אני הולכת לבזבז על נעליים שמביאים לי מארה"ב וחלק לשים בבנק, ככה שגם לי אין הרבה חסכונות, אבל תאמיני לי הראל יעריך אותך אפילו אם תתני לו רק נשיקה בתור מתנה, זה כי הוא מושלם
ובקשר למתנה זה לא חשוב הכסף העיקר המתנה...ובקשר לבריסטולים עם הברכות לפי דעתי זה לא הכי טוב כי איפה הוא ישים אותם אח"כ?עדיף אחד גדול עם הברכות של כולם...מישי פה מכ"ס איפה אפשר לעשות לו את זה לא אצלו?כי אם אהובה לא תרשה...איפה יש מקום??
אני וחברה שלי מתכננות לקנות לו טבעת עם חריטות של כוכבים וזה עולה 550שקל...נכון זה קצת יקר אבל הטבעת פשוט מהממת!!!!!!!!!!!! אז אם יש פה בפורום בנות שרוצות לעזור לנו עם הקנייה ואנחנו נפרט כל בת שעזרה ואפילו בת ששהביאה 10 שקל זה יעזור! וזה יכולה להיות מתנה מהפורום....אולי לא מכולם אבל ממי שרוצה.... אם אתן רוצות עוד פרטים כנסו אליי לאיי סי 210473631 ואני ייתן לכן את הפלא' של חברה שלי -אביגיל- היא מאוד תשמח אם תתקשרו אליה ונקנה לו כולם ביחד... אז שלחו לי הודעה ונדבר כבר...! ביו'ש..אוהבת עדן!
אני באמת שלא רוצה לאכזב אותך ותעשי מה שאת רוצה אבל סתם כדי שלא תבזבזי את הכסף שלך...להראלי יש כבר טבעת מתנה מהחברים שלו הוא מאווווד אוהב אותה...סתם שתדעי....זה בשביל הכסף שלך....
כן כן! שתתקשררררררר לכל מי שיש קשרים שינצל אותם!!!! חייבים לדבר איתם היום זה עוד שבועיים!!!!! אני אנסה גם להתקשר אבל שכולם ינסו בו זמנית...מי שמנסה שיצור איתי קשר במסרים דחוף!!!! מיתר תצרי איתי קשר במסר בבקשה...תודה!!
תגידי לה שאת בפורום שלו ואנחנו רוצים לארגן לו מסיבה...אם את רוצה אני אתקשר אין לי בעיה...וזה המספר של הבית שיש לך?אם כן אז יש לי אותו והם כמעט אף פעם לא עונים...אם זה פלאפון בבקשה תתני לי אותו במסר דחוף!!
זה לא יילך ככה אם כל אחת תציע רעיון שלה... נכון? צריך להזיז דברים, לא נשאר לנו עוד הרבה זמן.. ברור שכולן רוצות להיות אחראיות אבל זה בלתי אפשרי. נ.ב........... אני מתגייסת ב10 לאוגוסט ואני ממממממש רוצה להשתתף ביומולדת! תתחשבו בי.. טוב?