לא מתאים לך טארו
מכל האנשים פה נדמה לי שאתה דווקא הבנת את האופי של התנועה הנאצית, וכלל מצליח להבין את התנועות הלאומיות האירופאיות, בהתאם לכך אתה וודאי יודע שהנצים דיברו רבות על התרבות של השבטים הגארמנים (תרבות ש"הוכחדה ע"י האימפריה הרומית) הפשיסטים האיטלקים ראו עצמם כממשיכי דרכה של האימפריה הרומית (לא האימפריה הרומית הקדושה אלה האימפריה הרומית הראשונה- האמיתית), התנועות הלאומיות בבלקנים רואות עצמן כצאצאי עם המוזכר פעם אחת בספרו של הרדטוס (בערך המאה ה VI לפנ"הס, אני לא זוכר את שם העם הזה אבל המוזר הוא שחמש אומות שונות רואות עצמן כצאצאי אותו עם...), בראשית ימיה של יוון המודרנית (1883, נדמה לי) חוזק הקשר בין יוון המודרנית ליוון הקלאסית היוונים כן רואים עצם כצאצאי יוון העתיקה. ככלל, כל התנועות הלאומיות שמקורן באירופה של סוף המאה ה -19 רואות עצמן כמחדשות תקופה לאומית גדולה של עמן (בד"כ מהתקופה הקדם קלאסית) עמים אלה מנסים לשחזר מסורות ושפות שנעלמו מן העולם (נשמע מוכר) מתוך תפישת עולם חילונית לאומית .(שוב, נשמע מוכר?) העמים העתיקים לא נעלמו מעולם, מרביתם אולצו בכח להמיר את דתם לנצרות, תושבים זרים התישבו באדמתם ונטמעו בקהילה המקומית, היהודים שגלו מארצם, ומעמדם הדתי בעולם הנוצרי היה שונה משאר האירופאים, ולכן חלקם הצליח לשמור על דתו, באשר לקשר הגנטי של היהודים היום לתושבי ממלכת יהודי שיצאו לגלות קשר זה מקרי בלבד ופחות בהרבה מהקשר הגנטי של תושבי איתיופיה לתושבי ממלכת שבה העתיקה. מעבר לזה בתשובתי הזכרתי עמים עתיקים ששרדו על דתם ומנהגיהם במשך אלפי (ואולי עשרות אלפי) שנים ללא שינוי (ההודים הסינים והיפנים)