יומולדת שמח לזוהרה האחרת

neta2

New member
יומולדת שמח לזוהרה האחרת../images/Emo23.gif

אהובתי היקרה, (למרות שזה 5 דקות לפני היומולדת) אני כל היום תוהה ביני לביני מה אכתוב לך? מה אאחל? כיצד אביע את תודתי הכנה?איך אצליח להעביר במילים את מה שאני רוצה עבורך? אז אתחיל מהסוף: מזל-טוב !
מזל-טוב לבחורה היותר רגישה, חכמה, נעימה ומצחיקה שאני מכירה. מזל-טוב לבחורה שהכי יודעת כיצד להיות חברה, ומיישמת את ה-להיות בשבילך תמיד, לתמוך ולפרגן. מזל-טוב לבחורה שעונה פה בסבלנות אין קץ לכל חדשה וותיקה כאחת, שכולן , אבל פשוט כולן מודות לה ומעריכות אותה ואת הידע הרב שצברה. מזל-טוב לך זוהרה שכל-כך מגיע לה להיות זוהרת. מאחלת לך יקירתי, ואני יודעת שכבר איחלו לך זאת אינספור פעמים, שתזכי להגשים כבר את החלום הזה,ובכל דרך שתבחרי. אין בעולם מישהי שכל-כך מגיע לה להיות אמא - כמו שלך. מאחלת לך שבשנה הבאה לא תוכלי לחגוג מחוץ לבית כי לא תמצאי בייבי סיטר לגוזל/ית שלך, מאחלת לך שתמצאי את דרכך וייעודך ותוכלי להסתכל לאחור בחיוך, מאחלת לך המשך חיי אהבה וחברות נפלאה עם אישך האהוב, מאחלת לך שלעולם לא תדעי מכאוב או מחסור, מאחלת לך שתישארי בדיוק כפי שאת. מאחלת לך את כל הטוב שניתןוהרבה מזה. ובנוסף, תודה לך. תודה לך על כך שאת נלחמת עבור כולנו במלחמה על הקיצוץ, על שאת רצה יומם וליל מפגישה לפגישה, על ישיבות ארוכות ומתישות וארגון ולקיחת אחריות. תודה שבזכותך, לפחות לילד הראשון אין הגבלה. ומחר, בבוקר שיהיה קר וגשום ואת תבלי במסדרונות הכנסת ובישיבה המכרעת במקום לבלות עם בנזוגך ולחגוג יומולדת - תדעי שיש אנשים שאוהבים אותך, חושבים עלייך ומאמינים שאת תצליחי, ושמחים שהזדמן להם להכיר בחורה נדירה כמוך! אוהבתותך הרבה הרבה

chompi1

New member
יום הולדת שמח, זוהרה ../images/Emo65.gif

זוהרה יקרה, אין לי ממש מה להוסיף על דבריה היפים של נטע... נותר לי רק לאחל לך יום הולדת שמח מאד שיתגשמו כל משאלותייך ובייחוד זו שאת כל כך נאבקת עליה... שיהיה לך רק טוב! מזל טוב

ifat28

New member
יום הולדת שמח זוהרה

שביום הולדת הבא תזכי לחבוק תינוק/ת משלך או לפחות להיות בהריון מתקדם. וזאת גם הזדמנות להודות לך שאת נלחמת ומייצגת את הקהילה הגדולה של האנשים עם בעיות הפוריות. כדי שכולנו נזכה להיות הורים ליותר מילד/ה אחד/ת.

תודה רבה יפעת

אני גם מקווה שאכן השנה הזו תהיה שנת מפנה, וגם מקווה הקיצוץ יבוטל, כדי שכל האנשים המקסימים כאן, יזכו להיות הורים לשני ילדים לפחות

תודה צומפי, ואני גאה לקחת חלק במאבק

הזה בשביל כולנו. והלוואי ובאמת היום סתמנו את הגולל על הקיצוץ האכזרי הזה. זו תהיה |מתנה| נהדרת בשבילי.

ארבעה בדצמבר יומלדת לזהרה.

מזל טוב זהרה מזל טוב ליומולדת. מזל טוב ותודה על מה שאת עושה לטובת כולם. כי זו את משאירה חותם זוהרת. מברכת אותך בברכת כל הברכות ולא אפסיק לרגע. בתוך הלב יש בקשה מאד מאד אלמנטרית ואם אתאמץ אולי משהו בכל זאת יזוז. אני רוצה אותך אמא אני רוצה בשבילך ילד. שנה נוספת ואחרונה של חגיגת יומולדת וסימנים על לוח השנה. ברכה ליפה בנשים שעוד מחכה. המטר עליה אלוהים מטר ברכה. אינשם

יקרה שלי, חברתי

אני מסמיקה מכל המחמאות, ובעיקר נהנית מאהבתך הרבה. אוהבתותך מאוד, ורוצה שגם לך יהיה עוד אושר ואור בבית. חיבוקים ונשיקות

debby12

New member
מנהל
../images/Emo65.gif יום הולדת שמח זוהרה ../images/Emo77.gif

מזל טוב וברכות לאחת הבחורות היותר מדהימות שזכיתי לפגוש. מאחלת לך המון דברים טובים לשנה הבאה - הרבה אהבה עם האיש הפרטי, שגשוג בחיים המקצועיים, הרבה אושר ובריאות והחשוב מכל - את כל מה שליבך מייחל לו... (ובפורום הזה, כמו בבית, לא צריך להסביר). אני בטוחה שכל האנרגיה החיובית שאת משרה על סביבתך, הן בכתיבה בפורום והן במעשים רבים תחזור לבסוף אליך עם ברכות ובשורות.
דבי

תודה יקירתי המקסימה

תודה על המחמאות והברכות. אני מקווה שהאנרגיה המדהימה שיש כאן בפורום, תתפזר לכל מי שזקוק לה, ובכלל. חיבוקים ונשיקות, עד שניפגש שוב באמת.

מצטרף לברכות ../images/Emo65.gif

ומצטער שביום הולדתך את מבלה בוועדת הכספים ונלחמת עבור כולנו. אין לנו מה להוסיף לברכות של נטע, חוץ זה שסבב הטיפולים הבאה יהיה הסיבוב האחרוןומצלח ביותר.

תודה רבה ../images/Emo140.gif

ואני מקווה שהמלחמה הזו תישא פירות, שכולנו נהנה מהם. הרבה הצלחה לך ולמלח שאיתך.

מם 1971

New member
מזל טוב זוהרה ../images/Emo65.gif

מאחלת לך מזל טוב עצום וענקי מתפללת עבורך שכל חלומותיך יתגשמו ומאחלת לך שנה מופלאה מלאת סיפוקים הנאות ואושר. תודה לך על הכל מם

אולה *

New member
חברה יקרה מאוד, ../images/Emo49.gif

מאחלת לך מכל הלב שנה של התחלות חדשות ומוצלחות. מאחלת לך אושר וזוהר. מאחלת לך חיוכים מאוזן לאוזן. מאמינה שתצליחי ב-ה-כ-ל!!! מליון נשיקות לך, אהובתי.

אמא של שירז, חברתי הטובה

תודה על הכל. אכן בפתח עומדות התחלות חדשות. אני מקווה שגם תהיינה מוצלחות. שתהיה לכולנו תקופה מלאת חיוכים ואושר. נשיקות לבובה המקסימה שלך
וגם לאמא שלה...

תמרלה

New member
מזל טוב ושיהייה רק טוב../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif

אני לא כל-כך מכירה אותך אבל לפי מה שנטע כתבה שווה להכיר אותך - ואת באמת בחורה מדהימה! ואני מאחלת לך שכל משאלותיך יתגשמו ושיהיה לך יום הולדת שמח תמר

למעלה