יום חמישי כאן

w o m a n 10

New member
רוןרון ברוך הבא ../images/Emo140.gif

הנה נותנת לך הזדמנות שניה להגיד תודה.
שמחה לראותותך כאן.
לירושלים, ביום ובלילה, תמיד שווה לחכות. שכחת להזכיר את הריכולים [של חצרות האדמו"רים... של החצרות ...אלא מה?
]
כשכתבת אדמו"ר מאכיל את צאן מרעיתו עלתה בי דווקא תמונה של מיסה בכנסייה
רק שלא ישמעו אותי
אני יהודייה כשרה אבל מאוד אוהבת כנסיות ובכלל טקסים ואנתרופולוגיה ושלוחותיה. בקיצור, היינו פעם במיסת חצות בפרנקפורט. הכנסייה הייתה חשוכה ורק מאות נירות שפוזרו סביב האירו אותה. במהלך הטקס עמדו כמה עשרות אנשים במעגלים החזיקו ידיים, שרו , התפללו היה מאוד יפה.... ואז הועברה כוס יין בין המתפללים .. כולם לגמו מאותה הכוס והעבירו הלאה {איכסססססס] אח"כ נגסו בלחם שהגיש להם הכומר, אני חושבת שהוא טבל אותו במשהו. גם כאן , אחד אחרי השני מבלי להתבלבל. ת'אמת.. הרגשתי לא נוח.
סיפרתי לכם אבל אל תעבירו הלאה שמא האדמו"ר ישמע ויגרש אותי מבית מדרשו
רוןר ון, שמחה שאתה מרגיש טוב... עברת חוויה לא נעימה. טוב שלקחת זאת בהומור. התבלבלו במקרים שכאלה, ואי לקיחת פרטים היא נחלתם של הרבה אנשים...גם של אלה שבדיעבד אומרים שהיו הופכים עולמות... תתעודד
המשך יום נפלא לך ולכל חברי הפורום

היי תודה רבה, רבה

את עוד חייבת לי תשובה על ברכה שלך שאמרת משהו כמו היה צפוי רק לקח זמן או משהו בדומה כן אחת הבעיות בכנסיות שהן מרשימות והטכסים שלהם יפים. לא פלא שהיהדות אוסרת אפילו כניסה אליהם(טוה יש שם גם פסלים ותמונות). ומתירה להכנס למסגדים. ריכולים? לא יספרו לנו אבל נראה אותם, עמו ערוץ שמונה תודה מרגיש טוב, ומספיק שקיללתי, מבטיח לך הוא לא ישן טוב בלילה

עלווה

New member
רון כל אחד והעדיף שלו../images/Emo8.gif

קודם כל אמריא לשבוע הבא
אחר כך מוכנה להמריא לכל מקום אחר ליער הירוק, הצהוב או השחור....

w o m a n 10

New member
כמעט והגענו לשם בקיץ הזה

ברגע אחרון עשינו תפנית לאוסטריה. כשתחזור, ספר מה הפסדנו ואם שווה להגיע שוב לשדה התעופה של מינכן

וומן לשדה התעופה של מינכן תמיד כדאי

השכרת הרכב זולה כמעט לכל יעד באירופה ניתן להגיע די בקלות ובפעם הקוגדמת תכוונו ליסוע לוינה ירדנו מהמטוס והחלטנו הדרך הרומנטית והיער הששחור הפסדם? האחים גרים? סיפורים, זה משם שעוניי קוקיה, כמו קוקוקוק זה משם הימורים מרחצאות, מפלים, יער תענוג זה שם

ניקו 45

New member
לאט לאט לך עלוותי קחי../images/Emo120.gifותרגעי

מה ? ככה את מוכנה לוותר על 7 ימים שלמים ? תגידי נשמה אההההה ? יש לך ימים ספייר בארנק שאת מרשה כך לנדב אותם אל חלל ? לא למדת כלום ממני ? שכל יום שנולד הוא עולם ומלואו , כל יום חדש הוא מתת אל , בטוחני שהוא יגיע שזוף עם חיוך של מלאך ועיניים קורנות מאושר . ואת ... תעשי לי טובה ואל תנדבי אפילו שעה אחת בחינם אההההה ?

עלווה

New member
ניקו ../images/Emo124.gifתרגע לא מוותרת......./images/Emo8.gif

נשמה לא מוותרת על שעה על יום וגם לא יומיים גם להתרגשות המקדימה של לפני יש משהו מיוחד הבטן מתערבלת התחושות והרגשות משתוללות ושלא לדבר על דמיוני.....אחח ובכל זאת

w o m a n 10

New member
אני בשמחה אצטרף אליכן.... ../images/Emo160.gif

יש חניית ביניים ביום רביעי? כי.. כי ... כי...

גאיה ק

New member
חמישי שלפני החג

גם לי תהיה חגיגה . הבן,הכלה והנכד נוחתים ישר אצלי בבית. מבינה שהבן מגיע? חג ממש שמח יהיה לנו,עלוונת
.

צילוש43

New member
אזי הבנים שבים לבית אימם?../images/Emo6.gif

או או או שמח לנו בגן
אכן מתכונת החגים תופסת תעוצה. וכבר הלחיצו אותי בעבודה
אך כל עוד הבנים שבו לחיק...מסירה דאגה

עלווה

New member
צילוש../images/Emo25.gifשמחה רבה בגן

מלחיצים לא נורא.... שמחה לקרוא שזה רק מהעבודה

עלווה

New member
גאיה'לה מבינה טוב יקירתי../images/Emo24.gif

מי כמוך מבין את ההתרשגות המתחוללת בתוכי.... שנתיים זו תקופה....חג שמח גאיוש

ניקו 45

New member
במזל טוב גאיה ועלווה ../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

ועל כך נאמר : ושבו בנים , בנות ונכדים אל גבולם שתהיה לכם סעודת חג שלמה , שמחה ועל תקן מלא . וואוווווווווו איזו שמחה גדולה לכן קולוקולוקולו

עלווה

New member
תודה ניקו../images/Emo24.gif

יודע מה....אגלה לך סוד . פעם ביקשתי שילמדו אותי להשמיע את הקולולוש הזה יצא קולו...קולולו...קולקול....והתקלקלה לי הלשון
נתקלה והסתבכה....זו ממש אומנות

ניקו 45

New member
והסיבה נעוצה בזה עלווה ../images/Emo6.gif

שהקולולולו מיועד ליוצאי מרוקו ושפרעם בלבד ! אני אפילו לא מעז לנסות כי אז הכלבים בכפר יכנסו למקלטים . הרגת אותי .... התבלבלה לך הלשון ... אויייייייי חבל שברק לא כאן

צילוש43

New member
אחדש לך ניקו...../images/Emo13.gif

הקוללולו מיועד גם ליוצאי פולין
לא מאמין???...שאל את פלומה

גאיה ק

New member
תודה ניקו../images/Emo140.gif

על תקן בת,בת זוג,חמות,אמא וסבתא וזה בהחלט תקן מלא על פי כל תו תקן.

למעלה