יום רביעי...

יום רביעי...

האמת , תמונות מיום ראשון ושלישי...
מיום ראשון: חצאית מגולף, חולצה מהודיס והשאר סתם...

ומיום שלישי

המכנסיים מגאמפ והחולצה מתמנון אבל היא ענקית עלי, נרכשו 2 חולצות במידה XL בטעות ובגלל שגזרתי את המידה (כי האטיקטים תמיד עוקצים לי) אז לא מוכנים להחליף לי אותן. אם מישהי רוצה 2 חולצות מכופתרות (אחת אפורה שנלבשה פעם אחת והשניה בורוד עתיק שטרם נלבשה) שתיצור איתי קשר

pixie lul

New member
זה גם יפה

במבט ראשון לא רואים שהחולצה גדולה. המכנסיים מוצלחים! מאיזה בד הם?

efrato1

New member
אהבתי את שני הלוקים

בלוק השני מאוד אהבתי את משחקי הגוונים בין החולצה, המכנסיים והצעיף. אני גם מאוד מתחברת למראה הקצת אנדרוגני שמתקבל מחולצת ה oversize, במקומך לא הייתי ממהרת להיפטר ממנה

אוהבת. זה נהדר איך סגנונות שונים מחמיאים לך

בצורות שונות. את נראית כאן מאוד מתוחכמת ומעניינת, השילוב של המכנסיים עם החולצה והצעיף המעניין מעל (והשיער הגולש ...) מוצלחים מאוד. ייתכן שבמצאיות החולצה ענקית אבל אני לא חושבת שבתמונה ניכר שהחולצה גדולה - אולי מעט בשרוולים, זה הכל.

הצעיף

מוסיף המון!!! כי בלעדיו המראה היה טיפה גברי... והוא מוסיף איזה טאץ' מיוחד!!! סחטיין! איזה נעליים התאמת ?

תקשיבי..

אני מבינה למה את מתכוונת (החולצות) אבל זה נראה בסדר גמור. חבל להיפטר מהן סתם רואים שזה טיפה רחב אבל עם מכנס גזרה גבוהה או חצאית עיפרון גבוהה זה לא יורגש בכלל. אני אישית קונה חולצות מכופתרות במידה אחת יותר גדולה בגלל שאני לא אוהבת שזה צמוד ובגלל שאני הולכת עם גזרות גבוהות אז לא רואים בכלל ועדיין יש לי מקום לנשום. חוץ מזה שזה תמיד יהיה עם משהו מעל? בלייזר צעיף זקט אז בכלל. אם הגזרה שלה היתה אחרת (לא FITTED) אז הייתי אומרת לך שאת צודקת. אבל זה נראה בסדר גמור (וגם אני מאלה שגוזרות את הטיקטים.. ההמצאה הכי מטופשת בעולם!!). והתמונה הראשונה, מהממת!!!!! המראה הכי אהוב עליי וגם אני חושבת הכי חרוש עליי.

Black Star

New member
בוקר טוב!

(אחרי שכבר הצחקת אותי בפייסבוק של זוריקית
) את נראית נפלא! שני הלוקים מעולים, אהבתי במיוחד את הראשון... אצלי - סריג צמוד בצבע טורקיז כהה עם צווארון גולף נשפך, חצאית שחורה עם משבצות (בערך משבצות, נו) בירוק סגול, גרביונים סגולים, מגפי עקב שחורים גבוהים, עגילי פפיון באותו צבע כמו הסריג, לק סגול באותו צבע כמו הגרביונים. ובהמשך ל'בעיה' מאתמול (לא מתלוננת חלילה!) גם היום החצאית ענקית עליי ויושבת מוזר. אבל שוב, לא מתלוננת, באמת

pixie lul

New member
מקסים

מאוד אלגנטי ונקי. החצאית מעולה. האם יש אפשרות שתרימי אותה קצת שתשב על המותן? נדמה לי שזה יראה אפילו יותר טוב.

efrato1

New member
חולצה לבנה

רכשתי חולצה לבנה בגזרת oversized boyfriend ואצתי רצתי לבדוק כמה מהלוקים שעברו לי בראש כשקניתי אותה (כשאני אומרת רצתי אני מתכוונת כמובן שהיא שכבה 3 שבועות בשקית המקורית...
) מה אתן אומרות?

sheffys1

New member
דעתי...

התלבושת השמאלית מושלמת לחלוטין בעיני. כולה! אהבתי את השילוב של האפודה. לא יודעת אם הייתי הולכת ככה עם השילוב הזה עם החצאית (למרות שהיא לכשעצמה מוצלחת) והמגפיים (שגם הם - יאמי יאמי
). הניגוד שם גדול מדי. אולי חצאית מחוייטת יותר. אם את רוצה לשלב עם ג'ינס - אז עם מכנסיים זה יעבוד מצויין לדעתי. עם הסקיני לא אהבתי בכלל. לדעתי השילוב הימני ביותר לא עושה לך חסד. יש לך גוף מצויין - והחולצה סתם מסתירה אותו. אולי חגורה כלשהי תסדר את זה?

efrato1

New member
תודה על ההארות

אני באמת אנסה עם חצאית אחרת. אני לא מתפלאת שלא אהבת את הלוק עם הסקיני, דברנו על המראה הזה זוכרת

מארבע יוצא אחד :)

אני לא אהבתי את הלוק בחצאית הוא לא מחמיא לך עושה אותך טיפה מרובעת מהמותן למטה. גם המגפיים האלה לא מתאימות.. לדעתי. שלוש התמונות האחרות מוי לייק!!

למעלה