יש גרביים כאלו..... לא? ואז אפשר לגזור אותם פה ושם...
A Adi Chan New member 20/5/05 #81 חפשי בחנויות של פקצות0.0 אני בטוחה שיש שם משהו מספיק זנותי כמו גרביון רשת קרוע או מה שרצית0.0
A A K I R A New member 21/5/05 #85 ממ נניח אני לא רוצה גרביון אלא חולצה עם רשת Oo כמו של שיקאמארו ^_^
A Adi Chan New member 21/5/05 #96 יש כאלה גם כן אצל חנויות לא צנועות תאמיני לי לא חסר מאיפה למצוא0.0 פשוט תנברי לך בחנויות חולון...בטח יש שם מקום שמוכר חולצות רשת0.0
יש כאלה גם כן אצל חנויות לא צנועות תאמיני לי לא חסר מאיפה למצוא0.0 פשוט תנברי לך בחנויות חולון...בטח יש שם מקום שמוכר חולצות רשת0.0
A A K I R A New member 22/5/05 #139 מממ נחפש כבר =] טוב אז זאת לא בעיה עכשיו צריך לחשוב למי בכלל אני רוצה להתחפש XPP
H hamush New member 21/5/05 #89 זהו גם אני רוצה מאוד מאוד לדעת... וגם אני לא ממש בטוח שאני יגיע לקוספלי אין לי עם מי לבוא ואני לא הכי מרגיש קשור וגם קסוווו אין לי למה להתחפש בדיוק {כל הטובים תפוסים..כנראה}
זהו גם אני רוצה מאוד מאוד לדעת... וגם אני לא ממש בטוח שאני יגיע לקוספלי אין לי עם מי לבוא ואני לא הכי מרגיש קשור וגם קסוווו אין לי למה להתחפש בדיוק {כל הטובים תפוסים..כנראה}
K kaji to mizu New member 21/5/05 #90 כשהייתי בדוכן מכרו כל אחד ב100 ש"ח! זה חתיכת דבר יקר בדוכנים!! עדיף להכין לפי דעתי כי גם ראיתי את זה וכל זה עשוי מבד אפילו הפיסת מתכת לא עשויה מתכת אלא בד. עדיף להכין וזהו! בהצלחה לכם!! ^^
כשהייתי בדוכן מכרו כל אחד ב100 ש"ח! זה חתיכת דבר יקר בדוכנים!! עדיף להכין לפי דעתי כי גם ראיתי את זה וכל זה עשוי מבד אפילו הפיסת מתכת לא עשויה מתכת אלא בד. עדיף להכין וזהו! בהצלחה לכם!! ^^
L lgmtk New member 21/5/05 #104 מה אתה סתום? בדוכן של גיא הם מוכרים 2 דברים: 1- הד פרוטקטור רציני מקורי, מתכת כמו שצריך. 2- מה שאתה התכוונת, כזה אחד 100% בד.
מה אתה סתום? בדוכן של גיא הם מוכרים 2 דברים: 1- הד פרוטקטור רציני מקורי, מתכת כמו שצריך. 2- מה שאתה התכוונת, כזה אחד 100% בד.
K kaji to mizu New member 21/5/05 #125 דבר ראשון זה לא יפה לדבר אליי ככה.. דבר שני, זה מה שהיה לו בזמן שאני הייתי בדוכן שלו. אם הוא מוכר מקורי זאת לא אשמתי שאני לא יודע. מה שאני יודע אני מספר. -__-
דבר ראשון זה לא יפה לדבר אליי ככה.. דבר שני, זה מה שהיה לו בזמן שאני הייתי בדוכן שלו. אם הוא מוכר מקורי זאת לא אשמתי שאני לא יודע. מה שאני יודע אני מספר. -__-
A A K I R A New member 22/5/05 #140 ועדיף לקנות את זה מבד כי המקוריים, הסמל ממתכת ולפעמים הוא גדול מידי ואז הסמל נראה מרחף ופשוט לא ובד בדיוק מתחלבש ^0^
ועדיף לקנות את זה מבד כי המקוריים, הסמל ממתכת ולפעמים הוא גדול מידי ואז הסמל נראה מרחף ופשוט לא ובד בדיוק מתחלבש ^0^
T t a i New member 21/5/05 #93 אם אין לך למי להתחפש תיהיה זאבוזה ...... נראה לי שאף אחד לא רוצה להתחפש אליו... ואני לא רוצה להרגיש בודדה...... אחרי הכל מה זה האקו בלי זאבוזה?! חעחעחע.... טוב זה בערך ההצעה שלי.... יותר עוזרת לי.... אבל אם אתה לא רוצה.... אולי יש מישהו שירצה... מישהו?......
אם אין לך למי להתחפש תיהיה זאבוזה ...... נראה לי שאף אחד לא רוצה להתחפש אליו... ואני לא רוצה להרגיש בודדה...... אחרי הכל מה זה האקו בלי זאבוזה?! חעחעחע.... טוב זה בערך ההצעה שלי.... יותר עוזרת לי.... אבל אם אתה לא רוצה.... אולי יש מישהו שירצה... מישהו?......
A Adi Chan New member 21/5/05 #97 לדעתי צריך את ההוקאגה ה-4 או סתם הוקאגה אחר למרות שהוא די נראה קשה להכנה תנסה להתחפש אליו^_^