יווווווש! בקשר ל cosplay

ayana

New member
ספריי לשער טבאיו......

ואם יש לך אותה תסרוקת אז מאגניב! פסוט תקני ספריי וורוד ותפזרי אותו בשער ככה...אם את ג'ינג'ית אז זה יצא אחלה עם הספריי אני צריכה ללכת לעשות קצוץ ולחמצן אז תרגישי ברת מזל...:/

ליסאן

New member
O.M.G את רצינית????../images/Emo41.gif

את באמת הולכת לעסות קצוץ בשביל הקוספליי?????? אני לא מוכנה אפילו לצבוע לבלונד!!!!! תסתדרו עם החום! נ.ב סתם רציתי להגיד שגם לחברה הכי טובה שלי (מכיתה ז) קוראים עינה ואת האדם השני שאני מכירה עם השם הזה.. והוא מאגניב!!!!!!

ayana

New member
אממ אל תצבעי תקני פאה

או שתעשי ספריי, אבל חייבים טסונאדה בלונדה^^''' ומאגניב...אין הרבה עינה, רק שאת השם שלי כותבים עם 2 י, לא אחת^^ עיינה!:)

ליסאן

New member
לא רוצה פאה זה מציק ...../images/Emo41.gif

והיא רושמת עינה עם י אחת *נזכרת בחלחלה בכיתה ח' שבטעות רשמתי עם שתי י' וספרי.. נראה עם יתחשק לי.. עם לא תתמודדו

ayana

New member
חחחח

אמממ את צריכה לדבר עם חן אז, כי בכל זאת, עושים לייב אקשן מצולם ומנסים לשמור על דיוק כמה שאפשר...:/

ליסאן

New member
אז חבל...../images/Emo41.gif

שיער זה אחד הנושאים הרגישים.. ומי אמר שזה יצולם?? אני ומצלמות לא מסתדרות כלכך....

t a i

New member
אני זוכרת ברופים ענת חיפסה פאה

וורודה(בהתחלה רצתה להיות סאקורה...) ולא מצאה בשום מקום.... אבל אשדוד זה חור.. אין כאן אפילו קלפים מקוריים של יוגי הו... אז אולי במקום אחר יהיה יותר מזל.. כי ראיתי משישהו בת"א פאה וורודה... ואגב... ענת מאה אחוז סאסקה....
לא שהיה צריך לצפות למשהו אחר.....(היא רק רוצה לעשות יאוי... סתתתתתתם....... ) חעחעחע

Hikaru

New member
תעשה שיקאמארו. למה?

כי עשית אותו כל כך טוב!!! שווה!

lgmtk

New member
שאהיה גאארה כמו שתכננתי ולא יצא?

אולי :] ~לוקח את גאארה~ ~אונס~ *0*

drawer

New member
אני כבר אמרתי שאני שינווווווו!!!!!!

אני שינו אני שינו אני שינו!!! שתבינו!!! אני לא צריך להתחפש!!! אני כבר שינו...ברצינות...זה מפחיד... O.O גם אני פחדתי בהתחלה כשגיליתי שאני שינו...בכל מקרה...אני שינו!!!!! D:

drawer

New member
במפגש פסח?

אמממ...לפחות אני חושב שזה היה פסח...אולי פורים? לא זוכר אני סנילי! XD אבל הייתי במפגש האחרון של אנימס...לא הייתי איתכם O.O אבל אני מאמין שראיתי אותכם D:

למעלה