יום הולדת להראלוש !! !

i love skat

New member
וואו!! אין עלייך!! את 100%!!!

יפה מאוד.. אבל צריך קודם לדעת שהכל בגור 10000% ושלא יהיו דפיקות בדקה ה-90. והכל יהיה פיקס. וכשכל זה יהיה ריך גם לראות אם זה מתאים להראל וגם אם זה מתאים לפורום. שלא נפספס את זה. ואני מתערבת איתכם על מה שאתם רוצים שגם ברשמי(MSN) ירצו לעשות לו משהו, אז צריך להתארגן כולם ביחד. בקיצור נארגן. ואני מוכנה להביא ה-כ-ל, חטיפים בלונים בריסטולים מה שצריך. רק תודיעו לי..

skaatushonet

New member
תודה....

אני כ=ל היום מנסה להשיג אותם!!! בבקשה לכל מי שיש קשרים שינצל אותם אם לא זה לא יעבוד!!! זה דחוף!!!!

זה הרעיון הכי טוב שאפשר../images/Emo178.gif

אבל אני מקווה שאף אחת לא תתאכזב מזה, כי אם חס וחלילה לא יצא מזה כלום, אני אישית כן אתאכזב אז מעכשיו אני יודעת לא לצפות לכלום כי אז האכזבה תקטן. ואולי רוצים לעשות לו גם משהו מהרשמי מ-MSN? אני הבנתי שיש כאלה שכנראה רוצות לעשות ולא רוצות כי טוענות שהוא יבלה עם משפחה וחברים אנא ערף... אני אהייה הכי מאושרת גם לפגוש את הראל וגם לחגוג לו באותו יום, זה יעשה אותי הכי מאושרת שבעולם!

skaatushonet

New member
תקשיבו

אם נעשה את זה עם עוד פורומים זה יהיה יותר מידי עמוס והוא יתפוצץ ממעריצים כבר... וזה לא טוב עדיף משהו פרטי כזה שלנו וזהו... אל תתפסו אותי כמגעילה עדיף משו אישי שלנו...

צריך לתכנן את הכל . . .

תקשיבו . . . אין לנו הרבה זמן בקושי שבועיים וצריך לתכנן את הכל . . . המסיבה - (הפתעה\לא הפתעה . . . ), העוגה , המקום , החטיפים, ההתארגנות וה-כ-ל . . . אז קודם כל מי בא למסיבה . . . תחזירו תשובות כל אחד שרוצה לבוא . . . זה חשוב . . . ! ! !

i love skat

New member
נראה לי שכל אחת תקנה לו לבד..

וגם זה יהיה מסובך כי כל אחת ממקום אחר וכל אחת מאזור אחר, אז יהיה קצת קשה לעשות מפגש. פשוט מארגנים הכל דרך פה.או איסיקיו ומסן.

skaatushonet

New member
אני חושבת ככ ה:

כל אחת תקנה לו את המתנה שלה והבריסטול הגדול שכתבתי למעלה הוא המתנה של כולנו עם כל הברכות של כולם ועם תמונות שלו מ הילדות וכו'

i love skat

New member
נראה לך שיש מישהו שלא רוצה לבוא?

כולן יבואו, אבל רק אם יהיה אפשר לסגור הכל, מקום, יום, שעה, צריך לדעת הכל לפני שיכולים לבוא. לרצות זה משהו אחד ולעשות באמת זה משהו אחר!!

תכנונים....חובה לקרוא...

מה אתם רוצים לקנות מתנה ???? איפה אתם רוצים לעשות את המסיבה??? האם המסיבה היא מסיבת הפתעה או לא ??? מתי אתם רוצים לעשות את המסיבה??? איזהו עוגה ?? איזה קישוטים ??? האם אתם רוצים להפגש ??

meitar 8

New member
כולם תכנסו!!!!! דחוףף

זה לדעתי מה שצריך לעשות!! *מתנה-טבעת,צמיד,שרשרת.. לא משנה אבל כל הפורום ביחד, אם זה כולם ביחד אז אפשר לקנות לו כמה מתנות!! *מסיבה-לדעתי בכפר סבא! זאת העיר שלו! הוא הכי ישמח!! *מסיבת הפתעה או לא?- לא!!!! לעשות את המסיבה-יומיים אחרי היום הולדת כדי לתת לו לחגוג עם חברים/משפחה *עוגה-מקונדטוריה עם תמונה וברכה *קישוטים-בלונים,בריסטולים עם ברכות,שרשראות מנייר וכו' *האם אתם רוצים להיפגש?-כן! אבל רק שלוש בנות מהפורום!! כדי שלא יהיה מפוצץ.. ש-3 בנות יחליטו מה לעשות! ככה הכי טוב!!!! עכשיו תגידו מה דעתכם!

skaatushonet

New member
אז ככה:

*כל אחת קונה לו מתנה לבד ככה יצא המון מתנות אני כבר קניתי צמיד אז בבקשה... *אני צריכה לדבר עם אהובה אולי נעשה אצלו בבית של ההורים *כן מסיבת הפתעה כי הוא עניו (כפרה עליו) והוא יתפדח... *היומולדת שלו ב8 אז אולי נעשה ב9 ככה ב8 הוא יהיה עם משפחה/חברים... *אני רוצה להפגש לא איכפת לי עם מי...

aNaTi 17

New member
טוב שמעו.......

אני ממש ממש רוצה שנעשה לו משהו כזה ענק.. כולנו ביחד צריך לארגן כסף.. ואני יכולה לקחת את זה על עצמי ועם עוד מישהי שנארגן כמה בנות בודדות כי אם כולן יארגנו יווצר ממש בלאגן גדול. אפ/ר לעשות את זה באיזה מקום שרק חברי הפורום ידעו עליו. וצריך באמת לדבר עם המשפחה שלו לראות שזה באמת בסדר. אבל זה ממש חייב להיות משהו גדול ועם הרבה אנשים שהראלי בחיים לא ישכח את זה.. בכסף שנאסוף נקנה את כל הממתקים והמתנה להראלי מהפורום. מה דעתכן?

meitar 8

New member
רעיון טוב!!

לדעתי מי שצריך לארגן את זה זה אני,אורטל,ליאור,ואת!! מה אתם אומרות?

נכון וגם לא נכון

לפי דעתי זה מזה גדול...\לא משהו. . . אבל כל אחת באה מקצה אחר של הארץ איך ילדה לדוגמה מירושלים תקח כסף מילדה בחיפה... צריך שכל אחד יהיה אחרי על משהו לפי דעתי...

כנסו...

טוב צריך מכל הרעיונות פה לבחור רעיון אחד ולהחליט כבר מה נעשה.. אני חושבת שהרעיון הכי טוב שנעשה לו מסיבת הפתעה ונסכם את זה מראש עם ההורים שלו.....ושכל אחת תביא משהוו...ושאף אחד לא ידע על זה חוץ מהבנות של הפורום..אז תחליטו מה אתן רוצות לארגן לו ומה לקנות לו :)

למעלה