יום הולדת להראלוש !! !

meitar 8

New member
ואוווו תקשיבו!!!!!!

יש פה יותר מידי בלגן!! המתנות,המיסבת הפתעה הכל!! אי אפשר ככה להחליט בפורום על רגע אחת!!!!! אני מציעה שאני,ליאור,אביטל ועוד ילדה נארגן את זה!!!!! שרק 4 בנות יארגנו!! כשזה כולם ביחד זה יוצר יותר מידי בלגן! אי אפשר ככה!!!!! ואני יודעת שיש עוד בנות שרצו לארגן.. אז לא נורא! פעם אחרת!! אני חושבת שליור אביטל אני ועוד ילדה זה מספיק! איזה עוד ילדה 1 רוצה לארגן איתנו?

skaatushonet

New member
מתוקה...

אני ממש לא רוצה להשמע חוצפנית אבל אתם לא מבינות שאני כבר מתחילת שבוע שעבר מנסה לארגן פה משו! אז בבקשה תתחשבו בי כי אני גם דיברתי עם עדי והיא אמרה לי שאני צריכה לדבר עם אהובה (עדי האחות) אז אני חושבת שאני צריכה לארגן את זה גם!!! אז כלוצה לארגן שתשלח לי מסר בדחיפות!!!

קודם כול צריך לשאול את הראל אם הוא

יכולל אולי הוא באמת חוגג אם מישהו אחררר!! אז אל תארגנו סתםם!!

meitar 8

New member
גם אם הוא חוגג עם מישהו אחר

לא בטוח בכלל שנחגוג לו באותו יום!!

נטשי1

New member
בקשר ליום הולדת...

כול מי שמהפורום הרשמי יודע..שאנחנו לפחות החלטנו לארגן לו מתנה מכול הפוורם אבל לא מסיבה...יום הולדת זה יום מיוחד..הוא ירצה לחגוג עם המשפחה והחברים...וכמה שהוא אוהב את המעריצים שלו..הוא מעדיף את החברים והמשפחה ביום כזה... וגם אם אתן רוצות לארגן בתאריך אחר אז תארגנו את זה בידיעת הראל ולא בהפתעה... מה שלא תחליטו בסופו של דבר שיהיה בהצלחה...והכי חשוב שהראל יהנה ויהיה מאושר...

meitar 8

New member
חחחח גם אני אמרתי את זה!!

הראל צריך לדעת!!!!!!!!! תפנימו! צ-ר-י-ך ל-ד-ע-ת הבנתם???? יופי!! ותודה "נטשי1"

meitar 8

New member
חחח ממש לא!!

נראה לך????? לא כולם יכולים לקבוע! את יודעת איזה בלגן יהיה????? זה רוצה את זה וזאת רוצה את הרעיון השני!! אי אפשר ככה!! צריך רק 4 בנות שיחליטו! לדעתי אני,ליאור,אביטל ואביב

i love skat

New member
../images/Emo45.gif מה נראה לך שאפשר לגבש מסיבה

עם 70 דעות שונות?! לא נראה לי!! ממש לא.. זה 4 וזהו...וכמובן בשיתוף של לי..שנעדכן אותה אחרי שנסגור הכל.כי היא המנהלת וצריך לתת לה כבוד. אבל זה 4, ואולי 5 עם לי..

meitar 8

New member
בסדר..

אבל כל עוד זה רק 4 בנות אז אפשר לנסות לפתור אותם! אבל אם זה כל הפורום אנחנו בחיים לא נתקדם!!

meitar 8

New member
הייי כולם!! כנסו! יש לי רעיון!!!

חחחח תראו יש לי רעיון.. צריך להגיד לו שכמה בנות מהפורום עושות לו מסיבה ולהזמין אותו!! אבל.. לעשות לו הפתעה ברגע שהוא יראה כמה שהשקענו במסיבה!!!!! זאת ההפתעה האמיתית!!!!!! שהוא ידע שאנחנו חוגגות לו! לא מסיבת הפתעה אבל כשהוא יראה את המתנות את העוגה את הקישוטים וכמה שהשקענו!!!!! זאת תהיה בשבילו ההפתעה האמיתית!! תחשבו על זה! כי מסיבת הפתעה זה רעיון טיפשי!!!!!!! [סורי למי שהציעה את זה! חח]

skaatushonet

New member
אני גם בעד..

הכי טוב זה להגיד לו ככה...אבל תקשיבו...באמת לפי דעתי ז יפה שאתן משאירות אותי בחוץ...תשאלו את אורטל...

skaatit 1

New member
שמעו...../images/Emo13.gif

זה באמת לא יפה שאנחנו משאירות אותה מחוץ לזה... היא היתה זאת שאמרה את הרעיון, אני בעד לשתף אותה

למעלה