יווווווש! בקשר ל cosplay

Hikaru

New member
ואוף אתכם! =(

אל תגידו עכשיו מקומות, המקום כבר נקבע (99%) @_@! אז בבקשה תנו קצת זמן ופרטים יבואו............ עדן אני מקווה מאוד (בשבילך =)) שאת משאירה את זה לי!! =(!! *חיבוק*

kaji to mizu

New member
על התמונות האלו נמצאות אצלי בספר^^

קניתי ספר של נארוטו או יותר נכון "ספר אנימה רשמי" ובו יש את כל הסקטצ'ים האלה ושל עוד הרבה דמויות. זה ממש מגניב!! ^^

chatenoire

New member
שוס!

איפה קנית? בחנות הרשמית של מרצ'נדייז נארוטו שמרוקן את הכיס בזמן קצר יותר משלוקח להגיד "קאגה בונשין נו ג'וטסו" וזה פשוט לא פייר כי הכל שם כל כך יפה? ארר...זן זן איאן או משהו?

kaji to mizu

New member
נראה לי שבדוכן של גיא ^^

קניתי את זה לפניי חודש בת"א. היו כל מיני דוכני אנימה באשכול פיס שזה ליד סינמטק ת"א. הספר הזה עולה 160 אבל קניתי אותו ממנו ב145. עדיין יקר >_>

shadow XD

New member
גם אני לא! ;-;

אני צריכה להכין את אמא שלי נפשית כבר מעכשיו שתתפור לי מה שאני רוצה!

אני הינאטה ;;

ז"א.. אני אמורה להיות הינאטה.. ז"א.. אני רוצה אינו, אבל אני לא מתכוונת להסתובב עם בגדים כמו שלה ~__~ אז.. אני הינאטה XP

Sunnaiko

New member
אה... סליחה ;;

לא ידעתי... עכשיו ראיתי בשרשור הקודם. אז מי אני אהיה?! @_@ *מתה*

זה פסדר P:

את יכולה להיות הינאטה XP אני בכלל לא בטוחה שאני אגיע.. אז עדיף שיהיה מישהו בטוח מאשר מישהו לא בטוח.. או.. משהו כזה XP

Sunnaiko

New member
O:

תודה! ^^; מקסימום יהיו שתי הינאטה, לא נורא... אולי תתחפשי לשיאורי? יש לך דמות מגניבה משלך. ^_^ האמת שהתחלתי לשקול את האפשרות של גאארה או רין, אבל גאארה זה קשה להכין ואין לי מושג לגבי הצבעים של רין. ;XD בקרוב אני אסתובב קצת בחנויות ואחפש אביזרים, נראה מה אני אמצא...

Kawaii Me

New member
אני טנטן! ../images/Emo29.gif

ניהאהאהאהאהא..היא קלה וחמודה וגם מגניבה. אוי למי שמתחפש אליה חוצממני!!!
*יורה באוויר ופוגעת באורוצ'י* או עדי..מצטערת*_*; חן נהיה באותה קבוצה! תמצא מתנדב להתחפש ללי! ואז נהיה טים!

sasuke girl

New member
שיער ורוד!!!-_______-

בעעע איך אני אעשה שיער ורוד???איפה אני אמצא פאה?? אממ אני ג'ינג'ית ויש לי אותה תספורת כמו של סאקורה בתחילת הסדרה..אז אפשר להישאר ככה.??

למעלה