יומולדת שמח לזוהרה האחרת

תודה רבה מרב,

תודה על המסר האישי, ועל הברכות. אני מקווה שהעשייה הזו, תישא פירות, גם עבורי באופן אישי, וגם עבור חבריי לדרך.

אמאלולי

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo49.gif

מאחלת את כל הטוב שבעולם! שנת אושר
שנת ברכה
שנת פוריות
שנת הצלחה

baby4me

New member
בשבילך אני יוצאת מהבעוידם

יקירתי, מאחלת לך מכל ליבי שזו תהיה השנה שלך...השנה שבה חלומך יתגשם סוף סוף....השנה שבה תחבקי את גוזלך. תודה על שאת כאן... מזל טוב מזל טוב מזל טוב!!!
אוהבת אותך אני

איזה כייף שהגחת...

תודה יקירתי. למרות שלא נפגשנו, יש בינינו חום רב וקירבה. מאחלת גם לך הגשמת חלומות במהרה.

רציתי לאחל לך יומולדת שמח ../images/Emo65.gif

יקירתי אומנם הכרנו רק דרך הפורום ולא יצא לנו עדיין להפגש פנים מול פנים אבל תמיד ענית לי על כל מה ששאלתי אותך ותמכת ועודדת ורציתי לכתוב לך ברכה ומכיוון שאני לא כל כך טובה בניסוחים אז מצאתי משהו שמאוד מתאים לך:
את קמה לך בבוקר ומרגישה שקצת שונה
מן תחושה כזו נפלאה שממלאת את החזה.
התבגרת היום בעוד שנה לפחות...
ולהמשיך את היום הזה,
אינך יכולה כבר לחכות.
יש לך יום הולדת היום!!!
וזה יום כה מיוחד
כי 365 יום בשנה ומתוכם זה יום אחד.
את בן אדם כל כך מקסים
אין לי ספק שכולם יעידו כי אותך הם אוהבים
תמיד את שם כדי לעזור או לתת עצה טובה
גם אם לפעמים... קשה לך בעצמך.
החיים מוליכים אותנו לנתיבים כל כך שונים
אך בכל דרך שתבחרי אני מוסיפה הצלחה וחיזוקים.
המון ברכות ושפע איחולים ממני אליך
וגם אם לא תמיד אני שם,
בתוך הלב מחזיקה אני את ידיך.
אז שיהיה לך מזל טוב עם הרבה נשיקות וחיבוקים
והכי, הכי חשוב...
שיהיה עד 120.
מאחלת לך מכל ה-
שבקרוב מאוד יגיע התינוק שיעשה אותך אמא מאושרת

לילך זה כל כך מרגש.

תודה, תודה, תודה. אין לי מילים, אני דומעת. יש כאן חברים נפלאים בפורום, וזה מחמם את הלב. מאחלת לך בהצלחה ענקית עם הניתוח, ויודעת שהשנה הזו תהיה גם טובה עבורך
.

עמית@

New member
מזל טוב.

נטע כתבה כל כך יפה, וישיר, ולי נותר רק לאחל לך המון ואת כל מה שתרצי, ואת הילד שיגיע כך או כך רק שיגיע, שיגיע כבר. המשך דרך מהנה בשבילי החיים האלו, ותודה על הכל.

עמיתי המקסימה

תודה רבה על הברכות והאיחולים. אני מלאת אופטימיות, שהשנה הזו תהיה שנת מפנה. ובהצלחה גם לך בהרחבת המשפחה, אני בטוחה שילדה מדהימה
כמו תמר, רק מגבירה את החשק לעוד מאורות
.

babywishing

New member
מזל טוב, זוהרה ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

נותר לי רק לכתוב שכל האיחולים שאוחלו אמן ויתגשמו
שה
שלך תגיע בקרוב מאוד (שנה הבאה בייביסיטר
) ותודה לך על המלחמה שאת נלחמת עבור כולנו

רומי 007

New member
בחוץ גשם../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif

ואין יום מושלם מזה (זאת יודעים כל ילדי החורף) לציין יום הולדת. בחוץ גשום וקר ובתוך הלב חם סוער ורוגש. בYNET כבר כותבים על "הקרב לילד שני" שהחל וכולנו כאן יושבים וכוססים אצבעות. מבחינתנו ההצבעה הזו חשובה לא פחות מהצבעת האו"ם על הקמת מדינת ישראל. היא בדמנו ובעצם קיומנו. ואת? את עכשיו נמצאת בלב העניינים בועדת הכנסת ונלחמת בשביל כולם אחרי שכבר ניצחת את הפולטיקאים בסיבוב הראשון. אז מה אומר לך חברה -גדולה -מהחיים שלי? שתזכי לאכול בשבת את מה שטרחת עליו בערב שבת, שהמצווה הגדולה שאת עושה תהיה מתנת יום הולדתך, שתקרין עלייך ויפתח רחמך ותגיעי מהר מהר לילד הראשון ולילד השני ושבתור התחלה לשנה החדשה הבאה עלייך לטובה שתחזרי היום מירושליים עם שיר חדש בלב ושיהיה לך סוף שבוע כיפי ויום הולדת שמח.

חן123

New member
זוהרה

יקירתי, אני כל כך מקווה שאת יום הולדתך הבא תחגגי כאמא. כל כך מגיע לך! לא יצא לנו הרבה לדבר אבל במעט שכן פגשתי בחורה מקסימה, אינטיליגנטית ומדהימה. מאחלת לך המון אושר ובריאות חן

ליזט2

New member
מ ז ל ט ו ב מ ת ו ק ה ../images/Emo65.gif

ווואווו מזל טוב יום הולדת שמח
מתוקה שכל משאלות ליבך יתגשמו ב"ה אני מאחלת אושר אמיתי מתוקה מזל טובבבבבבבב

hyb

New member
מצטרפת לאיחולים../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב ליום ההולדת מקווה שזו השנה שלך בה תזכי לקבל סופסוף את ה-
המיוחל כ"כ. תודה שאת נאבקת ונלחמת בשביל כולנו מקווה שכל משאלות ליבך יתגשמו לטובה השנה!

einav8

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

המון מזל טוב. מאחלת שתזכי לחבוק ילד\ה ביום ההולדת הבאה שלך. המון הצלחה - ושכל חלומותייך יתגשמו במהרה.

../images/Emo151.gif

מזל טוב אני מאחלת לך שהשנה הזו ושכון אחרי יהיו מלוות רק בשמחה , בחיוכים, בנחת, באושר בצחוק של תינוק והמון אהבה

יקרה יקרה שכמוך ../images/Emo24.gif

אילו ברכות מרגשות ואילו מילים יפות כתבו לך כולן... ואני מאחלת לך שכולן יתגשמו - שיימשך כל הטוב שיש (ויש הרבה!) ושיקרה כל מה שאת רוצה שיקרה (מה שאנחנו יודעות וגם מה שלא). אני יודעת שתמשיכי תמיד להיות כל-כך את - וכל המחמאות שייכתבו לא יגדירו אותך כמו שצריך - ותמשיכי להעמיק לתוך אותה את ולהוציא עוד ועוד מהטוּב שנמצא בך, כמו כורה שמוציא אבנים טובות ממעמקי האדמה. אני מאחלת לך שגם בשנה הזו תמשיכי להעמיק ותמשיכי למצוא ושאנחנו נמשיך להשתאות מאוצרותייך. אוהבת באמת

זהרה ../images/Emo24.gif../images/Emo77.gif../images/Emo23.gif

מזל טוב ע-נ-ק-י. יום סימבולי בחרת לך לחגוג את יום הולדתך - ואני מאחלת לך לכבודו גם שנצליח בוועדת הכספים וגם (ובעיקר) שביום הולדתך הבא תחגגו יומולדת בשלשה....באיזו מסעדה טובה....
מחזיקה אצבעות חזק
ומקווה לפגוש אותך בקרוב בעוד פורומים ובעוד מפגשים!

../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif../images/Emo141.gif

נטע ניסחה את הדברים כל-כך יפה,שאני לא מצליחה לחשוב מה להוסיף. מאחלת לך המון בריאות ואושר, ומקווה שתחלקי את כל מה שיש בך עם יצור קטנטן וחביב, כמה שיותר מהר! נשיקות, מרים

למעלה