יום חמישי כאן

צילוש43

New member
חיבוק ענק עלוותי../images/Emo24.gif

שמחה בשמחתך

לכל אוכלי

האוכל הרומני, הרי סיכמנו כבר ממזמן שאין כמו האוכל ההונגרי לא?!
איפה ברקלהההה הלוווו תגיד להם כמה ההונגרי טעים ומנצח נה נני ננה נה
וניקולהההה לא לדאוג שמרתי לך תופינים לערב
המשך ערב נחמד לכווולם רק טוב!!!

ברק 188

New member
גחלולה מה יוד.עים הרומנים הללו

גחלולה עיזבי אותם הרומני'סתים הללו מה הם יודעים ולא שיש לי משהו נגדם "רבים מחברי הטובים רומנים " לא מאמנים תשאלו את מריוס ידידי אפילו לרומניות יש לי "פינה" חמה בזיכרונות נעורי תשאלו את אור.ה (השם המלא שמור במערכת האישית) טוב רוצה שאגיד להם מה טעים לי במיוחד לזכר אימי ז"ל שכול שעה בילדותי הייתה מוכנה לעשות למעני את היאמי...יאמי הטעים הזה הוא... הבלינצ´ס - Palacsinta ההונגרי והמקורי ! ולמרות שניקו
מתנגד וטוען וטועה שזה רומני נו...טוב רוצה שאני אגיד להם גם אייך עושים זאת...? קודם כול יש לאומר ולברך על המוגמר ולאומר שלוש פעמים... חזק וברור ברוך שלא עשני ממוצא ומימוצה רומני אלא ממוצא הנכון ונבון שהוא ההונגרי - ולמרות שעצם כולנו יהודים ובשני המדינות הללו אנו נראים להם בלשון עדינה...לא נחמדים. טוב לעניין להכנת כ 20 הבלינצ´סים אורגינלים הונגרים יש קודם כול להכין על השולחן עם מפה רקמה הונגרית ומקסימה
כפות קמח לבן
כפיות סוכר לבן
כפיות שמן 1 ביצה (ולא 2 כפי שעלה לכם בדמיון) ו...קמצוץ מלח ומי סודה לפי הצורך . כעת אופן ההכנה : בקלי קלות וללא קללות. מערבבים את כל החומרים לבליל לא נוזלי מדי ולא מוצק מדי. מכניסים לחצי שעה למקרר. ואחורי זה מתחילים לטגן מילוי אפשרי: גבינת טוב טעם עם קצת סוכר חלמון 1 , קליפות של לימון ולסוף צימוקים לפי הטעם ומייד אפשר להתחיל בזלילה בהצלחה.

jud1001

New member
188..פינום פינום פלצ'ינטה...../images/Emo127.gif../images/Emo41.gif

צילוש43

New member
יאמייייי ברקי...../images/Emo24.gif

רק שאימי הפולניה תתווכח איתך ללא פשרה...
זה שלההההההה
ומה זה חשוב של...עדה זו או אחרת? העיקר שיעשה והבטן יתפטם
ואני תמיד שמכינה בוכה...כי ילדי תמיד בקובלנה
זוללים את הכל, רקקקקקקק שזה לא כמו של הסבתא
טוב שרק נכדי זוללים את המעדן הזה ללא תלונה

עלווה

New member
טוב הגיע הזמן לעשות סדר../images/Emo88.gif

המאכלים הפרסים הכי טעימים ועשירים שרמת ההנאה מהם מגיעה למוח האנושי שמגיב באורגזמה רציפה....
רומנים, הונגרים, בולגרים, פולנים....כאילו דההההה
אחד גנב לשני מתכונים, הוסיף ושדרג ולקח בעלות....
ואני לא מאלה ולא מאלה רוצה לומר לכם הילדים שלי רבע פולנים ורבע יאקים....וממש לא אכפת להם הם אוכלים ונהנים ממאכלי עדות מגוונים ועשירים....
הכי מגניב זה השמות של המאכלים בטוטה....ממוטה...קוזנאק אז מאכפת לי עכשיו....עשיתי סדר בבלגן והלכתי

צילוש43

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif קורא אותך לסדר מופתי../images/Emo6.gif

הטעם והריחות בביתך עדיין סובבים אותי במקרא שבחייך
ומעשי ידייך...אח אח אח ללא לאות מטעמים לרוב יודעות הן להכין
כך שלא אתמקח על מה שלא... רק אזמין שוב טעימה לפעם הבאה
אכן עלוותי ממגוון המטבח המשופר. ואני חלקי פולניה שמעורבבת עם טריפולטאי... כך שזה שידרוג ללא תחרות

עלווה

New member
מתוקה שלי את מוזמנת תמיד, בכל רגע ובכל זמן

ואם את היום בעיר מגורי הקדימי קצת לפני המפגש ובואי אלי נפגשה בשלשה עם תואמתך...חחח

למעלה