יום רביעי...

תודה
חיממת לי את הלב עכשיו

Marry3

New member
מספר דברים....

א. יש לך עיניים מדהימות!!!!!!!!!! ב. השמלה מאוד יפה. ג. לגביי השיער אין לי מה לומר כי אני התייאשתי משלי ופשוט עשיתי החלקה

הית לי תקופת ההחלקה היפנית... אבל משום מה

זה היה נראה יפה וחלק רק אחרי ייבוש עם פן. בייבוש טבעי זה היה כזה גלי, ואמנם לא הצריך פן ארוך אלא רק ייבוש וסירוק, זה בכל זאת העיק עלי... ותודה על המחמאה :)

חתולות!!

את אישה מופלאה!!! וואוו...ממה להתחיל - דבר ראשון - מה זה הגרביון המדליק הזה???? את חייבת לעשות לו תמונה ראויה- ולהציג אותו לתפארת (במידה ולולו השאירה אותו שלם...) הצבע של הקרדיגן משחק פה תפקיד ראשי- אהבתי לגמרי והחגורה וואוו- בקיצור אחלה לוק וחבל שסגרת את הכפתורים ...

newKiticat

New member
לא מהיום....

אבל חייבת. אני מתה על השמלה הזו. הרכישה הכי טובה שלי מעולם אני חושבת. (10 פאונד באסוס)....

באמת הכל בה מוצלח. הגזרה, האורך, והדוגמה

אבל יותר מהכל השילוב עם העליונית והחגורה. ביחד הטוטל מקפיץ את השמלה עוד יותר.

מעלפת שכמוך

יצאת ממש יפה בתמונה (לא שאת לא..אבל פה במיוחד :) ) השמלה כמו שאמרת עושה את העבודה.... יא פוקסיונרית 10 פאונד<!<!!?!?!? יפה לך!

lisa s

New member
רכישה גאונית

אגב, יש לי רעיון בשבילך לפינת ה-?what were they thinking אם הדוגמנית נראית כמו הגיבן מנוטרדם איך אנחנו אמורות להיראות בחולצה הזאת?

ולמה חשבתי שיהיה קר היום?!

טוב שלא יצאתי עם חרמונית מעל... וחום איימים.... לפחות הייתי עם חצאית וסריג מאוורר...ניחא... כל הפריטים כבר מוכרים ..אז אחסוך במילים :*)

iditush forever

New member
והיום לבושה

מכנסי בד בגזרה גבוהה, עם קשירה במותן, בצבע אפור חיוור בהיר, שקניתי באליז, 100% משי. חולצת בייסיק שחורה, עם צווארון וי רחב, ושרוולים עם כיווץ בחלק העליון של מנגו. ג'קט בצבע כתום,קצר עם בטנה כפולה, פשוט תפירה מושלמת,והוא לא מבד דק, אלא מצמר עבה ומשובח. נועלת מגפונים בצבע חום קרמל של שני בר,ויש עלי גם גם צעיף צמרירי אפור ענקי של שרון ברונשר. מאופרת סולידי-מייקאפ,סומק ורוד,צללית בגוון אפרסק מוזהב,מסקרה שחורה וגלוס בגוון כתום שקוף. ויש עלי את השרשרת נוצה של ה.שטרן, עגילי יהלום צמודים לאוזן, הטבעות הקבועות ויום טוב לכולן

אני כמובן מעדיפה את הסגנון הנשי

אבל את נראית מצוין בשניהם. השרשרת לא מאוד לטעמי, ואני גם לא שלמה איתה בלבוש הספציפי הזה, אבל ההופעה הכללית מאוד מוקפדת ומוצלחת.

למעלה