ואם יש לך אותה תסרוקת אז מאגניב! פסוט תקני ספריי וורוד ותפזרי אותו בשער ככה...אם את ג'ינג'ית אז זה יצא אחלה עם הספריי אני צריכה ללכת לעשות קצוץ ולחמצן אז תרגישי ברת מזל...:/
את באמת הולכת לעסות קצוץ בשביל הקוספליי?????? אני לא מוכנה אפילו לצבוע לבלונד!!!!! תסתדרו עם החום! נ.ב סתם רציתי להגיד שגם לחברה הכי טובה שלי (מכיתה ז) קוראים עינה ואת האדם השני שאני מכירה עם השם הזה.. והוא מאגניב!!!!!!
וורודה(בהתחלה רצתה להיות סאקורה...) ולא מצאה בשום מקום.... אבל אשדוד זה חור.. אין כאן אפילו קלפים מקוריים של יוגי הו... אז אולי במקום אחר יהיה יותר מזל.. כי ראיתי משישהו בת"א פאה וורודה... ואגב... ענת מאה אחוז סאסקה....
לא שהיה צריך לצפות למשהו אחר.....(היא רק רוצה לעשות יאוי... סתתתתתתם....... ) חעחעחע
אני שינו אני שינו אני שינו!!! שתבינו!!! אני לא צריך להתחפש!!! אני כבר שינו...ברצינות...זה מפחיד... O.O גם אני פחדתי בהתחלה כשגיליתי שאני שינו...בכל מקרה...אני שינו!!!!! D:
אמממ...לפחות אני חושב שזה היה פסח...אולי פורים? לא זוכר אני סנילי! XD אבל הייתי במפגש האחרון של אנימס...לא הייתי איתכם O.O אבל אני מאמין שראיתי אותכם D: