יום רביעי...

sheffys1

New member
"אי דיוקים" לא מתחיל אפילו לתאר מה שקורה פה

תודה על ההערה. אני מקבלת מה שאת אומרת לגבי צבע הגרביונים וההשתלבות שלהם במראה שהוא "רך-רומנטי" כמו שניסחת, אבל בדיוק משם רציתי להוציא את ההופעה.

newKiticat

New member
משהו פה לא לגמרי יושב

לי טוב בעין. וזה רק בגלל שהסטנדרט שלך כל כך גבוה בדרך כלל. אני נוטה לחשוב שזה הקרדיגן. אולי אם זה היה פתוח?

sheffys1

New member
צילמתי לשיפוטך

וזה עדיין נראה לי אותו הדבר אני חושבת שזה פשוט הבעיה עם החצאית. במקור בכלל לא רציתי סוודר, אבל היא כ"כ עקומה במותן, שמשהו חייב להסתיר את זה

newKiticat

New member
תתפלאי

אבל אני אוהבת את זה יותר. משהו בצווארון של הקרדיגן מבגר אותך (כשזה בצבע הלילך במיוחד...)

sheffys1

New member
טוב - אני לא רואה הבדל...

אבל זה לא אומר שהוא לא קיים. הקרדיגן נפתח
תודה

אז לגבי הגרביון

הוא באמת להיט! אבל.... לדעתי...הלוק עם החצאית המשגעת...מצריך צבע גרביון מעט רך...פסטלי... פחות צעקני שיגנוב את ההצגה ?

ואני הבוקר - ככה ככה

קצת משעמם אבל יש לי היום ישיבת בורד ואני צריכה להציג את סיכום השנה שעברה (והכל באנגלית!) וממש לא ידעתי מה ללבוש. בינתיים כבר סגרתי את הכפתור הראשון בקרדיגן כי כשהגעתי לעבודה פתאום כל הבחירות שלי הבוקר נראו לי לא ראוית, ואיכשהו אהבתי את זה יותר מאשר פתוח... ובהמשך לדיוני השיער אתמול - שימו לב! הפוני לא מוחלק! המצח חשוף! אני מרגישה מעט ערומה
שלא לדבר שלקחתי נשימה לפני ששמתי תמונת פנים גלויה מקרוב. אשמח לשמוע דעתכן בכנות, ואשמח לשמוע הצעות אם יש מה לעשות עם השיער. נניח שהייתי רוצה לאסוף - איך לעזאזל עושים את זה? פעם, כשהייתי צעירה
הייתי מרימה עם סיכות, ואז התלתלים היו יוצאים ככה בקצוות פרועים ואהבתי את זה מאוד. הבוקר ניסיתי - נראיתי כמו משהו שממש לא כדאי שיצא מהבית. אז מה כן? (אה כמעט שכחתי - דוגמנית אורחת להבוקר - לולו, שמפנה אליכם את הגב לא כי היא ביישנית אלא כי זה היה רגע אחרי שהיא קפצה עלי בנסיון לקרוע את הגרביונים שלי)

pixie lul

New member
בכלל לא משעמם בעיני!

אני ממש אוהבת! גם יפה וגם מיוחד. זה גרביים על גרביונים? העיניים שלך מקסימות

newKiticat

New member
גם האורחת שלי מככבת לעיתים קרובות

בתמונות....
אני לא חושבת שזה משעמם ביחד!! יש לך שמלה מעניינת, אורך מחמיא, גזרה מעניינת, החגורה, הגרביון והקרידגן בצבע חי. בסה"כ אני די מפרגנת. אין לי תלונות....

לי וולף

New member

התלבושת הזו רחוקה מלהיות משעממת!
לא ממש הטעם שלי אבל בסה"כ די מדליק. אני חושבת שאת נראית טוב יותר כך מאשר עם פוני מוחלק. הייתי מנסה פוני הצידה. אולי זה מחייב חיתוך קצת אחר של השיער, אני לא מומחית, אבל נראה שזה יתאים לך מאוד וגם יהיה שילוב נכון שבו את מרגישה פחות חשופה אבל לא מוסתרת מאחורי שיער

lisa s

New member
לא משעמם

אוהבת מאוד את החגורה ואת הגרביים המגניבות, מזל שלולו לא הצליחה לבצע בהן את זממה! לגבי התסרוקת, אני ממש לא מומחית לשיער אבל חיפשתי תמונות של ניקול קידמן (בעלת מצח מכובד) והגעתי לתובנה לגבי מה שהיא עושה עם השיער. בפעמים שהיא הולכת על מתולתל (ולא רוצחת אותו עם פן נוראי), השביל שלה נמצא בצד וחלק מהתלתלת מכסה את המצח כך שזה יוצר מראה אסימטרי שמקטין קצת את המצח ונותן מראה חופשי כזה ולא מוקפד מידי. בעיני זה חמוד. אני חושבת שאת לא צריכה להאריך המון כדי שיתאפשר לך להסתרק ככה וכמובן הכי טוב יעוץ ממעצב שיער שמבין בתלתלים.

pixie lul

New member
גדולה!

גם אני מתולתלת והולכת עם שביל "חצי בצד". לא צריך בשביל זה שום הכנה מיוחדת - ממילא תלתלים זה בלגן

efrato1

New member
את האנטיתזה למשעמם

גם במציאות הפסים הכסופים בגרביים מתאימים בדיוק לחגורה? אם כן אני קדה לך קידה וירטואלית! השיער שלך נראה מצוין. במידה וקשה לך עם מצח חשוף, בביקור הבא במספרה תבקשי מהספר לספר אותך כך שהמצח יכוסה ע"י השיער כשהוא במצבו הטבעי ולא מוחלק.

לדעתי זה אחלה. הייתי מוותרת על הגרביונים האלה

ובוחרת משהו קצת יותר רגוע (אולי מעויינים, או משהו בצבע יותר אחיד). הכתום מאוד מחמיא לך לפנים והשיער נראה ככה הרבה יותר טוב!

יפה לך ערומה

לטעמי השיער נראה ככה ה-ר-ב-ה ה-ר-ב-ה יותר טוב אין בכלל מה להשוות בכלל, לאחרונה את נראית מקסים

למעלה