יום הולדת להראלוש !! !

אני חושבת ש....../images/Emo178.gif

לא מסיבת הפתעה, כמו שמישהי אמרה, והיא תסלח לי אני לא זוכרת מי, נעשה את זה כמה ימים אחרי היומולדת שלו, כי תנו לו לחגוג עם משפחה וחברים... ושכל אחת תקנה לבד מתנה כי זה יהיה סיפור עם הכסף ויקח מלא זמן שאין לנו.

skaatushonet

New member
אני רוצה לארגן

דיברתי כבר עם עדי והיא אמרה לי שאהובה חוזרת רק בסופשבוע וזאת בעיה

meitar 8

New member
לא כדאי!!

ממש לא כדי מסיבת הפתעה!! איך בדיוק נביא אותו למקום המסיבה?????????

meitar 8

New member
ממש לא כדאי!

בשביל מה מסיבת הפתעה?? תחשבו על זה!! הוא בא לאיזה מקום פתאום הוא רואה מלא בנות וזה.. גם ככה הוא לא מכיר אותכם!!!!! מילא הם הוא היה בכיר כל אחת באופן אישי! אבל לא!! זה בסך הכל שהפורום חוגג לו יום הולדת!! זה לא צריך להיות הפתעה!

skaatushonet

New member
ואם

ואם הוא יבוא ל בית שלו בכ"ס הוא לא יחשוד בכלל אני בעד להפגש עם עוד איזה 3 בנות

נופר 247

New member
אהה...

אני דיי חדשה פה ורציתי לדעת אם גם אפשר להיות בכל החלק של המתנה.?.
כי אני רוצה לעשות לו משו ליומלדת שלו...

skaatushonet

New member
אן לי בעיה מי יארגן

אבל אני חושבת שמגיע לי כי אתם לא יודעים שאני מדברת על התכנונים ומתכננת עם לי ויעל כבר מתחילת השבוע...ואני ממש משקיעה ואני רוצה להשקיע...
אז לא איכפת לי מי תהיה איתי אבל אני בטוח לוקחת חלק בזה טוף??אולי גם skaatit1 יכולה להיות היא חמודה ונראת לי אחראית לא??אה ואולי לי כי היא המנהלת?? לא יודעת אבל אני כן יהיה שם...יופי...

skaatit 1

New member
טוב!!!../images/Emo13.gif

אני אומרת שכדאי שנלך על מסיבה רגילה... ככה שהוא לא יהיה מופתע מדי וכל זה...
נפגש ככה 3 או 4 בנות...
בקשר למתנות, אני עדיין לא יודעת מה נעשה...
יכול להיות שבנות יביאו מתנה ב-40 ש"ח ויהיו בנות שיביאו ב-10 ש"ח..וככה המתנות לא יהיו שוות... אפשר להחליט על סכום שכל אחת תקנה את המתנה שלה..
ככה הכל יהיה שווה...
כל אחת תביא איזה חטיף, משהי עוגה לפי הרעיון של התמונה...
וכל אחת בריסטול עם תמונות ועוד כמה מילים מרגשות...
המסיבה צריכה להיות בכפר-סבא...העיר של המאמו'ש שלי! ואם אמא שלו, אהובה, תסכים..אב בביתו..יהיה לו ממש נעים להיות ולחגוג.. אנחנו צריכות לעשות את המסיבה כמה ימים אחרי יום ההולדת שלו...
ו..זהו לבינתיים!!!

skaatit 1

New member
תודההההה!!!../images/Emo24.gif

אני ישמח להיות חלק בזה... תודה על המחמאה!!!

../images/Emo26.gif כנסי רגע../images/Emo178.gif

בקשר למתנה, את יודעת זה לא משנה בכמה כסף קנית אותה, משנה הכוונה, את יכולה לקנות מתנה ב-5 שקלים עם כוונה עצומה והבנאדם יתרג ויעריך את זה כאילו קנית ב-500, לעומת זאת את יכולה לקנות ב-500 אבל הבנאדם לא יתרגש מזה ולא יעריך
משום מה אני לא בטוחה שאמא שלו תסכים לעשות בבית שלהם בכפר סבא
למרות שהייתי רוצה מאוד

meitar 8

New member
חחחח למה נראה לכם??

לדעתי צריך לעשות את זה בכפר סבא!! אבל אני ממש לא חושבת שאהובה תתן לנו לעשות את זה שם!! מה היא צריכה את כל הבלגן הזה על הראש שלה????? לדעתי היא ממש לא תתן! אבל כן בכפר סבא! ואני גם רוצה לארגן את המסיבה!!

skaatushonet

New member
לא הבנתן כלום

אנחנו מארגנות הכל והיא רק נותנת לנו את הבית!היא לא עושה כלום!זה הקטע!להראות לו כמה אנחנו אוהבתותו ולא צריך להטריח את ההורים שלו בגלל זה!ההורים לא עושים כלום חוץ מלהגיד לנו מתי לבוא ולהגיד להראלי לבוא..

אבל זה עדיין בלאגן על הראש שלה...

* אני חושבת אין כ"כ סיכויים שהיא תיתן לנו את הבית ולא כדאי להעמיד אותה במצב לא נעים, אבל איך שאתן רוצות

skaatushonet

New member
אני מעיזה לשאול אותה..

אם היא רק תענה...אבל אם לא בבית שלו אז איפה?אני אשאל אותה אם יש לה רעיון איפה זה יהיה מחר(תתפללו שהיא תענה!!!)

skaatushonet

New member
לא...

בפארק ציבורי כל האנשים יתנפלו עליו וזה יהיה קצת מעצבן...מישי פה מכפר סבא שתגיד איפה אפשר לעשות!!! אולי אני אדבר עם אהובה ויהיה אפשר לעשות בבית שלך...כי אולי אהובה לא תסכים בבית שלה אז אין מקום אחר....אההההההההה רק שתענה כבר למען ה'!!!

skaatit 1

New member
סבבה, אבל זה לא ממש יהיה יפה../images/Emo24.gif

בכל זאת, אין בעיה...אני מעדיפה שזה לא יעבור את הגבול...

לא הבנתי איזה גבול../images/Emo6.gif אני סתומה

* אם אתן רוצות תקנו לו מתנה מכולם, אבל לא כולן יהיו שותפות וזה לא יפה, ובכל זאת רוצים אולי לתת לו משהו אישי מהלב

למעלה