יום רביעי...

efrato1

New member
תודה

newKiticat

New member
האמת?

אני נורא אוהבת את 2 הלוקים משמאל.. ואני אוהבת את הלוק עם הסקיני... מתאים לימים יותר קאז'ולים כאלה..

pixie lul

New member
אהבתי את "אצתי רצתי" והגעתי

אחרי שלושה שבועות. טוב מאוחר מאף פעם לא! הכי מוצלחים בעיני שני האמצעיים. אני דווקא ממש אוהבת את השני משמאל (סקיני). בעיני הוא ממש חתיכי. את הימני הכי פחות אהבתי, כי נראה כאילו את מנסה להסתיר משהו, ואין לך מה
. הלוק עם האפודה ממש מוצלח, אבל אולי יעבוד יותר טוב עם חצאית שאינה ג'ינס. בכללי - יופי של חולצה

efrato1

New member
תודה רבה

לא ניכר בצילום אבל החולצה מאוד שקופה כך שהגזרה שלי במראה הימני לגמרי נחשפת, אמנם לא במלא הדרה אלא בצורה מרומזת. אני באמת אנסה את הלוק עם האפודה עם חצאית אחרת קצת יותר מחוייטת.

לי וולף

New member
תתחדשי!

אחלה חולצה! אני לא מתחברת בכלל למראה עם הוסט והחצאית אבל כל היתר מאוד מוצלחים! ללוק הימני הייתי מוסיפה שרשרת ארוכה וקצת מאסיבית או צעיף צבעוני (לא עבה מידי, מונח על הכתפיים כך שיוצר שני קווי אורך) שיתנו אות לסילואטה שלך

efrato1

New member
הצעה מעולה עם הצעיף!

לא חשבתי על זה... ואפילו יש לי את הצעיף המושלם. יבוצע! ויפה שעה אחת קודם!

יוווווו מדליק לאללה!!!

בעיקר שלושת השמאליים....הימני זה סתם כמו שאמרת.... חולצת החבר שגדולה עליי במידה.... אחלה התאמות- יש לך טביעת עין טובה!

efrato1

New member
לגמרי נכון

התמונה הימנית היא הנאמנה ביותר לגזרה של החולצה ולכוונתו של המשורר (המעצב). ללי הייתה הצעה מעולה לשידרוג באמצעות צעיף, אני גם חושבת שכשאלבש אותה כך בצורתה הנאה (מלשון נא) אני מאוד אקפיד להוסיף מאפיינים סופר נשיים כמו להשקיע בצמידים, איפור מודגש והקפדה על השיער... תודה רבה על המחמאה

נתת לי רעיון לחולצת אוברסייז

שאני לא הולכת איתה כמעט (כבר מעלה תמונות)

וואו ענת את נראית מדהים!

מעבר לזה שאני אוהבת את הלוק שמאוד מחמיא לך, נקי, ויושב מושלם על הקימורים שלך, את יפהפיה ופוטוגנית בצורה בלתי רגילה.

sheffys1

New member
בחצאית אהובה

ועקומה לחלוטין (בחיי - אני לא מבינה מי ברשתות הגדולות מתכנן את הגזרות ומבצע את התפירה). לא כ"כ רואים בתמונת גוף, אז צילמתי בנפרד את הדוגמא של החצאית. הצבע של הגרביונים לא יצא להיט - הם סגולים לחלוטין.

pixie lul

New member
לוק מקסים

למעט הצבע של הגרביונים, באמת. מתאים כאן צבע הרבה יותר בהיר, מפני שהמראה מאוד רך-רומנטי. החצאית, כשלעצמה, ממש ממש מוצלחת (לא רואים בתמונה שהיא עקומה, אבל אני יכולה להבין כמה זה מעצבן. גם אותי אי דיוקים בתפירה מוציאים מהדעת).

למעלה