יומולדת שמח לזוהרה האחרת../images/Emo23.gif
אהובתי היקרה, (למרות שזה 5 דקות לפני היומולדת) אני כל היום תוהה ביני לביני מה אכתוב לך? מה אאחל? כיצד אביע את תודתי הכנה?איך אצליח להעביר במילים את מה שאני רוצה עבורך? אז אתחיל מהסוף: מזל-טוב !
מזל-טוב לבחורה היותר רגישה, חכמה, נעימה ומצחיקה שאני מכירה. מזל-טוב לבחורה שהכי יודעת כיצד להיות חברה, ומיישמת את ה-להיות בשבילך תמיד, לתמוך ולפרגן. מזל-טוב לבחורה שעונה פה בסבלנות אין קץ לכל חדשה וותיקה כאחת, שכולן , אבל פשוט כולן מודות לה ומעריכות אותה ואת הידע הרב שצברה. מזל-טוב לך זוהרה שכל-כך מגיע לה להיות זוהרת. מאחלת לך יקירתי, ואני יודעת שכבר איחלו לך זאת אינספור פעמים, שתזכי להגשים כבר את החלום הזה,ובכל דרך שתבחרי. אין בעולם מישהי שכל-כך מגיע לה להיות אמא - כמו שלך. מאחלת לך שבשנה הבאה לא תוכלי לחגוג מחוץ לבית כי לא תמצאי בייבי סיטר לגוזל/ית שלך, מאחלת לך שתמצאי את דרכך וייעודך ותוכלי להסתכל לאחור בחיוך, מאחלת לך המשך חיי אהבה וחברות נפלאה עם אישך האהוב, מאחלת לך שלעולם לא תדעי מכאוב או מחסור, מאחלת לך שתישארי בדיוק כפי שאת. מאחלת לך את כל הטוב שניתןוהרבה מזה. ובנוסף, תודה לך. תודה לך על כך שאת נלחמת עבור כולנו במלחמה על הקיצוץ, על שאת רצה יומם וליל מפגישה לפגישה, על ישיבות ארוכות ומתישות וארגון ולקיחת אחריות. תודה שבזכותך, לפחות לילד הראשון אין הגבלה. ומחר, בבוקר שיהיה קר וגשום ואת תבלי במסדרונות הכנסת ובישיבה המכרעת במקום לבלות עם בנזוגך ולחגוג יומולדת - תדעי שיש אנשים שאוהבים אותך, חושבים עלייך ומאמינים שאת תצליחי, ושמחים שהזדמן להם להכיר בחורה נדירה כמוך! אוהבתותך הרבה הרבה
אהובתי היקרה, (למרות שזה 5 דקות לפני היומולדת) אני כל היום תוהה ביני לביני מה אכתוב לך? מה אאחל? כיצד אביע את תודתי הכנה?איך אצליח להעביר במילים את מה שאני רוצה עבורך? אז אתחיל מהסוף: מזל-טוב !