35

New member
יומולדת שמח ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

אני מאחלת לך שהשנה הזו תהיה השנה שלך - השנה שבה תקלבי את ה-
שאת מחכה לו! המון המון
ו
!

יקירתי -

אחרי מילים כה יפות וכה נכונות שנכתבו לך (ונטע עלתה על כולנה...מילים כדורבנות , ובמקרה שלה - מילים כפרחים מבושמים
) אני מרגישה שיהיה זה פיספוס לחזור על הדברים. כמובן שבראש האיחולים ממני אלייך הייתי משתוקקת לראות גוזל בריא וזעיר אצלך בידיים , אחרי הריון תקין - ואני מדמיינת זאת - דבר שנראה כ"כ מוחשי. מניסיון : דברים שאני לא מצליחה לדמיין במהלך החיים - לא קורים בד"כ (ושלא יקרו גם...עדיף). דברים שאני כן מצליחה לדמיין (ולא מדובר רק על דברים חיוביים...תהיי בטוחה בכך
) - זה כבר סיפור אחר. אז כן , אני מדמיינת אותך בהריון , ומדמיינת אותך אמא , ומעבר לדמיון - יודעת בוודאות ובביטחון שאכן כך יקרה ("כל זה אינו משל ולא חלום - זה נכון כאור בצהריים"...
). חברתי , מקווה שהתקופה הלא קלה תסתיים במהירות ובאלגנטיות עבורך ותקופה אחרת תקיש בדלת ותביא בכנפיה את כל האושר המגיע לך. אוהבת אותך תמיד , גם כשאת זוהרת וגם כשהרבה פחות
. ענת.

תודה חברתי הטובה

שיודעת להיות איתי גם ברגעים הפחות זוהרים... ולצערי, יש גם כאלה. מאחלת לשתינו, כמו לכולן, ימים יפים, מלאי אור ושמחה. חיבוקים ונשיקות וירטואליים עד לפגישתנו הקרבה ובאה.

מרב.

New member
יומולדת שמח ומאושר ../images/Emo65.gif

שתהיה זו תחילת שנה של שינוי, שתהיה זו שנה של עשיה למען עצמך, אחרי שעשית כ"כ הרבה בשביל כולם, שנה של אהבה ואושר, הריון, לידה והורות שעד שנה הבאה, כבר יהיה גור קטן מתכרבל בחיקכם. אמן ואמן,

למעלה