יווווווש! בקשר ל cosplay

hamush

New member
זאבוזה נחמד...רק מפחיד להגיע

עם חרב כזאת למפגש וחוץ מזה אני חייב מישהו מקונוהא {סורי..לא בוגד} ד"א חסרות מלא דמויות באתר הצרפתי וחבל נו טוב...ד"א2...במפגש ככל הנראה כבר יהיה לי מכשיר פלאפון בעל יכולת להראות פרקים של נארוטו או סרטים...מקווה שיהיה לי אותו עד אז... בנתיים אני הולך לחשוב על דמות...תודה לכם :-}

t a i

New member
אבל ללכת בסוודר עם חלוק מעל באמצע

הקיץ זה עוד יותר מסוכן!!!! אני יכולה למות מחום אם לא יהיה איזה מוורר או צל בסביבה.... X_X טוב... אבל לא נורא.. אם מישהו אחר פתאום יחליט להיות זאבוזה... יתקבל בברכה וחיבוקים

t a i

New member
למה באמת אף אחד לא מתחפש ללי../images/Emo12.gif

הוא חמוד! ואין גם את גאי סנסאי!(אם אני לא טועה).... חבל.. יש נג'י וטןטן ואין את לי
וגם הבגד שלו די פדחני.. אבל נארוטו אהב אותו...

sasuke girl

New member
miiiip

כי: א. מי באמת ילבש בגד גוף ירוק?? ב. יש לו גבות ממש עבות..ואף אחד לא רוצה להיות ה"חד גבה" בחבורה. ג. איך לעזאזל נעשה את הניצוץ החולני שלו מהשיניים?? ד. ואני סאקורה צ'אן..ו...אני שונאת את לי!!! בשבילי הוא מת!!מת!! שמעתם אותי!!! *נדחפת בכוח לתוך המכונית של מוסד חולי הנפש שברחתי ממנו*

t a i

New member
טוב.. א-ג די נכונים....

אבל אבל עדיין.... לי חמוד ומצחיק ומתוק,,,, חבל לאבד אותו

sasuke girl

New member
גם ד' די נכון..-______-'

אם נמצא משהו שירצה אז בכיף..אבל אי אפשר להכריח אף אחד ללבוש בגד גוף ירוק..תאמיני לי...

t a i

New member
אני לא מתכוונת להכריח אנשים להתלבש

כך
אני רק אומרת שלי חמוד חעחעחעחע

sasuke girl

New member
-____-

כי....*מוזיקה מותחת* אין לי מושג אבל אני חייבת משהו לשנוא בסדרה אחרת אני לא אוכל להתלונן..וכל מי שמכיר אותי יודע כמה שאני אוהבת להתלונן.. צינית מרירה שכמוני ^^ הוא בסדר פינצטה ובגדי חדשים בהחלט יעזרו...

למעלה