יום הולדת להראלוש !! !

skaatit 1

New member
זה בסדר...../images/Emo24.gif

תתחברי למסנג'ר...

skaatushonet

New member
אני מנסה

אני מנסה...אבל ברור שברגעים הכי חשובים הוא לא יעבוד!!!!!!ארררררררררררר שונאת את המחשב שלייייייייי

skaatushonet

New member
הנה

הנה אני מנסה להוריד מסנג'ר חדש (עם אותה כתובת) בנתיים תשלחי לי בבקשה במסר מה כבר תכננתם

skaatit 1

New member
אני לא יוכל להתכתב איתכן...../images/Emo10.gif

לפחות לא ב-שעתיים הקרובות...לא לדבר הרבה...

skaatit 1

New member
יש למשהי את הטלפון של לי...?../images/Emo13.gif

היא לא עונה לי באי.סי..לא מתחברת... וצריך לדבר איתה בקשר לזה... למי שיש את הטלפון שלה..פליזזז שתשלח לי מסר...

../images/Emo45.gif../images/Emo178.gif

ועדיף גם שהראל ידע מראש לאן הוא הולך, ככה שעדיף באמת בלי מסיבת הפתעה...

נטשי1

New member
אם תצליחו לארגן הכול....

בתיאום עם המנהל שלו...ואיתו כמובן..אז סבבה... אבל לפי מה שהבנתי...בתאריך של היום הולדת שלו יש לו הופעה... אז עם החברים הוא יחגוג בתאריך אחר...בקיצור זה חייב להיות מתואם איתו... מקווה שתצליחו לארגן את זה... כי שנה שעברה ברשמי..לקח להם ממה שהבנתי בערך חודשיים לארגן הכול... שיהיה בהצלחה

i love skat

New member
OMG../images/Emo70.gif אתם לא מתארים לכם מה קרה../images/Emo70.gif

מה-1.8 עד ה-22.8 הראל באילת
איך אנחנו בדיוק אמורות לעשות לו מסיבת הפתעה? מה נסע עד אילת?! וואי..איזה באסה..הכל נהרס..הרי הוא בסיבוב הופעות כ-ל הזמן! איזה מבאס! כלומר יש לו כמה תאריכים חופשיים שהוא לא מופיע..אבל זה יוצא על היומולדת שלו..ועוד כמה ימים אחרים שזה שבת ושלישי אני חושבת. ואני בטוחה כמעט ב-100% שהוא ירצה לצאת עם חברים שלו לחגוג ועם המשפחה..בכל זאת הם חשובים לו יותר, חשוב לו יותר לבלות עם חברים שהוא מכיר ואוהב מאשר מעריצות שהוא לא מכיר כל-כך.. טוב בקיצור זאת לא הפואנוטה מה שאני מנסה להגיד זה שאי אפשר לעשות.גם אם נדבר עם אהובה ועדי ודניאל ואבנר, אי אפשר...

skaatit 1

New member
ואו, איזה באסה....../images/Emo10.gif

אני מקוה שנצליח להשיג את ההורים שלו..

אפשר לחגוג לו אחרי ה-22

העיקר לחגוג לא משנה מתי שנה שעברה חגגו לו חודשיים אחרי.... חייבים לחגוג לו..!!אסור לנו לוותר!!

meitar 8

New member
כנסו!

תקשיבו בתאריכים האלה הוא ל-א מופיע באילת! אפשר לחגוג לו באחד מהם.. 6-8.8 13-14.8 16-17.8 20-21.8 ומה-23

skaatushonet

New member
לאאאאאאאאאא

ב15 לחודש אני טסה לצרפת אז פלייייייז תתחשבו!!!!!! ולי לא איכפת לנסוע עד אילת

למעלה