יום חמישי כאן

ניקו, הפסוליה בטוטה מוכר

לי כיליד הארץ ולאחי ואחיותי ובטח לעוד כמה כ "חומוס של הרומנים" אוח זה טעים ודרך אגב למיטטי,(אם אתה עושה) אנא הוסף appetita condimente pentru MITITI אם תרצה שקית, נמצא דרך להעביר לך תאריך התוקף 2/2010 א\ז צריך למהר

ediana

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifעל הבוקר פסולה בטוטה ומיטיטאי

WOW הסברס שלי אוהבים חומוס אסלי ולא פסולה בטוטה. לגבי מיטיטאי תעיר אותם באמצע
, אפילו הנכדה ירשה את הגנים הטובים של הרומנים בעניני אוכל. CONDIMENTE PTR.MITITEI הנה תערובת של טימין יבש לא צריך להביא משם. הקוזונאק שלנו יותר טעים מהקיורטוש שמוכרים בקונדיטוריות. תרדו לדרום תל-אביב יש שם "קונדיוטוריה לונדון" האמיתית הרומנית שם תמצאו את כל העוגות הטובות - איזו סמטה מרחוב סלמה.

זה לא על הבוקר זשה כל היום

אני שמח לשמוע על דברים טובים מרומניה, ראיתי איך מכינים קוזונאק כמו שניקו אמר, ממש ליד לאקו ראשו וכל הזמן, מהפחד מהחונגרים, לא אמרתי שהם העתיקו מאיתנו אבל אלך לחפש את החנות, אם יש לך כתובת מדוייקת בכלל טוב

ediana

New member
רונצ'ו - אתה מפחד, לא מתאים לך

הנה הכתובת של קונדיטוריה לונדון רחוב חיים ויטל 3 , כניסה מסלמה טל 03-5187970 רצוי לברר באיזה שעות פתוח - זו חנות קטנה בצד ימין שנכנסים מסלמה לגבי הקיורטוש הוא גם מצויין אם אוכלים אותו חם ישר מהתנור, אם מחממים אח"כ בתנור זה כבר לא אותו הדבר. יש לי ליד הבית ברמת החייל קונדיטוריה "קיורטוש" ויש עוד 2 בתל-אביב - בלינקולן ובוגרשוב

צילוש43

New member
במטוטה בטוטה../images/Emo3.gif נווו בחיי...

צמד חמד מצא את מינו
בחיי לשבור את השניים ולא של החונגרים לבנתיים
נווו בשועעית עסקינן... אזי תדעו שלפולנים לא חסר תבשילי פסוליה למינהם. אך לקרוא לכך בשמות ווויייזזזזזז מיר...אלו שמות???
ואני חושבת שכבר מישהו אי פעם טעם
טוב נו הולכת לראות מה עם הצלי...יאמיייייייייי

צילוש לא עדיף שניים?

שיכולים לעשות שמח על אחד בכיין? לא עדיף? יש לי כבוד לחונגרים, אבל שידעו את מקומם. סתאאאם, ממש לא , אנחנו צוחקים ואני מקווה שככה גם הם לוקחים זאת לא, יען כי אם הם צוחקים, נוכל להמשיך לרדדת כליהם שוב סתאאם באמת החיוך יפה לך פולניה

jud1001

New member
R.."שידעו את מקומם"...../images/Emo41.gif

פתחת חזית[לא חזיתיה
]מול החונגרים/יות של הפורום..
ולמשנה כמה ניסית לעגל פינות...

זהובנית

New member
בקשר למלאי.. אתם מוזמנים גם אלי, אין שום בעיה

דווקא את זה אני דיי אוהבת, לעומת הממליגה שלא עשתה לי את זה אף פעם.

זהובנית

New member
בוקר טוב../images/Emo68.gif

סוף שבוע מורגש לו באוויר, נהדר קצת מנוחה קיבלתי במייל סרטון מרגש, משתפת אותו אתכם המשך יום נפלא

optimi10

New member
זהובנית ../images/Emo141.gif תודה ../images/Emo24.gif

אכן מרגש עד דמעה ..

עלווה

New member
בוקר מבורך ליום נהדר../images/Emo140.gif

זוהרת מה סוף סוף....לי נראה שיום חמישי מגיע כל כך מהר
אבל הפעם בהגדרה של פעם אחת מוכנה להמריא איתך
ישר ליום חמישי הבא....מחכה לו בכליון עיניים
יום מקסים לכולם

עלווה, למה להמריא לשבוע הבא?

אני ממריא ב 26 ליער השחור, לא עדיף? עכשיו יש למה לצפות ננוח בשטוטגארט נהנה מעירות מימי הביניים, מפלים, שעוני קוקיה, נאכל טוב נשתה יין טוב מה רע?

אהה עוד משהו, בקומונה השניה

שאני נמצא בה, מחכים כבר ל 16 לחודש הבא, כל הלילה נבלה בירושלים. נראה אדמו"ר שמאכיל את צאן מרעיתו. נבלה על גגות העיר העתיקה נראה זריחה מעל הר הצופיפם וואלה יש למה לחכות כדאי

עלווה

New member
תמיד יש למה לחכות

אוהבת לטייל בכלל ולטיולי הלילה שמורה אצלי פינה חמה ומיוחדת....במיוחד עם היא מסתיימת בזריחה זה מזכיר לי ש....פעם לאחר חזרה מבילוי עם קבוצת חברים והשעה נושקת לזריחה השמעתי את רחשי ליבי....."מאוד רוצה לראות את הזריחה" וכהרגלי בקודש בנסיעה שקעתי בשינה... לאחר כמחצית השעה התעוררתי בהרי ירושלים מופתעת ומחוייכת....לאור הזריחה

w o m a n 10

New member
עלוונת ,חברים לעניין יש לך../images/Emo140.gif

גמני אוהבת זריחות
נו, כאלה שמתחילות מאוחר או שלא ישנים בכלל רק לא להתעורר מוקדם!!!!
ד.א. בטלי את ההמראה היום הרי בשבוע הבא בלאוו הכי תמריאי עד לעננים
תהני תהני תהני

למעלה