יום הולדת להראלוש !! !

skaatit 1

New member
איזו השקעה!!!!!!!!!!../images/Emo24.gif

את גדולה...אני מקוה שהאמא תענה לך בקרוב... יש לי שאלה: איך אני אמורה להגיע לכפר-סבא...? יש משהי מהאיזור?

skaatushonet

New member
קודם כל-זה בכלל לא בטוח

שזה יהיה בכפר סבא...אל תצפו... דבר שני,אני מירושלים ואני אקח אוטובוס מהתחנה המרכזית...אם את אוהבת אותו זה לא מה שימנע ממך לבוא! אה ובבקשה אל תביאו חברים זה משו מהפורום...אני מביאה את חברה שלי כי היא דיברה עם עדי (אחות של) ועשתה לי המון טובות ובאמת מגיע לה... אה וסקעתית-תודה!...

skaatushonet

New member
על שאמרת שאני גדולה..

כבר 2 לילות אני לא נרדמת בגלל ההכנות...לפחות את מעריכה...!!

skaatushonet

New member
לא אמרת מה את רוצה להביא..

תגידו פה מה אתם רוצים להביא!אני בנתיים מנסה להשיג את אמא אהובה,ולכל מי שיש קשרים שינסה לדבר איתו!למי שיש בבקשה דברו איתי במסרים כדי שאני אגיד לכם..

נצל"ש! יש לי את הסירטון מאתמול..

של טקס פרסי האקדמיה.. הנה הקישור...זה נפת ישר במדיה פלייר http://www.shiri-m.com/sir/sir63.wmv

היי יש לי רעיון...../images/Emo13.gif

אני וחברה שלי מתכננות לקנות לו טבעת עם חריטות של כוכבים וזה עולה 550שקל...נכון זה קצת יקר אבל הטבעת פשוט מהממת!!!!!!!!!!!! אז אם יש פה בפורום בנות שרוצות לעזור לנו עם הקנייה ואנחנו נפרט כל בת שעזרה ואפילו בת ששהביאה 10 שקל זה יעזור! וזה יכולה להיות מתנה מהפורום....אולי לא מכולם אבל ממי שרוצה.... אם אתן רוצות עוד פרטים כנסו אליי לאיי סי 210473631 ואני ייתן לכן את הפלא' של חברה שלי -אביגיל- היא מאוד תשמח אם תתקשרו אליה ונקנה לו כולם ביחד... אז שלחו לי הודעה ונדבר כבר...! ביו'ש..אוהבת עדן!

meitar 8

New member
כנסו!!!!!

לדעתי זה יהיה מאוד קשה אם זה תהיה הפתעה!! לדעתי צריך לעשות את זה בכפר סבא!!!! זאת העיר שלו.. הוא הכי ישמח אם זה יהיה שם!! אבל איפה?? אם יש מישהי פה מכפר סבא חוץ ממני אז שתציע רעיון איפה אפשר לעשות את זה!! ואני מציעה שלא נעשה את זה ביום הולדת שלו!! ניתן לו לחגוג עם המשפחה והחברים ונעשה לו איזה יומיים שלושה אחרי!!!!! טוב.. תגידו מה דעתכם!!

אני יכולה . . .

אפשר לקנות לו עוגה גדולה ממש ענקית . . . באיזו קונדיטוריה יקרה ולהדפיס עליה תמונה שלו וגם לכתוב לו עליה ברכה מכל הפורום של תפוז וליד את האתר זה יהיה מזה יפה. . . אפילו אני מוכנה להביא אבל איפה אתן רוצות שנעשה את זה ? ? ?

skaatit 1

New member
רעיון ע-נ-ק!!!!!!!!!!!!../images/Emo24.gif

הוא לא ישכח את יום ההולדת הזה בחיים... ו...מה עם לי..בטח חושבת על העתיד...חמודה...

צריך לתכנן כבר . . .

מה אתן רוצות שנעשה ??? צריך לתכנן את ה- כ- ל ולכתוב על דף . . . כל אחד ידאג למשהו אחר . . . ובסוף אולי זה יצא . . . צריך לתכנן פרט פרט . . . שהכל יהיה בסדר ולבסוף הלוואי שגם יצא . . . מה אתן אומרות ?.???

למעלה