יום רביעי...

ולי לא היה כוח היום והיה בא לי על ג'ינס!

אז.. היום אני בלוק קזואל כי אחרי העבודה אני עוד בסידורים עם הילדים ולא נראה לי הגיוני ללכת כל היום מחויטת!! אז. ג'ינס גזרת בויפרנד של זארה טופ ספורט של היינס מתחת לחולצה של הודיס בייסיק גרב של אילן אפורה אלגנט והנעל האדומה ההורסת שלי המנוחשת של גזית לפני 10 שנים!! שרשרת משוק הפשפשים. והשיער פרוע!!

efrato1

New member
אני מאוד אוהבת את השילוב

של נעלי עקב עם גרביים. אני גם אוהבת את הלוק הזה עם סנדלי פלטפורמה (לצערי מראה שנוי במחלוקת). גם בחרת את הגרביים המושלמות ללוק.

אלה מגזית??!?!?!?!?

ווואוווווווו חבל"ז!!!!! ואני חייבת לציין...שמעולם לא חשבתי שנעלי עקב עם גרביים חשופות יכול להיראות אי פעם מדליק על מישהי ...שיחקת אותה

efroch99

New member
איזה שילוב נועז!

את נראית מעולה. תגידי זה לא את שלובשת רק שחור? מה קורה?

סתמי ונוח

חולצה ישנה מאוד של פוקס, נשפכת ודקיקה וכייפית כזו. ג'ינס ישן של מנגו. המגפיים של סטיב מאדן. שרשרת עם פנינה בודדה שחזרה מתיקון (בסוף החליפו לי את השרשרת, והיא פחות דקיקה מהקודמת. קצת מדכא.) אני היום בבית וכל היום נאבקת בדחף היסטרי לטים טם. שכנעו אותי שזה לא רעיון טוב, אני מתחננת!!!!

והחלק הנחמד: פפיונים ולבבות!

צעיף של זארה עם פפיונים כחולים ולבבות אדומים (אני מקווה שרואים משהו) ומעיל אדום מארה"ב.

Bacio

New member
טים-טאם

זה לא טעים ואפילו גועלי ועושה תחושה שמנונית בפה. mint slice on the other hand...

Bacio

New member
שפי, בעקבותייך

החלטתי לנצל את העובדה שבימי רביעי אני עם הטאבלט בלימודים, ולהצטלם בשירותים (משנות השבעים) בבניין שלי (ניתן גם לשים לב שמדובר בשני לוקיישינים שונים, בשתי קומות שונות). מה אני לובשת? חולצת בייסיק כחול כהה של פוקס חולצה כחול-טורקיז מ- dreadlocks עם דוגמאת קרושה מעויינת במרכז ג'ינס, דגם קלאודיה, ממנגו מגפונים חומים מקלארקס צעיף חציל-לבן מאקססורייז (נראה לי...)

pixie lul

New member
אכן, חתיכה הורסת

זה מוזר, כאמור, אני בעליו החדשים של אותו דגם ג'ינס, אך הוא נראה הרבה יותר מתרחב למטה. מוזר. אני אצלם אח"כ להמחשת העניין.

Bacio

New member
אם התלהבת מה"קלאודיה"

את יכולה לנסות גם את "כרמן" (יותר בוט-קאט) וגם את סקרלט (מאוד דומה). לא מזמן קניתי דגם שלא הייתי סגורה עליו (אני עדיין לא), שמאוד דומה להם, אבל מאוד נמוך במותן (וזו הסיבה לחוסר הסגירות).

למעלה