יום הולדת להראלוש !! !

skaatit 1

New member
אז זהו!!!../images/Emo24.gif

שאין גבול... בנות גדולות שעובדות...אם יש לנו כאלו.. יכולות להגיע לסכומים אדירים!!!
לעומת בנות שלא עובדות ושאין להן כל כך הרבה חסכונות לעצמן..כמוני...
תחשבו על זה....

אני לא עובדת../images/Emo7.gif ואת הדמי כיס שלי

אני הולכת לבזבז על נעליים שמביאים לי מארה"ב וחלק לשים בבנק, ככה שגם לי אין הרבה חסכונות, אבל תאמיני לי הראל יעריך אותך אפילו אם תתני לו רק נשיקה בתור מתנה, זה כי הוא מושלם:)

skaatushonet

New member
אני גם לא עובדת

אבל הראלי המושלם יעריך הכל תאמינו לי!המתנה זה לא העיקר...קודם צריך לדבר עם המשפחה ולארגן הכל...זה לא מה שחשוב ...לא לנו ולא להראלי

אני יודעת, זה מה שעושה אותו כזה

מושלם.
* וגם, כבר אמרתי לך, הוא יעריך אפילו נשיקה בתור מתנה, מושלם שלי

skaatushonet

New member
אבל

אבל אם מישי קונה לו צמיד שחרוט עליו משו ב60 שקל(לא לגנוב זה הרעיון שלי) ואחרת קונה לו ב500 ש"ח איזה חרב ענקית שהוא בכלל לא אוהב וזה לא הסגנון שלו..?

skaatushonet

New member
אה וסתם לידע הכללי שלכם

אני לא קונה את זה ב60 שקל...אולי יותר ואולי פחות(אני לא אומרת)..סתם יותר מ60 שקל אבל לא אומרת כמה!

skaatushonet

New member
כל הקטע זה שהוא יהיה מופתע!

ובקשר למתנה זה לא חשוב הכסף העיקר המתנה...ובקשר לבריסטולים עם הברכות לפי דעתי זה לא הכי טוב כי איפה הוא ישים אותם אח"כ?עדיף אחד גדול עם הברכות של כולם...מישי פה מכ"ס איפה אפשר לעשות לו את זה לא אצלו?כי אם אהובה לא תרשה...איפה יש מקום??

skaatit 1

New member
צודקת!!!!../images/Emo24.gif

אבל לפחות 2 או 3, שישארו לו למזכרת...

יש לי רעיון....!!!

אני וחברה שלי מתכננות לקנות לו טבעת עם חריטות של כוכבים וזה עולה 550שקל...נכון זה קצת יקר אבל הטבעת פשוט מהממת!!!!!!!!!!!! אז אם יש פה בפורום בנות שרוצות לעזור לנו עם הקנייה ואנחנו נפרט כל בת שעזרה ואפילו בת ששהביאה 10 שקל זה יעזור! וזה יכולה להיות מתנה מהפורום....אולי לא מכולם אבל ממי שרוצה.... אם אתן רוצות עוד פרטים כנסו אליי לאיי סי 210473631 ואני ייתן לכן את הפלא' של חברה שלי -אביגיל- היא מאוד תשמח אם תתקשרו אליה ונקנה לו כולם ביחד... אז שלחו לי הודעה ונדבר כבר...! ביו'ש..אוהבת עדן!

skaatushonet

New member
מתוקה...

אני באמת שלא רוצה לאכזב אותך ותעשי מה שאת רוצה אבל סתם כדי שלא תבזבזי את הכסף שלך...להראלי יש כבר טבעת מתנה מהחברים שלו הוא מאווווד אוהב אותה...סתם שתדעי....זה בשביל הכסף שלך....

i love skat

New member
מותק..אהובה כבר ענתה לך?

אם לא אני יודעת שמיתר אולי יכולה לעזור..צריך לשאול אותה.

skaatushonet

New member
אהההההההה

כן כן! שתתקשררררררר לכל מי שיש קשרים שינצל אותם!!!! חייבים לדבר איתם היום זה עוד שבועיים!!!!! אני אנסה גם להתקשר אבל שכולם ינסו בו זמנית...מי שמנסה שיצור איתי קשר במסרים דחוף!!!! מיתר תצרי איתי קשר במסר בבקשה...תודה!!

skaatushonet

New member
אוקיי

תגידי לה שאת בפורום שלו ואנחנו רוצים לארגן לו מסיבה...אם את רוצה אני אתקשר אין לי בעיה...וזה המספר של הבית שיש לך?אם כן אז יש לי אותו והם כמעט אף פעם לא עונים...אם זה פלאפון בבקשה תתני לי אותו במסר דחוף!!

aNaTi 17

New member
שמעו, בנות.

זה לא יילך ככה אם כל אחת תציע רעיון שלה... נכון? צריך להזיז דברים, לא נשאר לנו עוד הרבה זמן.. ברור שכולן רוצות להיות אחראיות אבל זה בלתי אפשרי. נ.ב........... אני מתגייסת ב10 לאוגוסט ואני ממממממש רוצה להשתתף ביומולדת! תתחשבו בי.. טוב?

למעלה